Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

KHL soda "Torpedo" par reglamenta pārkāpumiem

KHL soda "Torpedo" par reglamenta pārkāpumiem
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sacensību departaments paziņojis, ka Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārkāpis vairākus reglamenta punktus, tāpēc saņēmis sodu, informē KHL mājaslapa internetā.

Ņižņijnovgorodas arēnas konstrukcijas īpašības paredz, ka abu komandu spēlētāji laukumā dodas pa vienu koridoru. Taču play off mačos var būt paaugstināta psiholoģiskā spriedze, tāpēc spēlētāju došanās laukumā caur vienu koridoru nav vēlama. Reglaments paredz, ka tādā gadījumā abu komandu spēlētājiem laukumā jādodas pēc konkrēta laika posma. "Torpedo" hokejisti 15.martā uz pirmsspēles iesildīšanos un pirms katra no periodiem laukumā devās ātrāk nekā tas paredzēts reglamentā. KHL uzskata, ka šis gadījums varēja veicināt arī konfliktus ar Maskavas "Dynamo" spēlētājiem. Turklāt pēc spēles tika pārkāpts vēl viens reglamenta punkts - "Torpedo" galvenais treneris Kari Jalonens uz pēcspēles preses konferenci ieradās neatbilstošā apģērbā.

Kādas tieši soda sankcijas klubam piemērotas līgas vadība neatklāj, taču papildus tām izteikusi stingru brīdinājumu, uzsverot, ka visus reglamenta punktus ir jāievēro un nepilnības jānovērš.

Sērijā līdz četrām uzvarām pēc diviem mačiem starp "Torpedo" un "Dynamo" komandām ir līdzsvars - 1:1. Nākamās divas spēles tiks aizvadītas Maskavā.

Izmantotie resursi:
khl.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-16 17:22, pirms 12 gadiem
Taisnība jau ir, visi šitie sīkumi daudz vai maz bet ietekmē rezultātus
, 2012-03-16 17:25, pirms 12 gadiem
Vispār jau nopietns pārkāpums, jo deva teorētisku iespēju Znarokam uzšaut kādam no pretiniekiem un izsist to no spēles
, 2012-03-16 17:28, pirms 12 gadiem
lāaaaāāāāāāābsssss. Kas to būtu domājis pašam Torpedo
, 2012-03-16 17:37, pirms 12 gadiem
kapēc piemēram neviens nesoda CSKA par to ka viņi atsakās spēlēt izbraukuma formās, ko, un mūsējiem tākā idiņiem jāspēlē ar tām baltajām ķiverēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-16 17:47, pirms 12 gadiem
Kur sodi par himnas neatskaņošanu pareizā formātā?
, 2012-03-16 18:10, pirms 12 gadiem
lossado rakstīja: kapēc piemēram neviens nesoda CSKA par to ka viņi atsakās spēlēt izbraukuma formās, ko, un mūsējiem tākā idiņiem jāspēlē ar tām baltajām ķiverēm
Ta ir vinju izbraukumu forma sarkana kivere , sarkan-balts krekls vinji tada formas terpa spele vairak neka 50 gadus
, 2012-03-16 18:11, pirms 12 gadiem
Nekas par himnu reglamenta nau raukstits
, 2012-03-16 18:21, pirms 12 gadiem
EdeBibeLude rakstīja: Jalonens bija pārģērbies par Grauzdiņu-Maizīti
a kā tu to vari zināt?
, 2012-03-16 18:32, pirms 12 gadiem
Piedāvāju par sodu izslēgt Torpēdo no pleyoffiem... ar Maskavas ģinamku tālāk spēlē iepriekšējais Torpedo pretinieks....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-16 18:55, pirms 12 gadiem
Torpēdopākāpa noteikumus arī prêt RD-viņi uzvarēja
, 2012-03-16 19:38, pirms 12 gadiem
lossado rakstīja: kapēc piemēram neviens nesoda CSKA par to ka viņi atsakās spēlēt izbraukuma formās, ko, un mūsējiem tākā idiņiem jāspēlē ar tām baltajām ķiverēm
Jo tur pie galvenās šprices ir neviens cits kā RUS galvenā amatpersona visiem labi zināmais Putins un kas tad viņu sodīs?
, 2012-03-16 19:51, pirms 12 gadiem
Taisniiba ne!!! Soda par shaadiem siikumiem, bet par cuuciibaam ko dazhu komandu speeleetaaji dara uz laukuma tik pakrata ar pirkstu! Apsveicu! KHL grib liidzinaaties NHL
, 2012-03-17 01:29, pirms 12 gadiem
lai gan ceru, ka Znaroks uzvarēs, bet šis izklausās pēc "zelta izpiešanas no sūda"..tikai lai Maskavā būtu arī konferences fināls (mēģinājums psiholoģiski ietekmēt pretinieku, kas rezultātā atsauktos uz spēlēs rezultātu..piemēram spēlētājam jādomā vai pareizā virzienā sasējis slidas!!)
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.