Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Severstal" grauj un sagādā "Kunlun Red Star" 12. zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Severstal" grauj un sagādā "Kunlun Red Star" 12. zaudējumu pēc kārtas
Čerepovecas "Severstal" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: severtsalclub.ru

12. neveiksmi pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) cietusi Ķīnas izlases bāzes komanda Pekinas "Kunlun Red Star", kas Mitiščos ar 1:7 kapitulēja Čerepovecas "Severstal" priekšā.

"Severstal" ķērās pie darba jau no pirmajām minūtēm, pēc pirmās trešdaļas lielā mērā dzēšot intrigu - 3:0. Otrajā periodā Čerepovecas klubs guva vēl trīs vārtus pēc kārtas, nokārtojot atlikušās formalitātes, un ar 46 mačos sakrātiem 59 punktiem nostiprinoties Rietumu konferences piektajā pozīcijā.

Uzvarētāju rindās divi vārti un viena rezultatīva piespēle 19 gadus vecā uzbrucēja Ņikitas Gusļistova rēķinā, kamēr divreiz precīzi meta arī Kirils Piļipenko. Pa vārtu guvumam un rezultatīvai piespēlei Nikolaja Timašova un Dāvida Dumbadzes kontā.

"Kunlun Red Star" uzvaras garšu nav izbaudījusi kopš 2. decembra, ar 25 punktiem 46 spēlēs ierindojoties pēdējā vietā līgas kopējā ieskaitē.

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/877710.html

     [+] [-]

, 2022-01-06 20:56, pirms 2 gadiem
Ķīnieši uz pareizā ceļa! Viss pakārtots Olimpiādes 1/2 finālam.