Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šehura: "Vārtsargu maiņa notika, lai atsvaidzinātu spēli"

Rolands Eliņš

Šehura: "Vārtsargu maiņa notika, lai atsvaidzinātu spēli"
Jakubu Sedlāčeku ar veiksmīgo spēli apsveic Māris Bičevskis un Pols Šehura
Foto:F64/Romāns Kokšarovs

Rīgas „Dinamo” uzbrucējs pēc šodien izcīnītās uzvaras Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešajā spēlē pret Doņeckas „Donbass” (7:3) izteica savu viedokli, ka vārtsargu maiņa bijusi kā mēģinājums atsvaidzināt spēli, savukārt rīt ir jāturpina šodien uzsāktais.

„Šodien spēlējām labi,” komandas sniegumu novērtē Pols Šehura, kurš pats šodien punktus gan neguva. „Izslēgšanas spēlēs mums ir jācīnās vienam par otru un to puiši šovakar paveica. Šādos mačos visām maiņām ir jāpadara darbs līdz pēdējam. Šovakar padarījām labu darbu, rīt jāturpina. Spēle atkal sāksies no 0:0.”

„Esmu priecīgs, ka sērijā neesam zaudētāju lomā ar 0:3. Rīt visas iespējas sēriju izlīdzināt,” apņēmību pauda Šehura. Jau rīt „Dinamo” aizvadīs sērijas ceturto spēli, kurā izšķirsies, vai izdosies panākt neizšķirtu 2:2 vai arī nāksies samierināties ar nepavisam netīkamo 1:3.

Šodienas spēlē pēc trešajiem zaudētajiem vārtiem tika nomainīts „Dinamo” vārtsargs Mikaels Telkvists, kura vietu ieņēma Jakubs Sedlāčeks, sev atvēlētajā laikā vārtus neielaižot. Komandas treneris Artis Ābols to skaidroja ar to, ka vārtsargam ir nevis vienkārši jāatstāv savs laiks, bet gan jāvelk komanda, un viņam neiebilda arī Šehura.

„(Vārtsargu maiņa) bija treneru lēmums,” sacīja poļu izcelsmes Kanādas uzbrucējs. „Tellijs vārtos ir lielisks. Visu sezonu viņš ir darbojies teicami, arī šodien viņš nepieļāva kļūdas, domāju, vārtsargu maiņa notika, lai atsvaidzinātu spēli. Arī fani viņu uzmundrināja. Ceru, ka arī rīt mums izdosies līdzjutējus iepriecināt.”

Izmantotie resursi:
Szczechura: rīt visas iespējas sēriju...

  +1 [+] [-]

, 2014-03-11 01:24, pirms 10 gadiem
Šehuram savus momentus vaig izmantot! Kādas 2 labas iespējas viņam bija, bet nespēja gūt vārtus. Bet kopsumā šodienas spēle bija ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja