Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL vadība atteikusi Minskas ''Dinamo'' pārcelt divas spēles

Ivars Bācis
Ivars Bācis

KHL vadība atteikusi Minskas ''Dinamo'' pārcelt divas spēles
Foto: Minskas "Dinamo"

Minskas “Dinamo” sakarā ar vīrusu komandā prasīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadībai pārcelt divas nākamās pēc grafika paredzētās spēles, taču saņēma atteikumu. Par to portālam championat.com pastāstījis Minskas komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Pāvels Perepehins.

# Tika lūgts pārcelt spēli ar “Spartaku”, kas ir paredzēta Maskavā 6.novembrī, kā arī “Dinamo” mājas spēli ar Jaroslavļas “Lokomotīvi”, kurai jānotiek 15.novembrī Minskā.

# Jau ziņojām, ka šodien, 4.novembrī, KHL regulārā čempionāta spēlē Minskas “Dinamo” izbraukumā tikās ar Ņižnijnovgorodas “Torpedo”. Spēle beidzās ar nospiedošu mājinieku pārsvaru, minskiešiem ciešot sauso zaudējumu 0:4.

# 4 ielaistās ripas, pateicoties lieliskajai vārtsarga Patrika Ribara darbībai, ir salīdzinoši maz, ja ņem vērā to, kāda artilērija ar metieniem tika raidīta Minskas komandas virzienā. “Torpedo” izdarīja 57 metienus vārtu rāmī, bet kopumā Ņižnijnovgorodas komandas spēlētāju izpildīto metienu skaits sniedzās pāri simtam – 106.

# Kaut kas tāds varēja notikt, jo Minskas “Dinamo” nespēlēja 13 pamatsastāva spēlētāji. Spēli izlaida arī minskiešu galvenais treneris Kreigs Vudkrofts.

# Iepriekš tika ziņots par vīrusu, ko saķēruši Minskas "Dinamo" hokejisti un treneru štābs.

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2021-11-05 04:42, pirms 3 gadiem
Pērn taču Dinamo Rīgai arī ,bez vārda runas,ieblieza kādus 4 tehniskos zāģus.

     [+] [-]

, 2021-11-05 06:41, pirms 3 gadiem
Un RD šajā periodā neiekrīt spēles pret minskiešiem. Citus gadus pret Minsku bija spēles katru otro nedēļu, šosezon, šķiet, vēl nav bijušas.