Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" papildina NHL spēlējušais vārtsargs Dansks, "Ak Bars" pievienojas Kemfers no "Bruins"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Spartak" papildina NHL spēlējušais vārtsargs Dansks, "Ak Bars" pievienojas Kemfers no "Bruins"
Oskars Dansks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" paziņojis par divu gadu līguma noslēgšanu ar 27 gadus veco zviedru vārtsargu Oskaru Dansku.

Oskars Dansks debiju Nacionālajā hokeja līgā piedzīvoja jaunizveidotās Lasvegasas "Golden Knights" rindās. Komandai aizvadot debijas sezonu, tā saskarās ar savainojumu problēmām vārtsargu līnijā. Pie iespējas tika arī Dansks, kurš četros mačos atvairīja 94,6% metienu un vidēji ielaida 1,78 ripas. Tomēr turpinājumā arī viņš guva traumu. Kopumā tosezon komandas rindās uzspēlēja pieci dažādi vārtsargi.

Arī turpinājumā Dansks pārstāvēja "Golden Knights" organizāciju. Aizvadītajā sezonā viņa kontā viena spēle NHL un 11 mači fārmkluba sastāvā. Tagad viņš pārcēlies uz Maskavas "Spartak", noslēdzot divu gadu līgumu.

Kazaņas "Ak Bars" pievienojies 32 gadus vecais amerikāņu aizsargs Stīvens Kemfers. Viņš aizvadītajā sezonā devās laukumā 20 mačos Bostonas "Bruins" kreklā, izceļoties ar diviem vārtiem un trim piespēlēm, kā arī +3 lietderību. Stenlija kausa izcīņā Kemfers laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/news/events/oska...
https://www.ak-bars.ru/news/20826