Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL čempionu priekšnieks: "Hārtlija subkultūra klubā ir ļoti jūtama"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL čempionu priekšnieks: "Hārtlija subkultūra klubā ir ļoti jūtama"
Bobs Hārtlijs triumfē Gagarina kausa izcīņā. Foto: Darja Isajeva, sport-express.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Krilovs atklāj, ka nezina nevienu citu, kurš ir tik ļoti nodevies hokejam kā kanādiešu speciālists Bobs Hārtlijs.

Kā jau ziņots, aprīļa beigās Hārtlija trenētais "Avangard" pieveica Maskavas CSKA un pirmoreiz izcīnīja Gagarina kausu.

Pēdējās divas sezonas "Avangard" mājas spēles aizvada Piemaskavas pilsētā Balašihā, gaidot uz Omskas jauno arēnu, kas varētu būt gatava pirms 2022./2023. gada sezonas. "Protams, gribētu izdarīt tā, lai Bobs trenētu "Avangard" arī pēc atgriešanās Omskā. Hārtlijs ir fanātiski nodevies hokejam, nezinu nevienu citu tādu cilvēku. Viņam vienalga, kur dzīvot - Omskā, Monreālā vai Balašihā, viņš visu laiku pavada hokeja arēnā," 60 gadus veco speciālistu slavē Aleksandrs Krilovs.

"Klubā ir pilnībā jūtama Hārtlija subkultūra - attiecībā uz treniņiem, atjaunošanās procesu, uzturu un attieksmi pret niansēm," akcentē kluba priekšnieks. "Vienkāršs piemērs: ekipējumam jābūt jau lidmašīnā, kad pēc izbraukuma spēlēs komanda ierodas uz izlidošanu. Hārtlijs novērtē katru minūti, ko var izmantot atjaunošanās procesam. Ja bagāžas iekraušanas laikā tu gaidi izlidošanu, tātad mazāk atjaunojies."

"Galvenais treneris nelien nekādās hokeja intrigās, nežēlojas par kalendāru vai citiem faktoriem, viņš strādā ar to, kas ir. Bobs uzskata, ka mūsu līga ir ļoti spēcīga, viņam patīk te trenēt," atklāj kluba vadītājs. "Strādājam pie tā, lai kāds no Hārtlija tagadējiem palīgiem kādreiz stātos viņa vietā."

Izmantotie resursi:
Bolshoi Sport / sports.ru