Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Jokerit'' četri inficējušies ar Covid-19, visa komanda dodas karantīnā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Jokerit'' četri inficējušies ar Covid-19, visa komanda dodas karantīnā
Helsinku ''Jokerit''. Foto: TASS/Scanpix

Kā ziņo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Helsinku ''Jokerit'', tad pirmdien pēc svētdien veiktajiem testiem četriem atklāta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu un tādējādi visa komanda devusies karantīnā. Nākamā spēle ''Jokerit'' paredzēta 20. decembrī pret Maskavas CSKA.

Helsinku ''Jokerit'' ar 54 punktiem nospēlētajās 40 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, taču tikpat punktu ir arī Sanktpēterburgas SKA un Maskavas ''Dynamo'', kas atrodas konferences līderpozīcijās. Nākamā KHL spēle ''Jokerit'' paredzēta 20. decembrī pret Maskavas CSKA, kas ar 53 punktiem ir vietu zemāk.

''Jokerit'', kas 2020./2021. gada sezonā vairākas reizes devās karantīnā pozitīvu Covid-19 dēļ, to spiesta darīt arī šogad. Kā oficiāli ziņo komanda, tad pirmdien četriem cilvēkiem konstatētas pozitīvas analīzes un visa komanda devusies karantīnā, kamēr tie hokejisti, kuri izlašu pauzē bija izsaukti uz valstsvienībām, uz tām nedosies. Ceturtdien ''Jokerit'' plāno visus vēlreiz testēt un pēc saņemtajiem rezultātiem domāt par nākamajiem soļiem.

Kā norāda ''Jokerit'', tad viss kluba personāls bija izgājis vakcinācijas kursu jeb saņēmis divas vakcīnas devas.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/jokereiden-...