Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jaka "Sochi" tikai pēcspēles metienos piekāpjas Ignatjeva "Metallurg"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jaka "Sochi" tikai pēcspēles metienos piekāpjas Ignatjeva "Metallurg"
Soču galvenais treneris Andrejs Nazarovs. Foto: HC Sochi

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien notika tikai viena spēle. Iztiekot bez latviešu aizsarga Jāņa Jaka palīdzības, Rietumu konferences vājākais klubs Krasnodaras novada "Sochi" savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja KHL līdervienībai Magņitogorskas "Metallurg", kur par galvenā trenera asistentu strādā Latvijas speciālists Viktors Ignatjevs.

# "Sochi" un "Metallurg" spēles 11. minūtē izcēlās vietējais uzbrucējs Pāvels Šens, kurš nebija iemetis kopš 2017. gada oktobra (1:0). Otrajā periodā laukumā saimnieki joprojām rādīja atzīstamu sniegumu, turklāt mača 39. minūtē Soču aizsargs Ivans Miščenko panāca 2:0. Trešajā nogrieznī spēcīgie viesi pārņēma iniciatīvu un iemeta divas ripas - 50. minūtē trāpīja kanādietis Filips Majē, bet pēc 138 sekundēm viņš realizēja skaitlisko vairākumu (2:2). Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos triumfēja cīņas favorīti.

# 25. un 26. punktu šosezon nopelnīja tagadējais čempionāta otrais rezultatīvākais spēlētājs - kanādiešu uzbrucējs Filips Majē (21 mačā 9+17). KHL debitanta biogrāfijā ir arī divas spēles Nacionālajā hokeja līgā un rezultatīvs sniegums Amerikas Hokeja līgā, bet patlaban viņš teicami iejuties Urālu vienībā.

# Soču komandai arī šoreiz nevarēja palīdzēt vairāki svarīgi spēlētāji, taču Andreja Nazarova audzēkņi cienīgi turēja līdzi mača favorītiem. Jaka komanda ir pēdējā rietumos un priekšpēdējā visā līgā, savukārt Urālu vienība ieņem līderpozīciju KHL turnīra tabulā.

# Sezonas pirmās nedēļas KHL labākais aizsargs Jānis Jaks nespēlēja trešajā mačā pēc kārtas, jo ir apslimis. 19 spēlēs 10 (3+7) rezultativitātes punktus sakrājušais Jaks zaudējis Soču sezonas labākā bombardiera statusu, toties joprojām ir rezultatīvākais aizsargs.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 19:49, pirms 3 gadiem
Par to ka Olimps šodien spēlē Eirokausos, protams ne vārda. Tāpat , ka Olimpa grupā Sokil vinnēja ungārus arī neko nerakstām. Īsts Latvijas sporta portāls.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 19:54, pirms 3 gadiem
Virsakstā " Jaka Sochi",bet bildē viens otmorozoks

     [+] [-]

, 2021-10-23 20:49, pirms 3 gadiem
striker rakstīja: Virsakstā " Jaka Sochi",bet bildē viens otmorozoks
Viens no top trenerim khl viņš ir

     [+] [-]

, 2021-10-23 20:57, pirms 3 gadiem
Olimps jau 15 min nevar iemest igauņiem. Bēdīgi.