Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Regulārajā sezonā varējām tikt augstāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vītoliņš: "Regulārajā sezonā varējām tikt augstāk"
Kaspars Daugaviņš un Harijs Vītoliņš
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Maskavas "Dinamo" būs latviskākā komanda Gagarina kausa izcīņā. Maskaviešu kluba galvenais treneris Harijs Vītoliņš (46) pēc Krievijas bronzas izcīnīšanas sarunā ar krievu reportieriem atzīst, ka tagad laiks aizmirst regulāro sezonu, jo jau 27. februārī sāksies izslēgšanas mači.

Maskavas dinamieši regulārājā sezonā izcīnīja trešo vietu un ieguva Krievijas bronzu. "Sezonas laikā nebija neviena nopietna krituma, izbēgām no zaudējumu sērijām. Kaut gan ir mači, par kuriem bija kauns, taču tā gadās visām komandām. Pozitīvā bija vairāk. Regulārās sezonas noslēgumā palikām trešie, varējām tikt augstāk. Izskaņā nolēmu dot atslodzi vairākiem līderiem, laiks rādīs, vai rīkojos pareizi. Mēs nebijām gatavi atdot spēlēs, cīnījāmies. Tagad ir laiks to aizmirst, jo pēc pāris dienām sāksies izslēgšanas spēles," norāda maskaviešu kluba treneris.

Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā, tāpat kā pērn, pretī stāsies Jaroslavļas "Lokomotiv" vienība. "KHL nav vāju pretinieku, Jaroslavļa nav izņēmums. Ļoti sīksta komanda, regulārajā sezonā ar to visas spēles bija ļoti saspringtas - līdz pirmajai ripai. Domāju, ka sērija būs ļoti interesanta. Un mēs jau sākam gatavoties."

Iepriekšējā sezonā Jaroslavļas komanda dinamiešus izsita no tālākajām cīņām. "Šī man ir pirmā sezona galvenā trenera amatā, gatavojos savam pirmajam paly-off un cenšos nedomāt par pagātni. Kaut gan no tās neveiksmes mācībai ir jābūt. Galvenais ir atrast savu spēli," atzīst atzīst Vītoliņš.

Kurš būs komandas pamatvārtsargs izslēgšanas turnīrā? "Aleksandrs," informē treneris [zālē atskan smiekli, jo tāds vārds ir visiem trim dinamiešu vārtsargiem]. Aleksandrs Jerjomenko nomināli ir pirmais numurs, taču savu iespaidu atstāj traumas. "Buram, skatāmies, domājam. Kļūst labāk."

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētajā komandā rezultatīvākais spēlētājs šosezon pozicionējas latvietis Kaspars Daugaviņš - 37 (22+15) punkti 56 spēlēs, bet piektais ir viņa tautietis Mārtiņš Karsums - 25 (11+14) punkti tikpat mačos.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
sovsport.ru

  +4 [+] [-]

, 2015-02-25 17:31, pirms 10 gadiem
Būtu patīkami, ja Vītoliņš ar MD tiktu finālā. Par Daugaviņu arī būtu liels prieks. AHL kauss ir, šveices ir, tagad tikai khl vēl atliek paņemt.

  +6 [+] [-]

, 2015-02-25 18:04, pirms 10 gadiem
Stenliju arī gandrīz dabuja

     [+] [-]

, 2015-02-25 18:34, pirms 10 gadiem
Varējām,nevarējām,tukšā runāšana,kā nospēlējāt,tā arī ir un esat tur,kur jums jābūt. Tik pat labi var teikt,ka Dinamo varēja spēlēt play-off

     [+] [-]

, 2015-02-25 21:16, pirms 10 gadiem
Ak, valoda ...
... Mārtiņš Karsums - 25 (11+14) punkti tikpat mačos.
Vai 25 punkti 25 mačos? (tikpat mačos, cik punktu).
Vai arī 25 punkti 56 spēlēs? (tikpat spēlēs, cik Daugaviņam).

  -2 [+] [-]

, 2015-02-25 21:58, pirms 10 gadiem
Maskavas Dinamo varētu kaut ko izdarīt tādu, lai līga viņus sodītu un mājas spēles liktu spēlēt neitrālā laukumā, piemēram, Rīgā.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 23:00, pirms 10 gadiem
Straka rakstīja: Maskavas Dinamo varētu kaut ko izdarīt tādu, lai līga viņus sodītu un mājas spēles liktu spēlēt neitrālā laukumā, piemēram, Rīgā.
tad jau labāk lai trīs komandas dabū diskābeli un Rigas Dinamo tiek PO

     [+] [-]

, 2015-02-26 12:13, pirms 10 gadiem
LimiteDD rakstīja: Par Daugaviņu arī būtu liels prieks. AHL kauss ir, šveices ir, tagad tikai khl vēl atliek paņemt.
ja pa vidu vēl būtu bijis NHL, eh ...
latviešiem neveicas, tik daudzi vismaz padsmit spēles NHL, un tik Sandim ticis gredzens