Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas ''Dinamo'' pastiprinās ar Jokelu

Minskas ''Dinamo'' pastiprinās ar Jokelu
Kontinentālā Hokeja līga

Kļuvis zināms, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Minskas ''Dinamo'', kur sezonu aizvadīja arī latviešu hokejists Kaspars Saulietis, ir parakstījis līgumu ar diviem Somijas izlases hokejistiem - Hannesu Hivonenu un Mikko Jokelu.

Kā zināms, tad šajā sezonā Minskas ''Dinamo'' Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izslēgšanas cīņās neiekļuva. Šobrīd komanda sākusi jau nākamās sezonas sastāva komplektāciju un tā ir noslēgusi līgumus ar diviem Somijas izlases hokejistiem - Hanesu Hivonenu un Mikko Jokelu.

Šīs ziņas apstiprināja arī kluba ģenerāldirektors Aleksandrs Belijs: ''Varu apgalvot, ka esam noslēguši līgumus ar diviem somu hokejistiem. Ar Hivonenu vienošanos par līguma pagarināšanu panācām jau pirms sezonas beigām, jo mūs apmierināja viņa sniegums un arī hokejists vēlējās palikt šeit. Savukārt Jokelu uzaicināja komandas galvenais treneris Glens Henlons, kura vadībā Jokela bija spēlēji ''Jokerit'' sastāvā. Tā kā Henlonam bija iepaticies Jokelas spēles stils, tad viņš pats Miko uzaicināja, lai nostiprinātu komandas aizsardzību nākamajā sezonā.''

Hivonens jau šajā sezonā pārstāvēja Minskas ''Dinamo'', savukārt Jokela līdz šim spēlēja Somijas klubā ''Jokerit''.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +5 [+] [-]

, 2009-04-15 10:59, pirms 15 gadiem
diez kaadi mums buus papildinaajumi,iidz ko izdirdu kad citi KHL klubu papildienaas,gribas zinaat kaa iet muusu RD gan jaw buus kaadi skaniigi uzvaardi!!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-04-15 10:59, pirms 15 gadiem
Nu un kad musejie naks klajaa ar kadiem jaunumiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-15 12:38, pirms 15 gadiem
Saša Belij!

     [+] [-]

, 2009-04-15 13:45, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Nu un kad musejie naks klajaa ar kadiem jaunumiem?
Mūsējiem jaunumi visticamāk būs jūlijā kad būs lielāka skaidrība ar tiem kuriem beigsies trīsgadu NHL līgumi un kuri negribēs vairāk spēlēt AHL kā Sprukts. Šobrīd mēs visticamāk dzirdēsim par Pruseku, pieļauju arī vēl kāds no latviešiem varētu pievienoties. Savukārt Minska manuprāt atkal brauc vecajā grāvi vai nu šiem Baltkrievijas spēka struktūras ir pāris liekus miljonus iedevušas.

  -4 [+] [-]

, 2009-04-15 13:48, pirms 15 gadiem
Minska būs top6.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-15 14:03, pirms 15 gadiem
a kas zinam pa Saulieti,paliks vai nepaliks Minska

  +3 [+] [-]

, 2009-04-15 14:19, pirms 15 gadiem
zaroks rakstīja: a kas zinam pa Saulieti,paliks vai nepaliks Minska
visticamaak, jau ka ne. Minskas dinamieshu vadiiba tecia, ka buushot tikai ljoti auhgsta (kaa vinji teica: pasaules liimenja) liimenja legjionaari. No shiis zeonas tikshot patureets tikai Hivonens.

     [+] [-]

, 2009-04-15 17:18, pirms 15 gadiem
nja - saulietis tads tumsais zirdzinjs... it kaa paaris goli ko vinjs iemeta spelejot minskaa bija vienkarsi izsakoties pirmklasiigi - vislabaak palicis atminjaa tas izgaajiens no savas aizsardziibas zonas, apvedot triis( vai cetrus) pretiniekus - nu vienkaarsi fantastika! pierasts redzeet ka taa speelee ovi, vai kovalcuks, vai paareejie NHL "lielie", cik saprotu tad vinjam ar snieguma stabilitaati klibo un discipliina... cerams jau ka atradiis savu vietu, galvenais trenninji!