Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zubovs: ''Komandu atkal pavilka lieliskā vārtsarga spēle''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Zubovs: ''Komandu atkal pavilka lieliskā vārtsarga spēle''
Sergejs Zubovs (no kreisās). Foto: Rīgas Dinamo

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Sergejs Zubovs pēc izcīnītās uzvaras pār Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' ar 4:3 atklāja, ka panākuma izcīnīšanā palīdzējis veiksmīgais sākums, kā arī labā vārtsarga Jūhana Matsona darbībā vārtos.

Otro uzvaru pēc kārtas šodien svinēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL), kura savā laukumā ar ar 4:3 apspēlēja Ņižņekamskas ''Neftekhimik''. Ar 17 punktiem pēc aizvadītām 18 spēlēm ''Dinamo'' šobrīd Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet tikpat punktu, cik rīdziniekiem ir arī ''Torpedo''.

''Bija smaga spēle, labi, ka izdevās uzvarēt. Paldies puišiem par pašatdevi, visi cīnījās un beigās izturēja, nosargājot uzvaru. Labi, ka izdevās spēles sākumā iegūt pārsvaru rezultātā, ko arī noturējām līdz beigām,'' preses konferenci iesāka ''Dinamo'' galvenais treneris Sergejs Zubovs, uzteicot vārtsarga Jūhana Matsona darbību vārtos. ''Komandu atkal pavilka lieliskā vārtsarga spēle. Johans nospēlēja ļoti labi. Ir patīkami uzvarēt un iepriecināt skatītājus, kuri atbalstīja komandu.'' Matsons 15 spēlēs vidēji ielaidis 1.97 ripas spēlē un atvairījis 93.2% pretinieku metienus.

''Neftekhimik'' galvenais treneris Oļegs Ļeontjevs akcentēja pašu kļūdas un neizmantotās iespējas uzbrukumā: ''Izdevās ļoti dramatisks mačs. Mēs pieļāvām pārāk daudz individuālo kļūdu, kā arī tehnisko brāķi. Ielaidām mazākumā, ielaidām vairākumā, kā arī nespējām izmantot savas izdevības. Bija moments arī pašās beigās, taču glāba pārliktnis. Kopumā puiši cīnījās līdz galam, nepadevās un vēlējās uzvarēt.''

Nākamo spēli Rīgas ''Dinamo'' aizvadīs sestdien 16. oktobrī, kad viesosies pie Mika Indraša pārstāvētās Podoļskas ''Vityaz'', kura Rietumu konferencē ar 13 punktiem 17 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu.

Rīgas ''Dinamo'' oktobra kalendārs

DatumsSpēleRezultāts
02.10Habarovskas Amur - Rīgas Dinamo3:2 PM
04.10Vladivostokas Admiral - Rīgas Dinamo1:2
06.10Novosibirskas Sibir - Rīgas Dinamo3:1
08.10HK Sochi - Rīgas Dinamo3:2 P
12.10Rīgas Dinamo - Novosibirskas Sibir4:1
14.10Rīgas Dinamo - Ņižņekamsas Neftekhimik4:3
16.10Podoļskas Vityaz - Rīgas Dinamo
19.10Rīgas Dinamo - Magņitogorskas Metallurg
22.10Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo
24.10Helsinku Jokerit - Rīgas Dinamo
27.10Rīgas Dinamo - Sanktpēterburgas SKA
31.10Rīgas Dinamo - Maskavas Dynamo

  -3 [+] [-]

, 2021-10-14 23:42, pirms 3 gadiem
Pavilkt var ķēve Toma federratus. Komandu pavilkt (latviski) ir grūtāk, autobusam priekšā jākabina vismaz trijjūgs.

     [+] [-]

, 2021-10-14 23:47, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Pavilkt var ķēve Toma federratus. Komandu pavilkt (latviski) ir grūtāk, autobusam priekšā jākabina vismaz trijjūgs.
Nāni gateri,nāni pederrati

  +2 [+] [-]

, 2021-10-14 23:53, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Pavilkt var ķēve Toma federratus. Komandu pavilkt (latviski) ir grūtāk, autobusam priekšā jākabina vismaz trijjūgs.
Cik smieklīgi. Pašpasludinātais žurnālists, kurš kropļo uzvārdus un terminus atkal māca, kā citiem rakstīt. Tikai aizmirsa to, ka autors tulko no krievu valodas interviju nevis pats izdomā Zubova teikto. Žurnālists tā kā tulkojot nedrīkst mainīt kontekstu. Un tēlainību (ja tādu lieto intervējamais) arī neviens nav atcēlis.

     [+] [-]

, 2021-10-15 03:07, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Pavilkt var ķēve Toma federratus. Komandu pavilkt (latviski) ir grūtāk, autobusam priekšā jākabina vismaz trijjūgs.
Par Pārnesto Nozīmi un simbolisku, metaforām bagātu valodu neesi dzirdējis?!

     [+] [-]

, 2021-10-15 07:55, pirms 3 gadiem
Ja pašpasludinātais kādreiz izdzirdēs teicienu- pavilkt uz zoba, vispār prātā sajuks. Nu kā vispār kāds var uzsēsties uz zoba, lai viņu pavilktu!