Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jaunais Baltkrievijas pilsonis Prinss Minskas "Dinamo" nomaina pret "Avtomobilist"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jaunais Baltkrievijas pilsonis Prinss Minskas "Dinamo" nomaina pret "Avtomobilist"
Šeins Prinss. Foto: Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jekaterinburgas “Avtomobilist” noslēdzis divu gadu līgumu ar uzbrucēju Šeinu Prinsu, kurš pagājušajā sezonā kļuva par Minskas “Dinamo” rezultatīvāko spēlētāju un ieguva Baltkrievijas pasi.

28 gadus vecais Šeins Prinss aizvadītajā sezonā piedalījās 52 spēlēs, izceļoties ar 25 vārtiem un 24 piespēlēm. Viņš kļuva par Minskas “Dinamo” rezultatīvāko spēlētāju, bet visas līgas labāko snaiperu sarakstā ieņēma ceturto pozīciju. Gagarina kausa izcīņā Prinss piecās spēlēs savāca 1+5.

Tagad Prinss noslēdzis divu gadu līgumu ar Jekaterinburgas “Avtomobilist”, un tiek lēsts, ka viņa alga sezonā būs 660 tūkstoši eiro. Svarīgi atzīmēt – aizvadītās sezonas gaitā Prinss nokārtoja dokumentus un kļuva par Baltkrievijas pilsoni, tāpēc viņš KHL vairs neskaitās kā leģionārs. Prinsam ir arī ASV pilsonība.

Uzbrucējs Baltkrievijas izlases sastāvā gatavojas pasaules čempionātam, kas 21. maijā sāksies Rīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.hc-avto.ru/news/6321/

     [+] [-]

, 2021-05-04 20:10, pirms 3 gadiem
sprauga kanādiešiem un jeņķiem, lai neskaitītos legi (tobiš uz viņiem neattiektos) leģionāru kvota KHL - nolauž 2 "obligātos" gadus Minskā vai Barisā un mierīgi var konkurēt ar krieviem neuztraucoties par legu kvotām. Stulbi vienīgi, ka tās pases ir reizi pa reizei pavasaros izlasē jāatstrādā...