Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija vārtsargs un pret Rīgas "Dinamo" iemetis uzbrucējs – KHL nosauc nedēļas labākos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija vārtsargs un pret Rīgas "Dinamo" iemetis uzbrucējs – KHL nosauc nedēļas labākos
Šimons Hrubecs. Foto: hawk.ru

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Kopumā pagājušajā nedēļā 36 spēlēs laukumā devās 567 hokejisti.

Labākā vārtsarga lauri tikuši Šimonam Hrubecam, kurš kopā ar Omskas "Avangard" uzvarēja visās trīs spēlēs. Pa čeha vārtiem vidēji tika izdarīti 32 metieni, un Hrubecs tika galā ar 94,79%, vidēji spēlē ielaižot 1,67 ripas.

Čeļabinskas "Traktor" spēlējošais Niks Beilens atzīts par pagājušās nedēļas labāko aizsargu, un viņam šāds gods ticis otro reizi karjerā. Komandai uzvarot četros no četriem mačiem, Beilens tika pie četriem (1+3) punktiem un +4 lietderības koeficienta. Tieši viņa metiens duelī pret Vladivostokas "Admiral" bija uzvaru nesošais. Beilena kontā arī pieci spēka paņēmieni un divi bloķēti metieni.

Pirmo reizi par nedēļas labāko uzbrucēju atzīts Marats Hairuļļins no Ņižņekamskas "Neftekhimik". Trīs spēlēs viņš izcēlās ar astoņiem punktiem – pieci vārti un trīs piespēles. Uzvarā pret Helsinku "Jokerit" (6:3) viņš iemeta divus vārtus, to pašu paveicot arī pagarinājuma zaudējumā pret Čerepovecas "Severstal" (5:6 P). Pret "Jokerit" viņa kontā divas piespēles, bet pret "Severstal" – viena. Savukārt pret Rīgas "Dinamo" viņš izcēlās ar vieniem vārtiem, komandai zaudējot ar 3:4.

Par labāko jauno spēlētāju atzīts Maskavas "Dynamo" uzbrucējs Dmitrijs Raševskis, kurš trīs spēlēs izcēlās ar trīs vārtiem. Vidēji viņs uz ledus pavadīja 15:24 minūtes un izdarīja četrus spēka paņēmienus.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/10/18/...