Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarta "Admiral" divas nedēļas pirms sezonas maina treneri, plāno piesaistīt divus čehus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bukarta "Admiral" divas nedēļas pirms sezonas maina treneri, plāno piesaistīt divus čehus
Aleksandrs Andrijevskis. Foto: hcsochi.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Vladivostokas "Admiral", kuru nākamajā sezonā pārstāvēs latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts, divas nedēļas pirms sezonas sākuma paziņojis savu galveno treneri – noslēgts līgums uz vienu sezonu ar baltkrievu Aleksandru Andrijevski.

53 gadus vecajam Aleksandram Andrijevskim tā ir atgriešanās pie Vladivostokas "Admiral" stūres. Viņš komandu vadīja laika posmā no 2015. līdz 2017. gadam, divas reizes sasniedzot Gagarina kausa izcīņu. Vēl viņš ir trenējis Minskas "Dinamo", Novosibirskas "Sibir" un "Sochi" komandas.

"Sezonas sagatavošanās posma sākums un pārbaudes spēļu rezultāti izraisīja satraukumu, tāpēc tika pieņemts lēmums par galvenā trenera Sergeja Vostrikova un uzbrucēju trenera Anatolija Jemeļina nomainīšanu. Tas nebija viegls lēmums. Jaunais galvenais treneris labi zināms mūsu līdzjutējiem. Ticu, ka viņš sasniegs rezultātus, jo viņam ir pieredze, strādājot Vladivostokā, un viņš lieliski zina KHL specifiku," pauda "Admiral" ģenerāldirektors Aleksejs Ans.

Nedēļas sākumā oficiāli tika pavēstīts par Latvijas izlases uzbrucēja Riharda Bukarta pievienošanos "Admiral". Ņemot vērā, ka baltkrievi un kazahi KHL nav leģionāru statusā, Vladivostokas komandā ir tikai divi hokejisti, kuri aizņem kvotas – Bukarts un amerikānis Džons Kestners, kurš pagājušajā sezonā kļuva par Somijas čempionāta trešo rezultatīvāko spēlētāju.

"Admiral" plāno piesaistīt divus čehu aizsargus – Vojtehu Mozīku, kurš pērn spēlēja Pekinas "Kunlun Red Star" rindās, un Liboru Šulāku, kurš spēlēja Somijā, bet arī viņam ir KHL pieredze. Abi debitējuši Nacionālajā hokeja līgā. Šulāks tika iekļauts Čehijas izlases sastāvā startam 2021. gada pasaules čempionātā un Rīgā astoņās spēlēs guva četrus punktus, būdams rezultatīvākais komandas aizsargs. Piekto leģionāra vietu "Admiral" plāno pagaidām atstāt brīvu.

Izmantotie resursi:
https://hcadmiral.ru/press-centr/no...
https://metaratings.ru/news/admiral...
https://metaratings.ru/news/admiral...

     [+] [-]

, 2021-08-21 10:27, pirms 3 gadiem
Rīgas Dinamo gan cerīgi raugās uz sezonu. Uzņemtais kurss pareizs. Varam sākt.