Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jakam piektā tukšā spēle pēc kārtas, "Sochi" piekāpjas SKA

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jakam piektā tukšā spēle pēc kārtas, "Sochi" piekāpjas SKA
Jānis Jaks. Foto: HC Sochi

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētais Krasnodaras novada "Sochi" šovakar zaudēja Sanktpēterburgas SKA - 0:2. Latvietis piektajā spēlē pēc kārtas ir bez rezultativitātes punktiem.

Krasnodaras novada "Sochi" un Sanktpēterburgas SKA mača sestajā minūtē mājinieku aizsargs Jānis Jaks izprovocēja noteikumu pārkāpumu (Jevgeņijs Timkins latvietim neļāva ieslidot armijnieku aizsardzības zonā un ar nūju netīšām iesita pa seju), tomēr skaitliskajā vairākumā laukuma saimniekiem neizdevās izveidot kādu bīstamu momentu. Pirmajā periodā vairāk uzbruka viesi, taču rezultāts saglabājās 0:0.

Otrajā nogrieznī ciemiņi joprojām bija aktīvāki, un mača 38. minūtē vārtu priekšā SKA soms Jonass Kempinens pielika nūju, realizējot skaitlisko vairākumu - 0:1. Trešā perioda sākumā tas pats Kempinens ar metienu no tuvas distances pārspēja Soču vārtsargu, kura skatu tobrīd aizsedza komandas biedrs Vasīlijs Glotovs - 0:2.

Sezonas pirmās nedēļas KHL labākais aizsargs Jānis Jaks darbojās pirmajā Soču aizsargu virknējumā ar krievu Ņikitu Kamalovu, uz ledus bija 17:30 minūtes (starp laukuma spēlētājiem ceturtais lielākais laiks komandā), veica spēka paņēmienu, bloķēja pretinieka metienu un izprovocēja noteikumu pārkāpumu.

Sezonas septiņās spēlēs Soču vienība izcīnījusi sešus punktus. Pirmajos divos mačos mūsu aizsargs guva vārtus un divas reizes rezultatīvi asistēja, taču nākamajās piecās cīņās viņš ir palicis tukšā.

Helsinku "Jokerit" pēcspēles metienos uzvarēja galvenā trenera asistenta Sanda Ozoliņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - 2:0, 2:3, 4:3, 4:4, 5:4. Maskavas "Spartak" piekāpās vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētajam Maskavas CSKA - 0:3, 3:3, 3:5. Uzvarētāju rindās uzbrucējs Sergejs Plotņikovs guva trīs vārtus.

KHL mači 16. septembrī

Sibir - Dynamo M4:5
Salavat Yulaev - Kunlun Red Star5:1
Neftekhimik - Traktor1:3
Jokerit - Torpedo5:4 PM
Spartak - CSKA3:5
Sochi - SKA0:2
Dinamo R - Barys3:2

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2021-09-16 22:02, pirms 3 gadiem
Velk uz atlaišanas pabalstu

  -2 [+] [-]

, 2021-09-16 22:13, pirms 3 gadiem
Kā saka, from Hero to Zero!
Bet latviskāk būtu, no deputāta, par bomzi! to arī novēlam

  -1 [+] [-]

, 2021-09-16 22:15, pirms 3 gadiem
Var jau VHL uzspēlēt

  -1 [+] [-]

, 2021-09-16 22:27, pirms 3 gadiem
Žurnālistu kvalitāte krīt un krīt. KHL tabula tirsā, te Jokeritam uzvaru pasniedz papildlaikā, lai arī bija bullīši. Un kļūdas taisa žurnālisti, kas te gadiem rukā. Hendža, ja ienāk varētu izteikt komentāru vai arī šosezon brīnumi pie eirokausu futenes.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-16 22:30, pirms 3 gadiem
Kamon, komentu eksperti - viņš ir aizsargs ne tajā spēcīgākajā klubās, jūs domājāt, ka būs punkts spēlē? Neesiet muļķi.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-16 22:43, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Žurnālistu kvalitāte krīt un krīt. KHL tabula tirsā, te Jokeritam uzvaru pasniedz papildlaikā, lai arī bija bullīši. Un kļūdas taisa žurnālisti, kas te gadiem rukā. Hendža, ja ienāk varētu izteikt komentāru vai arī šosezon brīnumi pie eirokausu futenes.
Pavisam svaigs piemērs no ČL gr.t. 1.kārtas. Trešdien tika publicēti dažu treneru, spēlētāju komentāri par otrdienas pirmajām spēlēm. Tika publicēts Young Boys galvenā trenera komentārs. Tikai lieta tāda, ka par treneri kļūdaini tika norādīts 19 gadus vecs šīs komandas spēlētājs. Tabulas un rezultatīvākos spēlētājus jau vairs neskatos šajā portālā, katrā otrajā tabulā vismaz pa kādai kļūdai.

     [+] [-]

, 2021-09-16 22:51, pirms 3 gadiem
Es savu komentāru izdzēsu pie tā raksta, kad kļūda tika izlabota, taču tie Mālmeisteri ir tādi nezinīši. Domāja, ka M.Ošs pārgāja uz Lozannas klubu, kurš Superlīgā spēlē, taču nezināja, ka ir arī otrs Lozannas klubs, kurš spēlē Šveices 2.pēc spēka līgā. Tieši tur arī spēlēs Ošs. Tā ir, ka visi raksta par visu, ka tik ātrāk, pārlasīt rakstu un pareizrakstības kļūdas izlabot par daudz prasīts. Iznāca ne pa tēmu, bet biju pieklājgs un Kvilam atbildēju. Piedodiet!

     [+] [-]

, 2021-09-17 19:48, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es savu komentāru izdzēsu pie tā raksta, kad kļūda tika izlabota, taču tie Mālmeisteri ir tādi nezinīši. Domāja, ka M.Ošs pārgāja uz Lozannas klubu, kurš Superlīgā spēlē, taču nezināja, ka ir arī otrs Lozannas klubs, kurš spēlē Šveices 2.pēc spēka līgā. Tieši tur arī spēlēs Ošs. Tā ir, ka visi raksta par visu, ka tik ātrāk, pārlasīt rakstu un pareizrakstības kļūdas izlabot par daudz prasīts. Iznāca ne pa tēmu, bet biju pieklājgs un Kvilam atbildēju. Piedodiet!
Vēlme saņemt kvalitatīvu materiālu no žurnālista,ir pamatota. Galu galā ta sir viņa darbs. Ja mēs raudam par sūdīgiem politiķiem vai ceuļu būvētājiem, kaut vai par sūdīgiem sportistiem - arī žurnālistiem savs darbs ir jādara kvalitatīvi. Es neko nesaku ja kļūdās freelancers, kurš mēnesī uzraksta 1 rakstu. Man arī gramatika izņemot vārdus uzvārdus, klubu, līgu nosaukumus ir pie vienas vietas - to var piedod. Bet faktu kļūdas - nu sorry, tas pārkāpj jebkuru žurnālistikas ētiku, jo tas ir žurnālistikas pamatu pamats - precīza, objektīva informācija.
P.s. paldies par atbildi par ČL.

     [+] [-]

, 2021-09-17 23:11, pirms 3 gadiem
Jaks nav tik labs kā Bukarts un Indrašis
Un tagad Dinamo labi spēlē
Es esmu fans