Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Eksperts: "Karsums un Daugaviņš centās un grūstījās, taču rezultātu nedeva"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eksperts: "Karsums un Daugaviņš centās un grūstījās, taču rezultātu nedeva"
Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš. Foto: Jurijs Kuzmins, khl.ru

Divkārtējais olimpiskais čempions, krievu hokeja eksperts un aizstāvis Aleksandrs Koževņikovs regulāri izceļas ar asiem izteikumiem. Šis speciālists uzskata, ka KHL izslēgšanas spēlēs latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš nedeva rezultātu, līdz ar to starpsezonā Maskavas "Spartak" leģionāru līnija tika pastiprināta.

Atgādinām, ka Gagarina kausa pirmās kārtas sērijā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajam Maskavas "Spartak" nācās piekāpties Maskavas "Dynamo" (2-4). Sešos izslēgšanas mačos Kaspars Daugaviņš sakrāja 4 (1+3) punktus, bet Mārtiņš Karsums izpildīja rezultatīvu piespēli, minētajiem latviešiem bija negatīvi lietderības koeficienti: attiecīgi -4 un -2.

Starpsezonā tika paziņots, ka Latvijas uzbrucēji nepaliks "Spartak". Šī komanda lika akcentu uz pieredzējušajiem Daugaviņu un Karsumu, taču "play-off" viņi neizšāva... "Piekrītu. Latvijas leģionāri centās un grūstījās, taču rezultātu nedeva. Ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs to redzēja un pastiprināja leģionāru līniju. Viss loģiski," atzīst Aleksandrs Koževņikovs.

Jaunajos algu griestu apstākļos līdzšinējām vidusmēra vienībām ir iespēja pietuvoties superklubiem. Kura komanda ir lielākā ieguvēja spēlētāju sastāva komplektēšanā? "Man patīk, kā strādā "Spartak". Redzama saikne menedžeris - treneris. Oļega Znaroka vajadzībām tiek piesaistīti viņam labi zināmi spēlētāji. Droši vien pirmoreiz KHL vēsturē sarkanbalto sastāvs varētu būt apmēram vienā līmenī ar SKA un CKSA sastāviem. Uzskatu, ka "Spartak" līdzjutējiem gaidāma interesanta sezona, jo komandai būs jāmet izaicinājums KHL līderiem. Tādu situāciju gaidījām jau sen," saka krievu hokeja speciālists.

Spēlētāju tirgū vērojamas arī negatīvas tendences? "Ļoti daudz pāreju. Manuprāt, dažas komandas nevajadzīgi veic pārkārtojumus un dažreiz veic spēlētāju pārejas pāreju dēļ, piemēram, Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Omskas "Avangard". PSRS laikos nebija tik daudz spēlētāju pāreju - droši vien arī tāpēc mūsu laiku komandas spēlēja gudrāk un sasniedz maksimālos rezultātus," prāto 1984. un 1988. gada olimpiskais čempions.

Izmantotie resursi:
russia-hockey.ru

  +4 [+] [-]

, 2020-05-06 15:51, pirms 4 gadiem
PSRS laikos bija tā un šitā.. nu netiek cilvēks ārā no PSRS

  +1 [+] [-]

, 2020-05-06 17:18, pirms 4 gadiem
PSRS laikos nebija tik daudz spēlētāju pāreju - droši vien arī tāpēc mūsu laiku komandas spēlēja gudrāk un sasniedz maksimālos rezultātus," prāto 1984. un 1988. gada olimpiskais čempions.

Lol, nav ko tālāk tur lasīt.

  +4 [+] [-]

, 2020-05-06 18:12, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: PSRS laikos nebija tik daudz spēlētāju pāreju - droši vien arī tāpēc mūsu laiku komandas spēlēja gudrāk un sasniedz maksimālos rezultātus," prāto 1984. un 1988. gada olimpiskais čempions.

Lol, nav ko tālāk tur lasīt.
Tās jau ir raxta beigas,tālāk tur tiešām nav ko lasīt

  +1 [+] [-]

, 2020-05-06 18:45, pirms 4 gadiem
Tieši šī eksemplāra dēļ uz 1984.Olimpiādi neaizbrauca Helmuts,kura rezultāti tajā sezonā bija spoži.Pārbaudes spēlēs bija viens no vislabākaiiem arī izlasē Tihons paņēma koževņikovu-viduvējību,intrigantu,kurš arī Olimpiādē bija nekāds. Iezāģēja kārtējo reizi Balderim,kurš tā arī netika karjeras laikā pie olimpiskā zelta.
Cik lasīts,tagad šis experts ir speciālists arī par latviešu KHL hokejistiem

  -3 [+] [-]

, 2020-05-06 19:28, pirms 4 gadiem
striker rakstīja: Tieši šī eksemplāra dēļ uz 1984.Olimpiādi neaizbrauca Helmuts,kura rezultāti tajā sezonā bija spoži.Pārbaudes spēlēs bija viens no vislabākaiiem arī izlasē Tihons paņēma koževņikovu-viduvējību,intrigantu,kurš arī Olimpiādē bija nekāds. Iezāģēja kārtējo reizi Balderim,kurš tā arī netika karjeras laikā pie olimpiskā zelta.
Cik lasīts,tagad šis experts ir speciālists arī par latviešu KHL hokejistiem
Nelej! Koževņikovs bija ļoti labs uzbrucējs. Drīzāk Balderis PSRS izlasē bija "nekāds".

  +2 [+] [-]

, 2020-05-06 19:39, pirms 4 gadiem
arcuna rakstīja: Nelej! Koževņikovs bija ļoti labs uzbrucējs. Drīzāk Balderis PSRS izlasē bija "nekāds".

nelej, Tu vēl piedzimis tad nebiji.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-06 20:11, pirms 4 gadiem
arcuna rakstīja: Nelej! Koževņikovs bija ļoti labs uzbrucējs. Drīzāk Balderis PSRS izlasē bija "nekāds".
Pat neņemot vērā subjektīvismus, tikai pēc cipariem, ja Balderis bija "nekāds", tad Koževņikovs nu nekādīgi nevarēja būt "ļoti labs uzbrucējs".

     [+] [-]

, 2020-05-06 20:17, pirms 4 gadiem
Druvieti, vai tiešam šitas vatņiku marasmātiķis, kam utis izēdušas visas smadzenes no paura, ir eksperts? Nu lai cik viņam nebūtu kaut kādu medaļu, kas parāda ka viņs prata šaibu dauzīt, bet viņs nekādi nav eksperts jo ir stulbs kā zābaks. Tā arī raksti "stulbs bijušais šaibas trenkātājs", nevis "Eksperts".