Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA aizsargam Paņinam četru spēļu diskvalifikācija, nespēlēs arī Rīgā

Rolands Eliņš

CSKA aizsargam Paņinam četru spēļu diskvalifikācija, nespēlēs arī Rīgā
Grigorijs Paņins
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā Ziemassvētki sagaidīti noteikumu pārkāpumu noskaņās, un KHL Disciplinārlietu komisija vakar paziņoja par vairāku spēlētāju diskvalificēšanu no nākamajām spēlēm.

Maskavas CSKA aizsargs Grigorijs Paņins saņēmis četrus spēļu diskvalifikāciju par ļoti asi izpildītu spēka paņēmienu spēlē pret „Neftekhimik”, kad viņš ātrā slidojumā uztriecās pretiniekam uz zilās līnijas un ar uz priekšu izvirzītu elkoni nokautēja viņu. Spēlē par to Paņins saņēma 5+20 sodu, bet KHL lēmusi par triju spēļu diskvalifikāciju par konkrēto pārkāpumu, un vēl vienas spēles diskvalifikācija piešķirta par 5+20 soda atkārtošanos šajā sezonā.

31 gadu vecais aizsargs Maskavas komandu pārstāv trešo sezonu un šosezon 24 spēlēs savācis piecus punktus. Viņam nāksies izlaist mačus savā laukumā pret „Lokomotiv” un Maskavas „Dynamo”, kā arī 2017. gada pirmo maču pret Rīgas „Dinamo”, kas paredzēts piektajā janvārī viesos Latvijā.

Tikmēr bijušais dinamietis Mets Elisons saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju par pārkāpumu pret Vladimīru Sobotku. Elisons Minskas „Dinamo” mačā pret Omskas „Avangard” uztriecās virsū Sobotkam, kurš nespēja spēli turpināt, tiesa, nesen Rīgas „Dinamo” sagrāvusī „Avangard” izplatīja paziņojumu, norādot, ka Sobotka laukumā atgriezīsies jau tuvāko dienu laikā.

Par šajā spēlē veiktu pārkāpumu diskvalificēts arī Minskas aizsargs Kirils Gotovcs, kuram divu spēļu liegums par nepareizi izpildītu spēka paņēmienu pie laukuma apmales.

Uz vienu spēli diskvalificēts „Barys” uzbrucējs Brendons Bočenskis, kurš iepriekšējā spēlē pret „Traktor” pamanījās nopelnīt veselas 50 soda minūtes, to vidū divi 20 minūšu disciplinārsodi un, protams, noraidījums līdz spēles beigām. Savukārt SKA līderis Iļja Kovaļčuks nav saņēmis diskvalifikāciju par 5+20 sodu par „ieduršanu” pretiniekam ar nūjas galu. Spēlē pret „Lada” šis pārkāpums gan nebija īpaši uzskatāms, taču Disciplinārlietu komisija soda minūtes nav atcēlusi, kā arī piespriedusi naudas sodu, tāpat kā visiem pārējiem diskvalifikāciju saņēmušajiem hokejistiem.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-12-25 11:56, pirms 8 gadiem
Raksta autors līmenī. Tiešs tulkojums ar Google no krievu valodas. Nominatīvs kas? - Paņins. Datīvs kam? - Paņinam. Tā ir, ja honorāru maksā par klikšķiem, navis saturu. Ziņa starp citu veca - vakardienas....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-12-25 12:23, pirms 8 gadiem
KHL Ziemassvētku vēl nemaz nav!!! Būs tikai pēc 2 nedēļām!

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 15:04, pirms 8 gadiem
Pokemoncetram kādi eksperti komentāros, tādi arī "žurnālisti" ziņu veidotāji..