Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Babenko kļūst par Indraša ''Vityaz'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Babenko kļūst par Indraša ''Vityaz'' galveno treneri
Jurijs Babenko un Vladimirs Krikunovs. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga (KHL) informē, ka Podoļskas ''Vityaz'' oficiāli par galveno treneri iecēlusi 43 gadus veco Juriju Babenko, kuram šī būs pirmā pieredze kādas komandas galvenā trenera amatā. Iepriekš Babenko ir strādājis par Maskavas ''Dynamo'' trenera asistentu, vienu sezonu strādājot kopā ar Miku Indraši.

Šīs nedēļas sākumā tika oficiāli ziņots, ka latviešu uzbrucējs Miks Indrašis karjeru turpinās Podoļskas ''Vityaz'', noslēdzot viena gada līgumu. Viņam tā būs karjeras otrā ārzemju komanda. Divas sezonas Indrašis pavadīja Maskavas "Dynamo" rindās, 96 mačos tiekot pie 55 punktiem. Savukārt aizvadītajā sezonā Indrašis bija Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais hokejists ar 39 punktiem 49 spēlēs.

Savukārt par komandas galveno treneri baumoja, ka kļūs Jurijs Babenko, kurš ir strādājis par galvenā trenera asistentu Maskavas ''Dynamo''. Vienā no sezonām asistenta amatā Babenko strādājis kopā ar Indraši. Šodien oficiāli apstiprināts, ka Babenko pirmo reizi trenera karjerā strādās par kādas komandas galveno treneri. Par Babenko asistentu strādās Andrejs Markovs.

Spēlētāja karjeras laikā Babenko divas reizes ar "Dynamo" izcīnīja Gagarina kausu, turklāt viņš bija komandas kapteinis. Viņa CV atrodamas arī trīs spēles Nacionālās hokeja līgas kluba Kolorado "Avalanche" rindās, turklāt sezonā, kad vienība Boba Hārtlija vadībā izcīnīja Stenlija kausu.

     [+] [-]

, 2021-05-21 19:07, pirms 3 gadiem
Ou! Indrašim tagad pieder Vitjaz!