Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rihards Bukarts iedzīvojies savainojumā un izlaidīs vairākas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rihards Bukarts iedzīvojies savainojumā un izlaidīs vairākas nedēļas
Rihards Bukarts. Foto: metallurg.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Vladivostokas "Admiral" uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš sezonu sācis ar pieciem punktiem piecās spēlēs, savainojuma dēļ būs spiests izlaist vairākas nedēļas, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Rihards Bukarts pēc piecām spēlēm ir Vladivostokas "Admiral" rezultatīvākais hokejists. Latvijas valstsvienības uzbrucēja kontā ir trīs vārti – pret Maskavas "Spartak", Čerepovecas "Severstal" un Magņitogorskas "Metallurg" – un divas rezultatīvas piespēles.

Mačā pret "Metallurg", kurā Vladivostokas vienība pēdējās piecās minūtēs izlaida divu vārtu pārsvaru un pēc tam piekāpās pagarinājumā, Bukarts iedzīvojās savainojumā. Uzbrucējam traumēts cirksnis, un pēc pārbaudēm secināts, ka viņam nāksies izlaist trīs līdz četras nedēļas.

4. oktobrī Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukuma maču pret "Admiral", tādējādi pagaidām nav zināms, vai Bukarts varēs doties laukumā pret bijušo komandu, kas sezonu sākusi ar vienu uzvaru piecās spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 15:44, pirms 3 gadiem
sūdīgi. bija labi iesācis sezonu par spīti manai skepsei!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 15:47, pirms 3 gadiem
Laikam nekad viss nebūs labi,vismaz ne ilgstoši ,vienmēr kautkas būs un notiks .Lai atgriežas vēl rezultatīvāks,ko te citu teikt ...

     [+] [-]

, 2021-09-13 15:51, pirms 3 gadiem
Žēl gan, bija labi atvēries! Molodčiks!

     [+] [-]

, 2021-09-13 17:28, pirms 3 gadiem
Cirksnis ir smaga trauma, to nevienmēr var ātri saārstēt. Ceru, ka kļūdos un Rihards būs pēc mēneša atpakaļ