Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nosauc finālsērijas labākos

KHL nosauc finālsērijas labākos
AK Bars kapteinis tika atzīts par labāko finālsērijas uzbrucēju.

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi Gagarina kausa izcīņas finālsērijas labākos spēlētājus visos ampluā. Labākā vārtusarga gods ticis Jaroslavļas pārstāvim, bet abas pārējas godalgas - Kazaņas kluba hokejistiem.

Par labāko vārtusargu finālsērijā atzīts Jaroslavļas "Lokomotīves" pārstāvis Georgs Gelašvili. Izšķirošajā sērijā viņš sargāja savas vienības cietoksni visos septiņos mačos, divreiz to noturot neieņemtu. Vidēji spēlē ripa viņa vārtos pabija 2,24 reizes. Gelašvili atvairīja 91,47% Kazaņas spēlētāju metienu. Jāatgādina, ka šādu godu vārtusargs izpelnījās arī pēc pusfināliem.

Trešo labākā aizsarga titulu pēc kārtas (arī ceturtdaļfinālos un pusfinālos ) izpelnījās kazaņietis Iļja Ņikuļins. Septiņos aizvadītajos mačos viņa kontā vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles, kā arī pozitīvs lietderības koeficients "+4".

Balvu kā labākais uzbrucējs finālsērijā saņēma izšķirošās finālspēles vienīgo vārtu autors, "AK Bars" kapteinis Aleksejs Morozovs. Viņa kontā septiņos mačos trīs vārti un piecas rezultatīvas piespēles. Morozova lietderības koeficients - "+3".

Izmantotie resursi: khl.ru