Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis bez punktiem, Jakam lielākais spēles laiks komandu kārtējos zaudējumos

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Indrašis bez punktiem, Jakam lielākais spēles laiks komandu kārtējos zaudējumos
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Podoļskas “Vityaz”, kā arī Jāņa Jaka "Sochi" vienība. Abi latviešu hokejisti ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis spēli aizvadīja otrajā maiņā ar ierastajiem uzbrukuma partneriem, proti, Miro Altonenu un Niko Ojamaki. Zīmīgi, ka abi somi šobrīd ir rezultatīvākie “Vityaz” spēlētāji. Indrašis laukumā pabija 15 minūtes un 39 sekundes un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Viņa rēķinā pa vienam metienam pa vārtiem un spēka paņēmienam, kā arī zaudētam iemetienam. Latvietis septiņās spēlēs ticis pie sešiem (3+3) punktiem.

Spēles starp “Vityaz” un “Neftekhimik” allaž bijušas ļoti sīvas. Kopumā šajā līgā tās aizvadījušas 30 savstarpējos dueļus, par divām uzvarām vairāk izcīnot Podoļskai. Abām komandām pirms šīs spēles bija iekrāti seši punkti, tikai atšķirība ir tāda, ka “Vityaz” kontā ir tikai viena uzvara, bet “Neftekhimik”- trīs uzvaras.

Mača rezultāts tika atklāts 17. minūtē, kad, neskatoties uz Ņižņekamskas teritoriālo pārsvaru, savus piektos vārtus sezonā guva Podoļskas kanādiešu leģionārs Daniels Audets (1:0). “Neftekhimik” rezultātu izlīdzināja otrā perioda trešajā minūtē, kad, spēlējot vairākumā, izcēlās Timurs Hafizovs (1:1). Perioda vidusdaļā “Neftekhimik” likumsakarīgi arī izvirzījās vadībā- vārtus guva Jegors Popovs (1:2). Tomēr Podoļska atbildi parādā nepalika, Vjačeslavam Leščenko izmantojot skaitlisko vairākumu (2:2).

Trešajā periodā Ņižņekamska turpināja spēlēt aktīvu un uzbrūkošu hokeju, īsā laikā posmā pelnīti gūstot trīs vārtus un nokārtojot pārliecinošu uzvaru- vairākumus realizēja Marats Hairuļins un Andrejs Čiviļevs, bet savai komandai ceturtos vārtus iemeta Aleksejs Puzanovs (2:5). Latviešu uzbrucēja pārstāvētā vienība ar septiņās spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē.

Citā šīsdienas mačā tikās piecus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī latviešu aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā “Sochi” ar vienu punktu vairāk šosezon izcīnījušo Kazaņas “Ak Bars”.

Nu jau sešas spēles pēc kārtas bez punktiem palikušais 26 gadus vecais latvietis darbojās “Sochi” pirmajā virknējumā kopā ar krievu aizsargu Ņikitu Komalovu un laukumā pavadīja visvairāk no visiem saviem komandas biedriem- 19 minūtes un 38 sekundes. Jaks, kuram šosezon iekrāti trīs (1+2) punkti, šajā mačā nopelnīja divu minūšu noraidījumu un izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Spēlē, kurā viens no galvenajiem tiesnešiem bija latvietis Edvards Odiņš, pirmie divi periodi noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, nevienai no komandām neizdarot vairāk par astoņiem metieniem pa vārtiem. Mača rezultāts tika atklāts vien 48. minūtē, kad izcēlās Kazaņas spēlētājs Kirils Petrovs- 0:1. Šie vārti arī kļuva par izšķirošajiem šajā mačā. Soču komanda šobrīd ar sešiem punktiem septiņos mačos Rietumu konferencē atrodas desmitajā vietā, tas ir, starp Rīgas “Dinamo” un Mika Indraša “Vityaz”.

KHL mači 18. septembrī

Amur - Metallurg2:6
Salavat Yulaev - Dinamo Minsk1:0
Traktor – Red Star4:1
Jokerit – Barys3:2 PM
Lokomotiv – Torpedo4:3
Neftekhimik – Vityaz 5:2
Ak Bars - Sochi1:0

Izmantotie resursi:
https://khl.ru/

     [+] [-]

, 2021-09-18 19:54, pirms 3 gadiem
Jakam vislielakais spēles laiks šosezon bet punktu kā nav tā nav. Visu gaišu 1. Maiņa....

     [+] [-]

, 2021-09-18 20:02, pirms 3 gadiem
šitie vobše molodčiki. bez bazara.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-18 20:10, pirms 3 gadiem
Latvieši KHL tikai lūzerklubos spēlē, neviens nav pat playoff zonā

     [+] [-]

, 2021-09-18 20:18, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Jakam vislielakais spēles laiks šosezon bet punktu kā nav tā nav. Visu gaišu 1. Maiņa....
Paga,tavuprāt zaudē Jaks,vai zaudē komanda? Lol

     [+] [-]

, 2021-09-18 20:38, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Jakam vislielakais spēles laiks šosezon bet punktu kā nav tā nav. Visu gaišu 1. Maiņa....
Tu lempi,viņš ir aizsargs,punktus lai krāj uzbrucēji!

     [+] [-]

, 2021-09-18 20:44, pirms 3 gadiem
Ha, Juronkol, Tev jau pagājušo gadu arī patika, kā Dinamo spēlē! Un arī aizpagājušo...