Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" nedēļu pirms sezonas pagarina līgumu ar līderi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Torpedo" nedēļu pirms sezonas pagarina līgumu ar līderi
Damirs Žafjarovs. Foto: TorpedoNN

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" trešdien paziņojis par līguma pagarināšanu ar uzbrucēju Damiru Žafjarovu, kurš pagājušajā sezonā bija rezultatīvākais komandā, bet līgā ieņēma trešo vietu.

Pagājušajā sezonā Damirs Žafjarovs laukumā devās 58 spēlēs regulārā čempionāta ietvaros, izceļoties ar 21 vārtiem un 61 punktu, kas līgas kopvērtējumā deva trešo vietu. Uzbrucējs laboja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rezultativitātes rekordu, kas turējās 38 gadus un iepriekš piederēja Mihailam Varnakovam vecākajam.

Pēc sekmīgās sezonas parādījās informācija, ka Žafjarovs pirmo reizi karjerā varētu izmēģināt spēkus Ziemeļamerikā, taču nedēļu pirms jaunās sezonas sākuma viņš tomēr izšķīries par līguma pagarināšanu. Arī jaunā vienošanās noslēgta uz vienu gadu.

Pagājušajā sezonā "Torpedo" ierindojās Austrumu konferences astotajā vietā, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās Kazaņas "Ak Bars". Ņižņijnovgorodas kluba treneru štābā turpina strādāt Sandis Ozoliņš.

     [+] [-]

, 2021-08-25 22:24, pirms 3 gadiem
Molodčiks, laicīgi saprata, ka vēl jāuzspēlē īstais hokejs! Uz ŅHĻ varēs droši braukt šļūkāt arī pēc 40...iespējams, ka pat Sandis neskopojās ar padomu un ievirzīja pareizajās sliedēs!