Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bijušais Krievijas izlases treneris Biļaļetdinovs atkal vadīs "Ak Bars"

Agris Suveizda

Bijušais Krievijas izlases treneris Biļaļetdinovs atkal vadīs "Ak Bars"
Zinetula Biļaļetdinovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Zinetula Biļaļetdinovs drīzumā tiks apstiprināts Kontinentālās hokeja līgas klubs Kazaņas "Ak Bars" galvenā trenera amatā, vēsta R-Sport, atsaucoties uz savu avotu. Pēc Krievijas izlases pamešanas Biļaļetdinovs marta sākumā kļuva par "Ak Bars" viceprezidentu un ģenerālmenedžeri.

Saskaņā ar "R-Sport" avota rīcībā esošo informāciju, Kazaņas "Ak Bars" vadība vēl pirms Kontinentālās hokeja līgas sezonas beigām bija pieņēmusi lēmumu par Biļaļetdinova atgriešanos komandas galvenā trenera amatā. Par to esot informēti visi hokejisti, kuriem ar klubu ir spēkā līgums uz nākamo sezonu.

Oficiāla paziņošana par Biļaļetdinova atgriešanos paredzēta tuvākajā laikā, bet "Ak Bars" līdzšinējais galvenais treneris Valērijs Belovs paliks Kazaņas kluba treneru štābā, turpmāk strādājot kā asistents. Aizvadītajā regulārajā sezonā "Ak Bars" ar 100 punktiem 54 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma trešo vietu un Gagarina kausā negaidīti izstājās jau pirmajā kārtā. "Ak Bars" sešās cīņās zaudēja Novosibirskas "Sibir".

Biļaļetdinovs Kazaņas "Ak Bars" vadīja kopš 2004. gada, bet 2011. gadā viņš pameta komandu un pārņēma Krievijas izlasi. Biļaļetdinova vadībā "Ak Bars" 2009. un 2010. gadā izcīnīja Gagarina kausu, savukārt jau pirmajā turnīrā Krievijas izlasē Biļaļetdinovs izcīnīja zelta medaļas 2012. gada pasaules čempionātā. Soču olimpiskajās spēlēs Krievija savās mājās piedzīvoja vilšanos, 1/4 finālā zaudējot somiem (1:3), un pēc fiasko Biļaļetdinovs aizgāja no valstsvienības.

Izmantotie resursi:
Билялетдинов в ближайшее время будет назначен...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-20 16:19, pirms 10 gadiem
Latgolas Patriots Armands rakstīja: Ak Bars otkon izceinās Gagarinu
Viņiem ilgi Gagarins nespīdēs.
Vecā super-maiņa Zaripovs - Zinovjevs - Morozovs + Proškins - Ņikuļins,jau ir vēsture. Hokejs nestāv uz vietas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja