Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indraša "Vityaz" jau piecu zaudējumu sērija, Hārtlijs pamet austrumu astoņnieku

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indraša "Vityaz" jau piecu zaudējumu sērija, Hārtlijs pamet austrumu astoņnieku
Miks Indrašis un soģis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētais Maskavas apgabala "Vityaz" šodien viesos piekāpās Novosibirskas "Sibir" - 1:2.

# Mača pirmajā minūtē kanādietis Daniels Odets no asa leņķa meta vai piespēlēja, ripa iestrēga spēlētāju burzmā, un krievs Mihails Smoļins panāca 0:1. "Vityaz" kanādiešu uzbrucējs sasniedza kluba rekordu rezultativitātes sērijā - 11 spēlēs pēc kārtas ticis pie vismaz viena punkta.

Video: HC Vityaz / KHL

# Arī otrajā periodā vairāk uzbruka laukuma saimnieki, taču joprojām nespēja tikt pie panākuma. Sava cietokšņa nosargāšana nav "Vityaz" stiprā puse, jo sezonas līdzšinējās 15 spēlēs ielaistie 50 vārti bija augstākais rādītājs Rietumu konferencē un otrais visā līgā.

# Trešajā periodā Novosibirskas vienība turpināja spiest ciemiņus un panāca savu. 47. minūtē "Sibir" kanādietis Trevors Merfijs noformēja 1:1, bet 55. minūtē vietējais Aleksandrs Šarovs guva uzvaras vārtus - 2:1. Atlikušajā laikā viesi ļoti aktīvi strādāja, lai izglābtos, bet sibīrieši nosargāja minimālo pārsvaru. "Vityaz" piektais zaudējums pēc kārtas, tikmēr "Sibir" šajā sezonā pirmoreiz divu uzvaru sērija.

# Piemaskavas kluba rindās Miks Indrašis spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā ar somiem Niko Ojameki un Miro Āltonenu, uz ledus pavadīja 15:39 minūtes (starp laukuma spēlētājiem 12. lielākais laiks komandā), izpildīja četrus metienus pa vārtiem, veica divus spēka paņēmienus un bloķēja pretinieka metienu.

# Indraša komanda ieņem desmito pozīciju Rietumu konferencē, savukārt sibīriešu vienība pacēlās no devītās uz septīto pozīciju austrumos. Jaunās sezonas pirmajās 16 spēlēs "Vityaz" klubs izcīnījis 13 punktus, latviešu uzbrucēja krājumā ir trīs vārti un sešas rezultatīvas piespēles, kā arī uzvaras "bullītis".

# Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" pēdējās piecās spēlēs piedzīvojis četrus zaudējumus. Pēc citu komandu mačiem KHL čempioni šodien atkāpušies no septītās uz devīto vietu austrumos, izslīdot no "play-off" zonas.

KHL mači 8. oktobrī

Sibir - Vityaz2:1
Barys - SKA3:0
Salavat Yulaev - Jokerit3:2 P
Sochi - Dinamo R

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2021-10-08 18:17, pirms 3 gadiem
Bildē tiesnesis pareizi rāda: 5 zaudējumi

  +1 [+] [-]

, 2021-10-08 18:32, pirms 3 gadiem
Austrumu autsaideri savstarpējās spēles pagaidām labāki par rietumu autsaideriem,bet pēc stundas rietumu autsaideru duelis.

     [+] [-]

, 2021-10-08 20:23, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Austrumu autsaideri savstarpējās spēles pagaidām labāki par rietumu autsaideriem,bet pēc stundas rietumu autsaideru duelis.
Sibir pateicoties uzvarai ir 7. austrumos. Diez vai tos var saukt pat autsaideriem