Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ziņas par Dzierkala līgumu ar ''Kunlun Red Star'' nav patiesas, atklāj hokejists

Rolands Eliņš

Ziņas par Dzierkala līgumu ar ''Kunlun Red Star'' nav patiesas, atklāj hokejists
Mārtiņš Dzierkals. Foto: IIHF

Vakar ziņu aģentūra LETA informēja, ka Latvijas izlases hokejists Mārtiņš Dzierkals noslēdzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Pekinas ''Kunlun Red Star'', taču pats sportists atklājis, ka šādas ziņas neatbilstot patiesībai. Pekinai pieder tiesības uz Dzierkalu, taču spēlētājs joprojām skaitoties ierobežoti brīvais aģents KHL un brīvais aģents citviet Eiropā.

Otrdienas vakarā tika ziņots, ka Dzierkals, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Rīgas "Dinamo" rindās, panācis vienošanos ar citu KHL komandu Pekinas ''Kunlun Red Star''. Šīs ziņas tomēr neatbilstot patiesībai, kā apgalvo pats hokejists.

''Neesmu parakstījis nevienu līgumu. Šobrīd koncentrējos Latvijas izlasei,'' tā sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' atklāja Dzierkals. Kā noskaidrojies, Pekinas ''Kunlun Red Star'' tikai piederot tiesības uz Dzierkalu, taču hokejists joprojām skaitoties ierobežoti brīvais aģents KHL un brīvais aģents citur Eiropā.

24 gadus vecais Dzierkals, kuru 2015.gada Nacionālās hokeja līgas drafta trešajā kārtā ar 68.numuru izvēlējās Toronti "Maple Leafs", vairākkārt spēlējis arī Latvijas izlasē, tostarp maijā Rīgā notikušajā pasaules čempionātā aizvadīja sešas spēles, kurās guva divus vārtus. Pirms tam spēlējis Somijā, Kanādā, ASV un Latvijā. "Dinamo" pagājušajā sezonā Dzierkals aizvadīja 52 spēles, gūstot desmit vārtus un izdarot 14 rezultatīvas piespēles.

"Kuņluņ Red Star" KHL spēlējis piecas sezonas, Gagarina kausa izcīņā iekļūstot tikai pirmajā sezonā. Tomēr šogad komandas uzdevums ir veidot spēlētāju sapratni laukumā un ģērbtuvēs, gatavojoties olimpiskajām spēlēm. Iepriekšējā sezonā Ķīnas klubu smagi skāra pandēmijas noteiktie ierobežojumi un tas pārcēlās uz Maskavas pievārtē esošajiem Mitiščiem, kur aizvadīs arī jauno KHL sezonu. Šajā vasarā "Kuņluņ Red Star" šķīries no daudziem krievu spēlētājiem, mēģinot savās rindās pulcēt spēlētājus, kas varētu veidot Ķīnas hokeja izlases kodolu februārī gaidāmajām olimpiskajām spēlēm Pekinā.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +3 [+] [-]

, 2021-08-10 23:06, pirms 3 gadiem
Musu jaunos talantus izker bagatie Krievijas un Kinas klubi! Zel, jo uzskatu, ka Rigas DInamo sie abi puikas butu vieni no lideriem sosezon!
Slēpts komentārs: NeHumanZ

  +6 [+] [-]

, 2021-08-10 23:12, pirms 3 gadiem
Kārtējā reize, kad SC pliki nokopē nepārbaudot infu. Lazušins nu nekā nevarēja palikt KRS, ja pa vidiņu uzspēlēja RD un slovākos.

Par Dzieri - nu tiesības uz viņu pieder KRS, gan jau ka bija variants, nesanāca un izmanto to, ka KRS pieder tiesības uz viņu KHL. Vienīgais - gan kā te raksta, gan kā runā jau no vasaras sākuma šie taisās maukt tikai ar kandidātiem uz OS - kam tad viņiem Dzieri? Ka nesanāk sparinga partneris un nekas vairāk. Tā jau veiksmi, lai parāda, ka var būt labs leģis KHL un varēs tikt arī uz ko solīdāku.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:13, pirms 3 gadiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Musu jaunos talantus izker bagatie Krievijas un Kinas klubi! Zel, jo uzskatu, ka Rigas DInamo sie abi puikas butu vieni no lideriem sosezon!
Kuri tad ir tie jaunie, mūsu puikas, kurus izķer krievi un ķīnieši?

  +7 [+] [-]

, 2021-08-10 23:18, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Gaidām skaistu un garu un kreatīvu vadošo SC hoķa ekspertu nodirsienu un nolikšanu un izņirgāšanos pēc pilnas programmas !
tāda nu ir jau daudzu gadu spirtacentra firmas zīme - vairākums autoru rakstu ir nekvalitatīvi, toties ir pastāvīgi bezjēgā pietirsti palagi jeb populāru tēmu forumos n-tās komentu lapas gandrīz tikai beztēmā...

  +3 [+] [-]

, 2021-08-10 23:22, pirms 3 gadiem
Par Lazušinu- cik dzirdēts, tad China 🇨🇳 pasi praktiski nevar uztaisīt, ja nav dzimtas saknes šai valstī
Tā nav Kazahstana vai Baltkrievija, kuri visiem izdala

  +1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:30, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Kuri tad ir tie jaunie, mūsu puikas, kurus izķer krievi un ķīnieši?
Dzierkalu un mazo Bukartu par veteraniem gluzi nenosauksi...

     [+] [-]

, 2021-08-10 23:32, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Par Lazušinu- cik dzirdēts, tad China 🇨🇳 pasi praktiski nevar uztaisīt, ja nav dzimtas saknes šai valstī
Tā nav Kazahstana vai Baltkrievija, kuri visiem izdala
olimpiskā mērķa vārdā itkā dalīšot, ko nesalasīja sakņotos šaibas dzenātājus. Bet tur jau jāskatās cik no tiem atbilst noteikumiem spēlēšanai izlasē, ar pliku pasi nepietiek, ir tak tie 2 vai (izlašniekiem) 4 gadi tai klubā jānomauc.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:35, pirms 3 gadiem
Dzierkals ir pirmās maiņas špīleris, kamēr Bukijs JR ir reāls motors jebkurā maiņā. Domāju, abi gan nopelnīs, gan arī iekļausies KHL leģionāru apritē.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:39, pirms 3 gadiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Dzierkalu un mazo Bukartu par veteraniem gluzi nenosauksi...
Par jaunajiem arī būtu neadekvāti. 24 un 26 gadi - tas ir jau nobriedis hokejists labākajos gados. Laiks, kad jādemonstrē vai vismaz jāsāk demonstrēt tuvu labākajam sniegumam. Jeb tu esi no tiem, kam patīk visus uzskatīt par mūžīgi perspektīvajiem?

     [+] [-]

, 2021-08-10 23:42, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: olimpiskā mērķa vārdā itkā dalīšot, ko nesalasīja sakņotos šaibas dzenātājus. Bet tur jau jāskatās cik no tiem atbilst noteikumiem spēlēšanai izlasē, ar pliku pasi nepietiek, ir tak tie 2 vai (izlašniekiem) 4 gadi tai klubā jānomauc.
Tieši Lazušins varētu atbilst. Pilna sezona pirms pāris gadiem, pērn uz pāris mačiem sezonas sākumā bija hunluņietis un tagad - Fāzelam piķis patīk gan jau var piemiegt acis uz nepilnībām, jo teorijā sanāk 2 sezonas, bet ne pilnas. Rus izlasē nav spēlējis.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:43, pirms 3 gadiem
Tas viss ir labi
Bet klubs noteikti gribēs redzət nometnē
Kā arī sīko bukartu admirāļi
Bet kas būs ar izlases nometni
Harim tak arī vajag rosteri

  +1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:44, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tieši Lazušins varētu atbilst. Pilna sezona pirms pāris gadiem, pērn uz pāris mačiem sezonas sākumā bija hunluņietis un tagad - Fāzelam piķis patīk gan jau var piemiegt acis uz nepilnībām, jo teorijā sanāk 2 sezonas, bet ne pilnas. Rus izlasē nav spēlējis.
Lazušinu stabili naturalizəšot
Bija infa

  +2 [+] [-]

, 2021-08-10 23:52, pirms 3 gadiem
Pag, zaipis taču rakstīja, ka liela tufta! Tiesa gan, cik saprotu pēc KHL mājaslapā publicētās informācijas, Kuņluņ tikai tiesības uz Dzierkalu dabūjuši, nevis noslēguši līgumu.

     [+] [-]

, 2021-08-11 00:06, pirms 3 gadiem
Ja Mārtiņš mazāk smirdētu ,varētu arī spēlēt mājās ( protams par mazāku atalgojumu) .No otras puses, ja esi baigais grands un vari atļauties runāt ko domā- cepuri nost, kad ir vēl kàds kas piedāvā labu līgu un sakarīgu honorāru !!!
Pasaules čempī sevi labi parādīja,kgan dies viņ zin kā būtu ,ja Daugaviņam nebūtu trauma ( vai vsp Dzierkals tiktu spēlēt pret Somiem ,kur ielika 2.golus ).
Lai vai kā - novēlu Mārtiņam izdošanos laukumā un palikt pieaugušākam/nobriedušākam šajā spēles lauciņā- jo Latvijas izlases kontekstā viņš ir jau vērtība !!!

     [+] [-]

, 2021-08-11 00:21, pirms 3 gadiem
parveselīgudzīvesveidu , 2021-08-10 23:06, pirms stundas
Musu jaunos talantus izker bagatie Krievijas un Kinas klubi! Zel, jo uzskatu, ka Rigas DInamo sie abi puikas butu vieni no lideriem sosezon!

Par līderiem Dinamo diez vai,bet noderīgi noteikti būtu ! Vēl jautājums vai viņi abi vsp tiks spēlēt savos klubos power play !!!
Labi ir tas ,ka abi ir lejasgala komandās - kur vieglāk sevi parādīt un apliecināt!

     [+] [-]

, 2021-08-11 09:30, pirms 3 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Pag, zaipis taču rakstīja, ka liela tufta! Tiesa gan, cik saprotu pēc KHL mājaslapā publicētās informācijas, Kuņluņ tikai tiesības uz Dzierkalu dabūjuši, nevis noslēguši līgumu.
protams, ka spēlēt tādos klubos kur prioritāte ir Ķīnas izlase un OS ir liela tufta.
Dzierkals no TOP prospekta drīz nokļūs alpu līgā. diemžēl.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:24, pirms 3 gadiem
Lai vai kā Dzierkals malacis. Spēlēt pasaules otrā spēcīgākajā līgā jau vien ir sasniegums, lai veicas puikam.

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:24, pirms 3 gadiem
A varbūt tomēr nav pievienojies?

https://jauns.lv/raksts/sports/4566...

  +5 [+] [-]

, 2021-08-11 10:38, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Dzierkals pieņems Ķīnas hokeja pilsonību, un kļūs par Martin Sui Xui Čai.
Spriežot pēc taviem komentāriem, tu par XYЙ esi kļuvis jau kādu laiku atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2021-08-11 11:00, pirms 3 gadiem
Brožē savā triperī arī muld. ZA viņš arī nav brīvais aģents. Vegasai pieder.
paliek Eiropā meklēt variantus. Somija. Čehija.

     [+] [-]

, 2021-08-11 12:08, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: Brožē savā triperī arī muld. ZA viņš arī nav brīvais aģents. Vegasai pieder.
paliek Eiropā meklēt variantus. Somija. Čehija.
Viņš atteicās no divvirzienu līguma ar vegasu

     [+] [-]

, 2021-08-11 12:22, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: Brožē savā triperī arī muld. ZA viņš arī nav brīvais aģents. Vegasai pieder.
paliek Eiropā meklēt variantus. Somija. Čehija.
Un vēl skaitās hokeja apskatnieks, par mūsējiem pat dezinformē.

     [+] [-]

, 2021-08-11 12:35, pirms 3 gadiem
Kims Čenuns rakstīja: Viņš atteicās no divvirzienu līguma ar vegasu
tu esi liels tupenis un muldoņa.
prospektam nekāds cits līgums nemaz nevar būt. entry level , kas ir divvirziena.
ja tā ir taisnība , tad Dzierkals ir tups.
bet nu drīzāk tu tupi muldi.
tāpēc sēdi miskastē un netirs!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-11 13:17, pirms 3 gadiem
Ruuchons rakstīja: tāda nu ir jau daudzu gadu spirtacentra firmas zīme - vairākums autoru rakstu ir nekvalitatīvi, toties ir pastāvīgi bezjēgā pietirsti palagi jeb populāru tēmu forumos n-tās komentu lapas gandrīz tikai beztēmā...
pareizi un trāpīgi uzrakstīts! +
pietirstie palagi - tā ir SC būtība!

     [+] [-]

, 2021-08-11 15:32, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Spriežot pēc taviem komentāriem, tu par XYЙ esi kļuvis jau kādu laiku atpakaļ.
Pernaks savējo atpazina.

     [+] [-]

, 2021-08-11 17:08, pirms 3 gadiem
Bus vnk zalupiks!

     [+] [-]

, 2021-08-12 19:24, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: tu esi liels tupenis un muldoņa.
prospektam nekāds cits līgums nemaz nevar būt. entry level , kas ir divvirziena.
ja tā ir taisnība , tad Dzierkals ir tups.
bet nu drīzāk tu tupi muldi.
tāpēc sēdi miskastē un netirs!
Kāpēc gan viņš nevarētu atteikties no ELC? Domājams viņa Nhl sapnis sen izsapņots, un pat ja nav, tad Vegasas komanda sastāvā nu nekadigi ne ielauzties. Ahl pa 150k sezonā klapēties nav īsti jēgas vairs viņa vecuma, sevi parādījis labi Eiropā un mierīgi dabūs 200k+ līgumu Čehija/Somijā vai arī tajā pašā KHL. 24 gados tomēr vairs neesi nekāds prospekts un ar tevi neviens vairs tā īsti Nhl nerekinas/necer. Vegasa jau arī plizteica piedāvājumu tikai lai paturētu viņa tiesības, ja netiktu piedāvāts ELC dzierkals kļūtu par UFA un varētu teorētiski noslēgt ELC 1 gada līgumu ar jebkuru nhl komandu.