Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" prezidents: "KHL ievedīsim jaunā līmenī"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Dynamo" prezidents: "KHL ievedīsim jaunā līmenī"
Arkādijs Rotenbergs
Foto: dynamo.ru

Latvijas izlases uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā kluba Maskavas "Dynamo" prezidents Arkādijs Rotenbergs uzskata, ka Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) nav gaidāmas kardinālas izmaiņas. Ekonomiskās sankcijas gan rada zināmas sekas, taču jautājumi tiek risināti. Saistībā ar ārvalstu klubu dalību nākamajā sezonā pagaidām pirmajā plānā esot politiskie momenti.

KHL ilggadējo prezidentu pirms dažām dienām nomainīja Soču olimpisko spēļu organizēšanas komitejas vadītājs Dmitrijs Černišenko. "Jaunais līgas vadītājs tagad gatavo savu programmu. Tie uzmetumi, kurus viņš veicis, ir pareizi un dos labumu līgas attīstībā. Domājam, ka mēs ievedīsim KHL jaunā līmenī," saka Arkādijs Rotenbergs. "Pateicamies [iepriekšējam prezidentam] Aleksandram Medevedevam par padarīto darbu - viņš izveidoja šo līgu un tagad devies uz paaugstinājumu, vienkārši pienāca laiks rotācijai. Kardinālas izmaiņas nav gaidāmas, jo kopumā līga darbojas labi."

Itar-tass.com: domājot par nākamo sezonu, zem jautājuma zīmes ir ārvalstu klubi - Rīgas "Dinamo", Zagrebas "Medvescak" un Bratislavas vienība. "Pagaidām pirmajā plānā ir politiskie momenti. Paši sportisti vēlas piedalīties KHL čempionātā. Paskatīsimies, ko nolems valstis, kuras viņi pārstāv. Manuprāt, viņiem ir jāpaliek un jāspēlē, sportu nevajag politizēt. Taču, kāds būs gala lēmums, to es šobrīd nevaru pateikt," atzīst krievu hokeja funkcionārs.

Rubļa kursa kritums izraisa zināmas sekas. "Krīze daļēji ietekmē mūsu darbību, jo Krievijā darba samaksa tiek veikta rubļos. Taču mēs ar visu tiksim galā un turpināsim ceļu cienījami," uzskata A.Rotenbergs. "Krievijas hokejā nav haosa, vienkārši daudzi vēl nav pieraduši pie izmaiņām, jautājumi tiek risināti, nekādu īpašu problēmu mums nav."

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētais Maskavas "Dynamo" pēdējos trijos mačos izcīnījis zīmīgas uzvaras - apspēlēts KHL vicelīderis Sanktpēterburgas SKA, pārtraukta HK "Sochi" desmit uzvaru sērija un pārtraukta līgas līdervienības CSKA trīspadsmit spēļu sērija. "Dynamo" šobrīd ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē. "Vienmēr gribās labāko rezultātu, taču mums viss iet pēc plāna, puiši uzņem arvien labāku formu, ko būs jāparāda izslēgšanas spēlēs," norāda dinamiešu prezidents.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru
www.itar-tass.com
www.rsport.ru

1 2 67 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2014-12-15 16:00, pirms 10 gadiem
Soču olimpisko spēļu organizators būs lielais naudas maiss? Pietiekoši nospēris organizējot spēles?

 +11 [+] [-]

, 2014-12-15 16:08, pirms 10 gadiem
Itar-tass.com: domājot par nākamo sezonu, zem jautājuma zīmes ir ārvalstu klubi - Rīgas "Dinamo", Zagrebas "Medvescak" un Bratislavas vienība.
Jokerit kas pieder putina draugam gan nav uz jautājuma zīmes !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-15 16:16, pirms 10 gadiem
Principā piekāst, bet nu sirds mieram lai VEF izmet no VTB, Dinamo ir inčīgāk sekot līdzi, bet ja nebūs, tad nebūs, haļava būs beigusies.

  -3 [+] [-]

, 2014-12-15 16:22, pirms 10 gadiem
Nu Dinamo gan nevajag...Medvescak jautajums ir pacelts tapec ka tur loti daudz spele legionari,nevis vietejie,bet pricom te Dinamo,kur parsvara spele musu pasu balelini...Dinamo paliks vel ilgi KHL,ja bus finanses,kas man liekas ir tas kadel uz jautajuma zimaes ir Dinamo nakotne...Dinamo praktiski vienmer ir ticis playoff,ta ka domaju ka te ir lieki jautajumi par Dinamo likteni...
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-15 16:39, pirms 10 gadiem
Piqué rakstīja: nikaragva, 16:08

Jokerits ir augsta limena klubs un tadi ir nepieciesami KHL, bet bez visadiem RD un Medvescakiem var loti labi iztikt.
Politiskie lēmumi ir austrumu pret rietumiem (ar kluba līmeņiem nav nekāds sakars) bet te ir savējie un citi nu jau vairs nevajadzīgie (krievu ideju nepiepildījums)

     [+] [-]

, 2014-12-15 16:39, pirms 10 gadiem
Pamazām sākas presings-"paskatīsimies ko nolems valstis ko tās komandas pārstāv"- atslēgasvārdi šajā rakstā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-12-15 16:41, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik krieviem vienmēr ir paticies samērīties ar kanādiešiem, tad ''Lācēniem'' šeit ir daudz vairāk iespēju palikt KHL, nekā Rižskajai Ģinamai, kura var piedāvāt tikai krieviem cīņu ar zema līmeņa Eiropas leģiem.
Būtu interesanti palasīt kādu statistiku kā Parašā tiek apmeklētas spēles, kurās mājinieki spēlē pret Ģinamu.
Tiesi Laceniem ir viss mazakas izredzes palikt liga, jo no ta kluba KHL nav pilnigi nekadas jegas, ne ligas prestizam, ne politiskam manipulacijam, ja butu klubs no valsts, kas ir hokeja eliite butu cita lieta.

     [+] [-]

, 2014-12-15 16:42, pirms 10 gadiem
Tagad varēs redzēt kas ir kas Latvijā!

  +6 [+] [-]

, 2014-12-15 16:42, pirms 10 gadiem
ja vēl rublis kritīsies - tad Daugaviņa un Karsuma alga būs vienā līmenī ar Meijas un Cipuļa algu. Protams rēķinot Eur.

  -2 [+] [-]

, 2014-12-15 16:56, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Tiesi Laceniem ir viss mazakas izredzes palikt liga, jo no ta kluba KHL nav pilnigi nekadas jegas, ne ligas prestizam, ne politiskam manipulacijam, ja butu klubs no valsts, kas ir hokeja eliite butu cita lieta.
Nejoko, jo ne jau KHL Rietumu virzienā tika paplašināts ar mērķi censties iespiesties valstīs, kurās hokejs ir ar tradīcijām un plaši apmeklēts. Vismaz līdz šim brīdim, kamēr KHL vadība saprata, ka viņu vēlme sacensties ar NHL, un pie viena iegūt kādu ietekmi ES valstīs caur hokeju, ir cietis diez gan lielu fiasko. Īpaši Čehijā un Horvātijā.

  +9 [+] [-]

, 2014-12-15 17:01, pirms 10 gadiem
Pāris gadus atpakļ biju vēl tikai uzcītīgs SC lasītājs, bet toreiz ievēroju ka kungs no Liepājas ar dažādajiem pseidonīmiem, bez sajēgas slavē tautu ar plašo "dvēseli", kuru viņš pazīstot caur un caur līdz vīlītēm. Interesanti ka šobrīd , visu kas saitīts ar turieni, sauc par "parašu" , bet dvēsele pazudusi. Pie tam, kropļojot latviešu valodu tiek izsmiets viss, kas saistītsar vienu sporta veidu un klubu, kurš vēsturiskas netaisnības dēļ bāzēts Latvijā.
Kolēģi, jums jautājums, aiz ko tāds pavērsiens šajā radošajā biogrāfijā?

  +2 [+] [-]

, 2014-12-15 17:07, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik krieviem vienmēr ir paticies samērīties ar kanādiešiem, tad ''Lācēniem'' šeit ir daudz vairāk iespēju palikt KHL, nekā Rižskajai Ģinamai, kura var piedāvāt tikai krieviem cīņu ar zema līmeņa Eiropas leģiem.
Būtu interesanti palasīt kādu statistiku kā Parašā tiek apmeklētas spēles, kurās mājinieki spēlē pret Ģinamu.
Varbūt vari parādīt kādu rakstu, no kura varētu tieši vai netieši saprast, ka pēc kāda kluba uzvaras pār Medveščak, krievi uzsver ka uzvarējuši kanādiešus?
Ironiju un nesapratni kapēc tāds klubs KHL vajadzīgs, gadijies redzēt, bet sajūsmu vai mērīšanos gan nē.

  -4 [+] [-]

, 2014-12-15 17:08, pirms 10 gadiem
Sporta veterāns rakstīja: Pāris gadus atpakļ biju vēl tikai uzcītīgs SC lasītājs, bet toreiz ievēroju ka kungs no Liepājas ar dažādajiem pseidonīmiem, bez sajēgas slavē tautu ar plašo "dvēseli", kuru viņš pazīstot caur un caur līdz vīlītēm. Interesanti ka šobrīd , visu kas saitīts ar turieni, sauc par "parašu" , bet dvēsele pazudusi. Pie tam, kropļojot latviešu valodu tiek izsmiets viss, kas saistītsar vienu sporta veidu un klubu, kurš vēsturiskas netaisnības dēļ bāzēts Latvijā.
Kolēģi, jums jautājums, aiz ko tāds pavērsiens šajā radošajā biogrāfijā?
Kad es esmu slavējis Krieviju?
Faktus galdā!
Ja Tu tagad sāksi lipināt dažādas lētas atrunas, tad Tu esi prasts sīkmanīgs melis.
Zināt kādu tautu un tās parašas, ja cilvēks ilgāku laiku ir dzīvojis šīs tautas vidū, nebūt nenozīmē, ka es šo tautu jebkad kaut kādā mērā būtu īpaši slavinājis.

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:10, pirms 10 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Varbūt vari parādīt kādu rakstu, no kura varētu tieši vai netieši saprast, ka pēc kāda kluba uzvaras pār Medveščak, krievi uzsver ka uzvarējuši kanādiešus?
Ironiju un nesapratni kapēc tāds klubs KHL vajadzīgs, gadijies redzēt, bet sajūsmu vai mērīšanos gan nē.
Laikam ļoti maz esi skatījies ''Lācēnu'' spēles, jo pretējā gadījumā zinātu, ka krievu komentētāji vienmēr vairāk vai mazāk izceļ šo n-to kanādiešu faktoru šai komandā, un ka cīņa ir ar ZA hokeja skolu.
Un par cik es pērn noskatījos gandrīz visas ''Lācēnu'' spēles kuras rādīja KHL TV, un ne tikai, tad varu droši apgalvot, ka vismaz pērn nevienā spēlē neviens no komentētājiem ne mirkli neapšaubīja šis komandas nepieciešamību KHL. Nezinu kā šosezon, jo vairs nesekoju šīs komandas gaitām KHL.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-15 17:11, pirms 10 gadiem
Piqué rakstīja: nikaragva, 16:08

Jokerits ir augsta limena klubs un tadi ir nepieciesami KHL, bet bez visadiem RD un Medvescakiem var loti labi iztikt.
Nu,nu... RD vārds bija brends pēseresā. Un šobrīd viņiem tīri simboliski prasās, lai rižaņini būtu daļa no sistēmas

  -1 [+] [-]

, 2014-12-15 17:15, pirms 10 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Nu,nu... RD vārds bija brends pēseresā. Un šobrīd viņiem tīri simboliski prasās, lai rižaņini būtu daļa no sistēmas
Nestāsti pasaciņas.
PSRS laikā brendi bija Maskavas klubi. Rīgas Dinamo nebija ne ar ko pārāki par Kijevas Sokol, vai Minskas Dinamo. Vidusmēra klubs.

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:20, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Laikam ļoti maz esi skatījies ''Lācēnu'' spēles, jo pretējā gadījumā zinātu, ka krievu komentētāji vienmēr vairāk vai mazāk izceļ šo n-to kanādiešu faktoru šai komandā, un ka cīņa ir ar ZA hokeja skolu.
Un par cik es pērn noskatījos gandrīz visas ''Lācēnu'' spēles kuras rādīja KHL TV, un ne tikai, tad varu droši apgalvot, ka vismaz pērn nevienā spēlē neviens no komentētājiem ne mirkli neapšaubīja šis komandas nepieciešamību KHL. Nezinu kā šosezon, jo vairs nesekoju šīs komandas gaitām KHL.
Nu un?
Ja spēlē pret somiem, čehiem u.t.t., tad arī tiek runāts ka spēlē pret tās valsts hokeja skolu! Kas gan tur īpašs.
Ja Tu teiktu ka krievi kaut kur uzskaita cik reizes apspēlējuši Medveščak, cik reizes zaudējuši, tad varētu teikt ka kāds mērās. Mums pat Latvijā tādas muļķības nevienam neienāk prātā, tāpat visi saprot ka Zagrebas klubā spēlē 3 šķiras ziemeļamerikāņi un viņiem nav nekāda sakara ar Kanādas labākajiem spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:26, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik krieviem vienmēr ir paticies samērīties ar kanādiešiem, tad ''Lācēniem'' šeit ir daudz vairāk iespēju palikt KHL, nekā Rižskajai Ģinamai, kura var piedāvāt tikai krieviem cīņu ar zema līmeņa Eiropas leģiem.
Būtu interesanti palasīt kādu statistiku kā Parašā tiek apmeklētas spēles, kurās mājinieki spēlē pret Ģinamu.
Ne jau ar piektās šķiras AHĻ melnstrādniekiem, kādi dominē Mjeģveģjakā!

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:30, pirms 10 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Nu un?
Ja spēlē pret somiem, čehiem u.t.t., tad arī tiek runāts ka spēlē pret tās valsts hokeja skolu! Kas gan tur īpašs.
Ja Tu teiktu ka krievi kaut kur uzskaita cik reizes apspēlējuši Medveščak, cik reizes zaudējuši, tad varētu teikt ka kāds mērās. Mums pat Latvijā tādas muļķības nevienam neienāk prātā, tāpat visi saprot ka Zagrebas klubā spēlē 3 šķiras ziemeļamerikāņi un viņiem nav nekāda sakara ar Kanādas labākajiem spēlētājiem.

Nekas krievu hokejam nav bijis kā sarkana lupata bullim, iespēja uzspēlēt, un pie tam uzvarēt, ar kanādiešiem.

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:34, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja:
Nekas krievu hokejam nav bijis kā sarkana lupata bullim, iespēja uzspēlēt, un pie tam uzvarēt, ar kanādiešiem.
Jā tā ir, bet ne jau pret tādiem. Ja KHL spēlētu kaut vai AHL izlase, gan jau būtu ko parunāt, bet pret tādiem, kuri pat krieviem nav vajadzīgi. Nu atvaino.

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:36, pirms 10 gadiem
Patiesībā Arkādijs Rotenbergs nav pateicis, vai žurnālisti nav publiskojuši, vienu ļoti būtisku frāzi, kuru pirms pāris nedēļām teica Romāns Rotenbergs u.t.i. KHL spēlēs tie ārzemju klubi, kuriem ir ne tikai plaša auditorija un tradīcijas, bet kuri arī paši spēs nodrošināt sev finansējumu.
Un šeit jau ir pavisam cits stāsts.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-15 17:39, pirms 10 gadiem
Piqué rakstīja: Medvedjeva attistibas plans bija versts uz kvantitati lidz pat 40 klubiem, ar visadiem horvatiem un norvegiem, tacu nakamajos gados tiks atlasiti tikai kvalitativi klubi. Jau nakamaja sezona tu redzesi kadi klubi aizies un kadi naks vieta.
Pec izteikumiem vini cels augsa vecos krievu brendus, nestutejot vairs jaunos, jo pasa Krievija skatitajiem nav ipasas interese par kaut kadu Admiral, Jugra vai Soci, viniem labak patik, ja ka pirms 30 gadiem cinitos sava starpa Spartak ar Kriļja Sovetov un Himik. No arzemju klubiem noteikti paliks draudzigas valstis Somija, Kazahstana, Baltkievija un tad pec politiskas situcijas skatoties iespejams Latvija ar Slovakija, stipri saubos vai nakosgad kads jauns klubs no arzemem paradisies.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-15 17:40, pirms 10 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Nu un?
Ja spēlē pret somiem, čehiem u.t.t., tad arī tiek runāts ka spēlē pret tās valsts hokeja skolu! Kas gan tur īpašs.
Ja Tu teiktu ka krievi kaut kur uzskaita cik reizes apspēlējuši Medveščak, cik reizes zaudējuši, tad varētu teikt ka kāds mērās. Mums pat Latvijā tādas muļķības nevienam neienāk prātā, tāpat visi saprot ka Zagrebas klubā spēlē 3 šķiras ziemeļamerikāņi un viņiem nav nekāda sakara ar Kanādas labākajiem spēlētājiem.
Nekāda sakara ,kas spēlē Zagrebā,bet kopējs Dinamo,Slovanam un Zagrebai ir tas ,ka klubus finansē Krievija,un ja to nedarīs pašu valstis ,tad Krievija arī to vairs nedarīs.Protams arī Jokerit finansē krievi ,bet tie ir putina draugi.Piemēram Zagrebas spēlētāji labi saprot situāciju ,un šajā sezonā spēlē tikai individuāli ,lai nopelnītu kontraktus Eiropā un par komandas sniegumu neiespringst.

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:42, pirms 10 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Jā tā ir, bet ne jau pret tādiem. Ja KHL spēlētu kaut vai AHL izlase, gan jau būtu ko parunāt, bet pret tādiem, kuri pat krieviem nav vajadzīgi. Nu atvaino.
Hm, bet arī KHL komandas ne tuvu visi ir NHL līmeņa spēlētāji.

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:44, pirms 10 gadiem
coffijs rakstīja: Nekāda sakara ,kas spēlē Zagrebā,bet kopējs Dinamo,Slovanam un Zagrebai ir tas ,ka klubus finansē Krievija,un ja to nedarīs pašu valstis ,tad Krievija arī to vairs nedarīs.Protams arī Jokerit finansē krievi ,bet tie ir putina draugi.Piemēram Zagrebas spēlētāji labi saprot situāciju ,un šajā sezonā spēlē tikai individuāli ,lai nopelnītu kontraktus Eiropā un par komandas sniegumu neiespringst.
Arī taisnība. Šajā ziņā vismazāk ir apdraudēti Barys un Minskas Dinamo.

  +4 [+] [-]

, 2014-12-15 17:44, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Patiesībā Arkādijs Rotenbergs nav pateicis, vai žurnālisti nav publiskojuši, vienu ļoti būtisku frāzi, kuru pirms pāris nedēļām teica Romāns Rotenbergs u.t.i. KHL spēlēs tie ārzemju klubi, kuriem ir ne tikai plaša auditorija un tradīcijas, bet kuri arī paši spēs nodrošināt sev finansējumu.
Un šeit jau ir pavisam cits stāsts.
Ģianama novilks sezonu un gan jau vairs nespēlēs, par to varam būt droši, bet ne jau Rotenbergi noteiks kas spēlēs KHL, tā nav viņu personīgā līga. Savickis arī daudz ko runā, bet kāda tam nozīme.

  +3 [+] [-]

, 2014-12-15 17:47, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Arī taisnība. Šajā ziņā vismazāk ir apdraudēti Barys un Minskas Dinamo.
Protams ,jo Lukašenko un Nazarbajevs naudiņu iedos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-15 17:48, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Hm, bet arī KHL komandas ne tuvu visi ir NHL līmeņa spēlētāji.
Un kas tad ir NHĻ līmenis? Viena spēcīga maiņa un pārējās 3 ar vidusmēra hokejistiem, kādus daudz reižu PČ pat Latvija ir raustījusi gabalos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 67 komentāri