Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Morozovs: "Cīnījāmies un atdevām daudz spēka"

Jānis Celmiņš

Morozovs: "Cīnījāmies un atdevām daudz spēka"
Aleksejs Morozovs
Foto: ITAR-TASS

"Puiši - malači, parādīja visu uz ko ir spējīgi. Cīnījāmies līdz beigām un atdevām ļoti daudz spēka," pēc uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) pirmajā sezonā teica finālsērijas septītās spēles zelta vārtu autors un "Ak Bars" komandas kapteinis Aleksejs Morozovs.

Šodien Kontinentālajā hokeja līga (KHL) Kazaņas ''Ak Bars'' izšķirošajā spēlē pārspēja Jaroslavļas ''Lokomotiv'' ar 1:0, tādējādi izcīnot Gagarina kausu. Uzvaras vārtus trešās trešdaļas vidū guva Aleksejs Morozovs.

Īsi pēc izšķirošās finālspēles "Ak Bars" komandas kapteinis Aleksejs Morozovs atzina, ka komanda cīnījusies līdz galam un atdevusi visus spēkus. "Šāda neiedomājama atmosfēra tribīnēs un atbalsts no mūsu līdzjutējiem! Puiši - malači, parādīja visu uz ko ir spējīgi. Cīnījāmies līdz beigām un atdevām ļoti daudz spēka. Esmu laimīgs un ar nepacietību gaidu brīdi, kad virs galvas varēšu pacelt Gagārina kausu," pirms apbalvošanas ceremonijas teica Morozovs.

Prieku par uzvaru neslēpa arī "Ak Bars" komandas aizsargs Iļja Ņikuļins: "Izslēgšanas spēles bija ļoti sarežģītas un grūtas. Esmu ļoti pateicīgs visiem mūsu līdzjutējiem, kuri mūs atbalstīja un uzmundrināja mūs grūtajos brīžos. Esam ieguvuši Gagārina kausu un iegājuši vēsturē. Šobrīd vēl neviens īsti nesaprot, kas ir noticis. Jāiet uz ģērbtuvēm, nedaudz jāatpūšas un jāsaprot, kas noticis. Domāju, ka tikai pēc tam būs iespējams aprakstīt to prieku un izjūtas, kas šobrīd ir mūsos."

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-04-12 19:17, pirms 15 gadiem
nu ko apsveicu!

 +10 [+] [-]

, 2009-04-12 19:19, pirms 15 gadiem
Jā ir no kā mācīties Rīgas Dinamo ! Laikam par agru sapriecājās kad pret Maskavas Dinamo bija vadība 3:1 un zaudēja koncentrāciju! Turpretim Bars bija praktiski iedzinejos visu laiku sērijā un izrāva kausu lūk to es saucu par pašatdevi ! Brilliant
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja