Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" vēl trīs inficētie, komandas atgriešanās līdz spēlei Čeļabinskā - maz ticama

Agris Suveizda

"Dinamo" vēl trīs inficētie, komandas atgriešanās līdz spēlei Čeļabinskā - maz ticama
Kristaps Zīle Ufā. Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" atgriešanās laukumā agrāk par divām nedēļām ir maz ticama, sarunā ar aģentūru LETA atzina kluba ģenerālmenedžeris Edgars Buncis.

Jau ziņots, ka svētdien Rīgas "Dinamo" tika konstatēti 17 Covid-19 gadījumi, kā dēļ atliktas vienības nākamās trīs spēles. Iepriekšējās diennakts laikā konstatēti vēl trīs jauni Covid-19 gadījumi. Buncis atzīmēja, ka komanda patlaban atrodas pašizolācijā un visi vienības pārstāvji seko līdzi savam veselības stāvoklim. Tāpat klubs sadarbojas ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC). Daļa no komandā spēlējošajiem Latvijas hokejistiem ir starp potenciālajiem Pekinas olimpisko spēļu turnīra dalībniekiem. Ķīnas galvaspilsētā turnīrs norisināsies no 9. līdz 20. februārim.

"Komunicējam gan ar Latvijas Hokeja federāciju, gan ar Hariju Vītoliņu. Protams, ka šajā situācijā ņemam vērā arī izlases intereses," teica Buncis. Pagaidām nākamā spēle Rīgas komandai plānota 19.janvārī viesos pret Čeļabinskas "Traktor", taču Buncis atteicās prognozēt noteiktu datumu, kad vienība varētu atgriezties laukumā. "19.janvāris ir datums, kurā kontaktpersonām jānodod pārbaudes, lai pārliecinātos, ka neviens nav slims. Tas arī ir datums, kad tie, kuri bija inficējušies, drīkstēs pamest pašizolāciju ar nosacījumu, ja nav simptomu. Domāju, ka 19.janvāris ir diezgan nereāls datums," atzina Buncis. Starp šo spēli un Pekinas olimpisko spēļu turnīru palikusi vairs tika viena KHL regulārā čempionāta spēle, kas paredzēta 23.janvārī viesos pret Minskas "Dinamo". KHL gan rītdien paredzēta sanāksme ar klubu dalību un tajā tiks apspriesti turpmākie scenāriji turnīra aizvadīšanai.

Lai novērstu tālāku izplatību KHL, līgas vadība nolēmusi pārcelt trīs nākamās spēles - 12.janvārī mājās pret Minskas "Dinamo", kā arī 15. un 17.janvārī izbraukumā pret Magņitogorskas "Metallurg" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Covid-19 gadījumu pretinieku rindās pārceltas arī iepriekšējās divas "Dinamo" spēles. Iepriekšējo reizi rīdzinieki laukumā devās 5.janvārī, kad viesos ar 4:6 zaudēja Ufas "Salavat Julajev", kurai nākamajā dienā tika atklāti deviņi inficēšanās gadījumi, bet pēc tam - vēl 17. Ufas komandā kopumā inficējušās 26 personas - 20 spēlētāji, pieci treneri, viens personāla pārstāvis.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 37 punktiem 45 spēlēs ir pēdējā - 12.vietā Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-01-10 18:05, pirms 2 gadiem
nu ja, izlasē spēlēs tie lv hokejisti, kam būs negatīvs tests
tādu var būt maz uz februāra sākumu
tobiš jebkurš var tikt uz pekinu

  -2 [+] [-]

, 2022-01-10 18:36, pirms 2 gadiem
Čaļi molodčiki! Gan izveseļosies!

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 18:38, pirms 2 gadiem
purva_velns rakstīja: nu ja, izlasē spēlēs tie lv hokejisti, kam būs negatīvs tests
tādu var būt maz uz februāra sākumu
tobiš jebkurš var tikt uz pekinu
Vēl priekšā vesels mēnesis, pēc pāris nedēļām visiem inficētiem testi būs negatīvi.

     [+] [-]

, 2022-01-10 18:42, pirms 2 gadiem
Onatālijs Kriepāns rakstīja: Vēl priekšā vesels mēnesis, pēc pāris nedēļām visiem inficētiem testi būs negatīvi.
Tā varētu būt, taču
Hz, ko rādīs ķīniešu testi

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 19:12, pirms 2 gadiem
Saki vēl ,ka Latvijas čempis ir vājš . Visa izlase būs no Latvijas čempja

     [+] [-]

, 2022-01-10 19:38, pirms 2 gadiem
tak lai bliež iekšā visus tehniskos zāģus un miers mājās.
Ja nebūtu šitās dižķibeles - teiktu, ka atlikušās spēles Ģeds var izmantot lai gatavotos nākamajai sezonai...
Bet šābrīža situācijā nav vairs ko māžoties! Pamazām var gatavoties Pekinai. Ja nevar trenēties - vismaz fizuhu uzturēt, un savainojumus apārstēt. Tur tak puse komandas lazaretē bija!

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 19:43, pirms 2 gadiem
Interesanti, gan jau visi hokejisti pret paša gribu ir nopotēti, kā minimums 2 reizes, tad nahren testējiet??? Lai cilvēki spēlē, apnicis jau tas covidšovs. Pārbaudīt savu testu nevar, var būt bija negatīvs, bet pierakstīja kā pozitīvs, kā tas bija beachvolejbolistei Graudiņai!!!

     [+] [-]

, 2022-01-10 19:52, pirms 2 gadiem
purva_velns rakstīja: Tā varētu būt, taču
Hz, ko rādīs ķīniešu testi
Primārais tagad būtu domāt, ko rādīs testi pirms došanās uz Pekinu, jo no tā būs atkarīga izlases komplektācija. Ko rādīs ķīniešu testi, tas lai paliek viņu ziņā. Jebkurā gadījumā, ir iespēja, ka tur neuzrādīs kovidu inficētiem, bet uzrādīs veselajiem, ko tad? Par to mums nav jādomā, tagad galvenais ir dabūt uz pekām visus labākos šeit, pirms došanās kaut kur.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-10 20:04, pirms 2 gadiem
Edison rakstīja: Interesanti, gan jau visi hokejisti pret paša gribu ir nopotēti, kā minimums 2 reizes, tad nahren testējiet??? Lai cilvēki spēlē, apnicis jau tas covidšovs. Pārbaudīt savu testu nevar, var būt bija negatīvs, bet pierakstīja kā pozitīvs, kā tas bija beachvolejbolistei Graudiņai!!!
Lai gatavojas Ķīnā testēs katru dienu.

  +4 [+] [-]

, 2022-01-10 20:34, pirms 2 gadiem
Tak beidz sezonu un miers. Kandidāti gatavojas OS

  +1 [+] [-]

, 2022-01-10 20:41, pirms 2 gadiem
Tā kā runa ir par spēcīgiem vīriem, tad gan jau izslimos bez simptomiem. Būs laiks izveseļoties, atpūsties, apārstēt mikrotraumas un tad jau vēl laiciņš, lai fizuhu atgūtu priekš olimpiādes. Labāk tagad, nekā tieši pirms OS, vot ko tad?! Uzbrucējus pa Eiropu jau salasītu, bet ko ar aizsardzību?
Veselību vīriem, tas pāri visam!!!

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 20:57, pirms 2 gadiem
Ragazzi rakstīja: Tak beidz sezonu un miers. Kandidāti gatavojas OS
Beidz tu savu darbu un miers

     [+] [-]

, 2022-01-10 20:59, pirms 2 gadiem
Kā kariņš teiktu, nav blakusvakcīnas. Uz nākošo sezonu iemaukt trešo, bet labāk ceturto. Ja nu tiešām sūdīgi paliek veseliem cilvēkiem

  +4 [+] [-]

, 2022-01-10 21:24, pirms 2 gadiem
gaisma2 rakstīja: Beidz tu savu darbu un miers
Baigais darbs, atslidot pēdējās spēles, kad Oktobrī jau skaidrs, ka kārtējā sezona pakaļā

  -2 [+] [-]

, 2022-01-10 23:12, pirms 2 gadiem
Reāli ja tā turpinās un SOK neko neplāno mainīt, pretim nākt, braucam ar trešo sastāvu uz OS (reāli pirmais sastāvs, ar NHL, un AHL čaļiem, un Amerikas līgu LV junioriem, KHL džekiem, Eiropā spēlējošajiem,), (reāli otrais sastāvs, kas tuvu pirmā sastāva spēkam, KHL Džeki un Eiropā spēlējošie LV bāleliņi), (un reālākais variants izlases modelis no LV čempionāta Džekiem).

  +1 [+] [-]

, 2022-01-10 23:31, pirms 2 gadiem
Ja tagad slēgs sezonu, būs labāk! Cienījama distance līdz priekšpēdējai vietai. Vēlāk var nākties nožēlot.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-10 23:51, pirms 2 gadiem
Kautrīgs jautājums. Kā ar abonementiem? Šīgada varēs transformēt nākamajai sezonai?

  -2 [+] [-]

, 2022-01-11 05:28, pirms 2 gadiem
vozā rakstīja: Reāli ja tā turpinās un SOK neko neplāno mainīt, pretim nākt, braucam ar trešo sastāvu uz OS (reāli pirmais sastāvs, ar NHL, un AHL čaļiem, un Amerikas līgu LV junioriem, KHL džekiem, Eiropā spēlējošajiem,), (reāli otrais sastāvs, kas tuvu pirmā sastāva spēkam, KHL Džeki un Eiropā spēlējošie LV bāleliņi), (un reālākais variants izlases modelis no LV čempionāta Džekiem).
Ja tā turpinās,tad uz Pekinu var nemaz nebraukt. Ja tur kādā komandā atklās kaut vienu gadījumu,līdz ar to,par 95%,turnīrs būs beidzies visām komandām.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-11 08:06, pirms 2 gadiem
vozā rakstīja: Reāli ja tā turpinās un SOK neko neplāno mainīt, pretim nākt, braucam ar trešo sastāvu uz OS (reāli pirmais sastāvs, ar NHL, un AHL čaļiem, un Amerikas līgu LV junioriem, KHL džekiem, Eiropā spēlējošajiem,), (reāli otrais sastāvs, kas tuvu pirmā sastāva spēkam, KHL Džeki un Eiropā spēlējošie LV bāleliņi), (un reālākais variants izlases modelis no LV čempionāta Džekiem).
beidz te kaut kādu sviestu dzīt...

     [+] [-]

, 2022-01-11 13:08, pirms 2 gadiem
Shmovids turpinas
Jauns paveids atklats deltakrons
Lkm lai omikronam nebutu tik garlaicigi

Gaidu kad abi saparosiea un bus deltaomikrons, ipashi lipigs un negants