Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Dynamo" pagarina līgumu ar NHL vairāk nekā 250 spēles aizvadījušo Lindberju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maskavas "Dynamo" pagarina līgumu ar NHL vairāk nekā 250 spēles aizvadījušo Lindberju
Oskars Lindberjs. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" pavēstījis par līguma pagarināšanu ar zviedru uzbrucēju Oskaru Lindberju, kurš vienībai pievienojās pagājušajā vasarā.

29 gadus vecais zviedrs Oskars Lindberjs Maskavas "Dynamo" debijas sezonā aizvadīja 44 spēles, kurās guva 11 vārtus un pievienoja 25 piespēles, summā sakrājot 36 punktus. Viņa kontā arī 80 soda minūtes un +13 lietderības koeficients. Savukārt desmit izslēgšanas spēlēs Lindberja kontā trīs vārti un viena piespēle. "Dynamo" izstājās Gagarina kausa otrajā kārtā.

Pirms pievienošanās Krievijas galvaspilsētas vienībai Lindberjs vienu sezonu pavadīja Šveicē, bet pirms tam viņš ilgus gadus spēlēja Ziemeļamerikā. Nacionālās hokeja līgas klubos Otavas "Senators", Lasvegasas "Golden Knights" un Ņujorkas "Rangers" viņš summā savāca 252 spēles, 39 vārtus un 79 punktus.

Lindberjs pārstāvējis Zviedrijas izlasi divos pasaules čempionātos, abos izcīnot zelta medaļas.

"Pārrunas bija komfortablas un konstruktīvas. Viņam debijas sezona KHL aizritēja veiksmīgi, tāpēc kopā ar treneru štābu pieņēmām lēmumu par sadarbības turpināšanu. Oskars ir universāls hokejists, kurš labi darbojas iemetienos, strādā aizsardzībā un ir radošs uzbrukumā. Lindberjs var spēlēt gan kā centrs, gan kā malējais. Sagaidām, ka jaunā sezona uzbrucējam būs vēl veiksmīgāka," pauda Jevgeņijs Krovopuskovs, "Dynamo" ģenerāldirektors.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/157162-oskar...

  -2 [+] [-]

, 2021-05-09 14:47, pirms 3 gadiem
Interesants uzvārda locījums Lindbergam. Varbūt tomēr oriģināls uzvārds skanētu labāk?

     [+] [-]

, 2021-05-09 22:22, pirms 3 gadiem
Džonnijs rakstīja: Interesants uzvārda locījums Lindbergam. Varbūt tomēr oriģināls uzvārds skanētu labāk?
nu nē. ieraksti googlē, lindberg, neko neatradīsi. ierakstīsi lindberjs uzreiz priekšā pieci šprotucentra raksti, kur viņš pieminēts.

     [+] [-]

, 2021-05-10 02:15, pirms 3 gadiem
Astrīda Lingrjerna "Brālītis un karljšjūns".