Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" apspēlē "Spartak"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotiv" apspēlē "Spartak"
"Spartak" hokejisti
Foto: ITAR-TASS

KHL pirmajā ceturtdaļfināla spēlē Jaroslavļā starp vietējo "Lokomotiv" un "Spartak" pie panākuma ar 3:1 tikuši mājinieki. Izšķirošā šajā spēlē izrādījās spēles otrā trešdaļā, kurā tika gūti visi vārti.

"Spartak" hokejisti pirmajā izslēgšanas kārtā negaidīti pārliecinoši ar 3:0 visā sērijā pieveica "SKA", bet "Lokomotiv" ar 3:1 uzveica Aleksandra Jerofejeva pārstāvēto Nižņekamskas "Neftekhimik". Šodienas spēlē jau no pirmā perioda spēle laukumā bija līdzīga, pie tam abas komandas izveidoja pietiekami daudz vārtu gūšanas momentu, bet gan Gelašvili, gan Kočņevs vārtos darbojās pārliecinoši.

Otrās trešdaļas sākumā "Spartak" lieliski izspēlēja vairākumu, kuru noslēdza Štefans Ružička. Viesu prieki nebija ilgi, jo arī mājinieki pēc pāris minūtēm spēja gūt savus pirmos vārtus šajā spēlē - "Lokomotiv" uzvarēja iemetienā, ripu ieguva Konstantīns Rudenko, kurš ar precīzu metienu devītniekā izlīdzināja rezultātu.

Mājinieki nemaz negrasījās apstāties un spēles 32. minūtē pirmo reizi šajā sērijā izvirzījās vadībā, kad Jozefa Vašičeka piespēli vārtu guvumā pārvērta Zbiņeks Irgls. Vēl pēc piecām minūtēm Ivans Tkačenko panāca jau 3:1 mājinieku labā. Viesu mēģinājumi izglābties rezultātu nedeva, pie tam mājinieki mača izskaņā varēja gūt vēl vienus vārtus, bet Vašičeks nespēja trāpīt tukšos vārtos.

Nākamo spēli komandas aizvadīs jau rīt.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-03-11 20:24, pirms 15 gadiem
njā, Dinamo Moscow, pēc 2. trešdaļas, izbraukumā, 7:0 uzvar CSKA ar treneri Bikovu uz komandas tiltiņa. 2. trešdaļa katastrofāla - 0:6 !

  +1 [+] [-]

, 2009-03-11 20:26, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: njā, Dinamo Moscow, pēc 2. trešdaļas, izbraukumā, 7:0 uzvar CSKA ar treneri Bikovu vadībā. 2. trešdaļa katastrofāla - 0:6 !
Aha, otrajā periodā 13 minūtēs 0:6, tā spēlēt nevar, it sevišķi tādai komandai kā CSKA nac cienīgi tā spēlēt ar tāda kalibra zvaigznēm komandas sastāvā!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-11 20:47, pirms 15 gadiem
pamazaam arii jau saaku noticeet ka m.dinamo bus finaalaa - to ka vinji buus gagarina kausa ieguveeji, gan veel neticu! ir vel loko, ir vel atlants, da ari avangards pagaidaam staasta ka sezona bija tikai aizsegs pretinieku iemidzinaasanai...