Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Medijs: KHL regulārās sezonas pabeigšanai ir divi varianti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Medijs: KHL regulārās sezonas pabeigšanai ir divi varianti
Aleksejs Morozovs. Foto: KHL

Krievu medijs noskaidrojis variantus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pabeigšanai. Abi varianti ir savdabīgi.

Atgādinām, ka, tuvojoties olimpiskajām spēlēm, koronavīrusa pandēmija pieņēmās spēkā, līdz ar to KHL regulārajā sezonā tika izsludināts pārtraukums no 15. līdz 21. janvārim.

Kad pienāca 22. datums, čempionāts tomēr neatsākās un nebija oficiāla paziņojuma par turpmākajiem notikumiem. KHL mājas lapā vērojama iepriekš neredzēta apokaliptiska aina - kalendārā ir spēles no 22. februāra, taču rezultātu nav un netiek spēlēts. Cik saprotams, līgas vadība joprojām nespēj izdomāt, kā rīkoties. Portāls sport-express.ru tagad noskaidrojis iespējamos variantus, kā pabeigt regulāro sezonu.

Pirmais variants. Pēc olimpiskajām spēlēm tiks aizvadīti kalendārā ieplānotie atlikušie mači. Vietas tabulā noteiks atbilstoši sakrāto punktu procentiem. Tādā gadījumā katra komanda vēl aizvadīs pa trijām spēlēm.

Otrais variants. Katrai komandai ieskaitīs regulārajā sezonā aizvadītās 45 spēles (patlaban tik daudz ir Rīgas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet citiem klubiem - vairāk). Anulēs to, kas pārsniedz 45 spēļu atzīmi, tostarp attiecīgo statistiku. Tādējādi pēc olimpiskajām spēlēm regulārā sezona netiks turpināta.

Pirmā vai otrā varianta gadījumā patlaban Rietumu konferencē pēdējo vietu ieņemošais Rīgas "Dinamo" pat teorētiski nevar iekļūt izslēgšanas spēlēs. Tas pats attiecas uz Jāņa Jaka pārstāvēto rietumu otro vājāko vienību Krasnodaras novada "Sochi" un Austrumu konferencē priekšpēdējā vietā esošo Vladivostokas "Admiral", ko trenē Leonīds Tambijevs un Andrejs Banada un kur spēlē Miks Indrašis un Rihards Bukarts.

Pekinas olimpisko spēļu hokeja turnīrs ieplānots no 3. līdz 20. februārim.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2022-01-25 23:45, pirms 2 gadiem
A nav variants ka Rižkajiem Djinamiešiem iedod uzspēlet plovus?
Nu zin kā, teoretiskās iespējas nav zaudētas, maucam playoff ar visām komandām, moš vel izšaus un gagarins uz Rīgu brauks

  +2 [+] [-]

, 2022-01-26 00:02, pirms 2 gadiem
Piedāvāju savu variantu.
1-6 vieta katrā konferencē ir play-off zonā.
7-10 vieta izspēlē play-in.
Nu gluži kā NBA! tik tālu krievi nevar datomāties?

     [+] [-]

, 2022-01-26 09:27, pirms 2 gadiem
Sporta Karalis rakstīja: Piedāvāju savu variantu.
1-6 vieta katrā konferencē ir play-off zonā.
7-10 vieta izspēlē play-in.
Nu gluži kā NBA! tik tālu krievi nevar datomāties?
Ja nemaldos, tāds variants tika izskatīts. Nezinu, kāpēc tas beigās nav arī viens no piedāvātajiem variantiem. Zinu tik to, ka Minska bija sašutuši, jo šiem nedod iespēju pacelties augstāk un, tajā pat laikā, tiktu dota iespēja tiem pašiem Torpedo viņus iznest no Gagārina izcīņas. Diez vai viena ne-krievu kluba dēļ KHL atteiktos no šāda formāta

Ja nu vienīgi baķka piezvanīja Vovam Vovičam un teica, ka apvainosies, ja kaut kas tāds notiks

     [+] [-]

, 2022-01-26 11:34, pirms 2 gadiem
Vēl ir variants, ka lielākai jautrībai spēles beidzas līdz ar covid-olimpisko pauzi un rezultātu tabulu apgriež ar "kājām gaisā", attiecīgi pēdējie klūst pirmie un otrādi. Un čekasjuris atkal zirgā...