Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sovsport.ru: "Vītoliņš nokautēja Sumanenu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sovsport.ru: "Vītoliņš nokautēja Sumanenu"
Harijs Vītoliņš un Raimo Sumanens pēcspēles preses konferencē
Foto: hawk.ru

Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dynamo" ceturtdien izbraukumā pārliecinoši pārspēja pārspēja Raimo Sumanena vadīto Omskas "Avangard" (7:3). Sibīriešu treneris, atšķirībā no iepriekšējās reizes, zaudējumu uztvēra salīdzinoši mierīgi. Maskaviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš šajā mačā iemeta divas ripas un vienreiz asistēja.

Galvā bija doma, ka "Avangard" jau deviņas spēles nespēja uzvarēt "Dynamo" vienību? "Par to es pat nezināju, pirmo reizi dzirdu. Mums tas ir labi! Centīsimies pagarināt šo sēriju," saka latviešu bombardieris Kaspars Daugaviņš, kurš izcēlās ar 2+1. "Spēle bija ļoti grūta. Pirmajā periodā uzbrukumi bija uz abiem vārtiem, viņi mūs spieda, taču spējām noturēties. Otrajā periodā pretinieki mums deva mazliet brīvības uz ledus, rezultāts kļuva 3:0, izdevās spēle uz pretuzbrukumiem, līdz ar to iemetām vēl."

Komandu iepriekšējā tikšanās reize noslēdzās ar to, ka Omskas kluba galvenā trenera Raimo Sumanens mēģināja izprovocēt uz kautiņu maskaviešu vadītāju Hariju Vītoliņu [apraksts + video, KHL prezidents par dūru cīņu, Sumanena sods].

"Vītoliņš nokautēja Sumanenu," tagad virsrakstu liek sovsport.ru apskatnieks Dmitrijs Ponomarenko. "Šajā spēlē Vītoliņš septiņas reizes vicināja ar dūri. Viņš priecājās, kad viņa komanda iemeta vārtus. Un katru reizi šī dūre trāpīja Sumanena žokli vai aknas [tēlaini izsakoties]. Pēcspēles preses konferencē Sumanens desmit minūtes sēdēja blakus Vītoliņam [iepriekšējā reizē starp viņiem bija konferences vadītājs], apsveica dinamiešus ar uzvaru, bet spēli nosauca par dīvainu. Viņš uzmanīgi pieskārās Vītoliņa elkonim un vērsās pie sanākušajiem: "Kāpēc visi jautājumi man, šodien svētki taču ir "Dynamo"!"


Izmantotie resursi:
www.sportbox.ru
www.sovsport.ru

  +1 [+] [-]

, 2015-01-09 16:05, pirms 10 gadiem
somiņš samaksāja naudas sodu, tāpēc kļuvis savaldīgs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-09 17:14, pirms 10 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Šoreiz nebija pohu...
nu tu jau kā sportists-amatieris vari nezināt, tāpēc es kā alkaš tev varu pastāstīt - pararsti jau cilvēks uz pohām ir mierīgs.. ārdās tad, kad sen nav dabūjis.. līdz ar to var secināt, ka tai iepriekšējā spēlē reāli čalim slāpa, tagad beidzot bija slāpe remdēta
Slēpts komentārs: HalaRonaldo

  +3 [+] [-]

, 2015-01-09 18:10, pirms 10 gadiem
HalaRonaldo rakstīja: "Sibīriešu treneris, atšķirībā no iepriekšējās reizes, zaudējumu uztvēra salīdzinoši mierīgi. "

Sibīriešu ?
Omska ir Sibīrijā

  -2 [+] [-]

, 2015-01-09 18:43, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka nomīza no Hara, ieraugot to blakus! Bet, pagājušoreiz palaida muti, jo tāpat zināja, ka neviens neatļaus kauties! Haris malacis, atbild ar sagrāvi uz laukuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-10 08:54, pirms 10 gadiem
Kur solītais kautiņš Znarokam ar somu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja