Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" piedāvājusi Gusevam labāku līgumu, tomēr uzbrucējs izvēlējies SKA

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" piedāvājusi Gusevam labāku līgumu, tomēr uzbrucējs izvēlējies SKA
Ņikita Gusevs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Omskas "Avangard" ģenerālmenedžeris Aleksejs Volkovs atklājis, ka vēlējies piesaistīt uzbrucēju Ņikitu Gusevu, kuram neizdevās nopelnīt līgumu Ziemeļamerikā, tomēr uzbrucējs izvēlējies doties uz Sanktpēterburgas SKA.

"Jā, izskatījām iespēju piesaistīt Ņikitu Gusevu, runājām ar viņa pārstāvjiem. Omskas "Avangard" viņam izteica pat labāku piedāvājumu nekā Sanktpēterburgas SKA, tomēr viņam bija personīga vienošanās ar SKA vadību, tāpēc Gusevs pieņēma lēmumu karjeru turpināt Sanktpēterburgā," atklāja Gagarina kausa glabātājas ģenerālmenedžeris Aleksejs Volkovs.

Gusevam bija pārbaudes laika līgums Nacionālās hokeja līgas klubā Toronto "Maple Leafs", bet pie pilnvērtīga kontrakta krievu uzbrucējs netika un drīz pieņēma lēmumu par atgriešanos mājās. Aiz okeāna viņš pārstāvēja Ņūdžersijas "Devils" un Floridas "Panthers", 97 spēlēs izceļoties ar 54 punktiem.

Uz Ziemeļameriku viņš devās tieši no SKA komandas, ar ko 2017. gadā izcīnīja Gagarina kausu. Nākamajā sezonā Gusevs tika atzīts par MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/a...