Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA iespaidīgi revanšējas Ufai, "Ak Bars" iemet sešus vārtus Kazashtānā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

SKA iespaidīgi revanšējas Ufai, "Ak Bars" iemet sešus vārtus Kazashtānā
Sanktpēterburgas SKA hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: ska.ru

Svētdienas vienīgajās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs Sanktpēterburgas SKA izbraukumā ar 5:0 sagrāva Ufas "Salavat Yulaev", kamēr Kazaņas "Ak Bars" viesos ar 6:3 pārspēja Nursultanas "Barys".

SKA un "Salavat Yulaev" vienības šosezon savā starpā tikās jau otro reizi, pirmajā no dueļiem Sanktpēterburgā ufiešiem izrādoties pārākiem ar 4:2. Šodien laukumā bija redzama citādāka aina, armijniekiem pirmajā un trešajā trešdaļās iemetot pa diviem vārtiem un neatstājot "Salavat Yulaev" nekādas cerības uz atspēlēšanos.

Spilgtāko spēli savā karjerā KHL aizvadīja SKA 22 gadus vecais uzbrucējs Vladislavs Cicjura, kurš pretinieku cietoksni iekaroja divas reizes. Vēl pa vārtiem guva soms Jonass Kempainens, kanādietis Lindens Vejs un Andrejs Kuzmenko. SKA vārtsargs Laršs Juhansons neitralizēja visus 25 sāncenšu metienus, iedodot arī rezultatīvu piespēli.

SKA ar 23 punktiem Rietumu konferencē ir trešā, kamēr "Salavat Yulaev" ar 24 punktiem ierindojusies Austrumu trešajā pozīcijā.

Paralēlajā mačā "Ak Bars" visus sešus vārtus iemeta pirmajos divos periodos. Divreiz kazaņiešu labā izcēlās Dmitrijs Kagarļickis, pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei vecmeistara Danisa Zaripova un Nikolaja Kovaļenko kontā. Trīs rezultatīvas piespēles Artjomam Gaļimovam. Zīmīgi, ka "Barys" sastāvā vienus no trim vārtiem guva bijušais Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Jakubs Berjlunds.

"Ak Bars" pārtrauca divu zaudējumu sēriju, ar 23 punktiem nostiprinoties Austrumu pirmajā četriniekā, turpretim "Barys" ar nopelnītiem 14 punktiem šajā konferencē ir septītā.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/