Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pavlovs vēl slimnīcā, "Spartak" vēl nogaida

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pavlovs vēl slimnīcā, "Spartak" vēl nogaida
Igors Pavlovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas hokeja treneris Igors Pavlovs vēl joprojām atrodas mediķu uzraudzībā, tāpēc vēl nav izlemts, vai mūsu speciālists turpinās darbu "Spartak" komandā, vai klubs otro reizi šajā sezonā mainīs galveno treneri.

Pavlovs no "Spartak" komandtiltiņa pazuda pēc zaudējumā 2:3 "Yugra" hokejistiem mačā, kurā maskavieši vēl pēdējās minūtes sākumā bija vadībā 2:0. Lai gan sākotnēja izplatījās informācija, ka Latvijas treneris atlaists, drīz vien sekoja "Spartak" vadībās paziņojums par Pavlova veselības problēmām, kas liek viņam uz laiku likt malā trenēšanu. Viņam konstatēts bronhīts smagā formā, tāpēc pat nācies likties slimnīcā, kur speciālists atrodas joprojām. Galvenā trenera pienākumi šobrīd uzticēti Andrejam Jakovenko.

Jaunumi Pavlova lietā varētu parādīties pēc ceturtdienas, kad ārsti lems par viņa izrakstīšanu no slimnīcas. "Ar Jakovenko sazinos regulāri, spriežam par treniņu procesu un izrunājam arī spēļu momentus. Ar kluba vadību par manu nākotni gan vēl neesmu runājis. Tas varētu notikt pēc tam, kad būšu pilnībā izveseļojies," skaidro Pavlovs.

Jakovenko vadībā "Spartak" aizvadījis divus mačus, abos izcīnot uzvaras, turklāt pamatlaikā. Rietumu konferencē šis Maskavas klubs šobrīd dala 8.-9. vietu ar "Torpedo" hokejistiem (viņiem rezervē trīs mači) un turpina cīņu par spēlēšanu Gagarina kausā.

Izmantotie resursi:
www:allhockey.ru

  -2 [+] [-]

, 2010-12-07 12:07, pirms 14 gadiem
Jakovenko buus galvenais, jo ir fortovijs

  -3 [+] [-]

, 2010-12-07 14:42, pirms 14 gadiem
Viņu laikam athujariļi par tadu zāģi ka 1 min laikā zaudēja uzvarētu spēli tagad vālājas slimnica rehabilitacijas nodaļā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-07 18:37, pirms 14 gadiem
Veselību,Pavlov,un veiksmi,lai neatlaiž!