Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Pat trakākajos sapņos nevarēju iedomāties, ka uzvarēsim ar 4-0"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijs: "Pat trakākajos sapņos nevarēju iedomāties, ka uzvarēsim ar 4-0"
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālajā hokeja līgā par pirmo komandu, kas izslēgta no cīņas par Gagarina kausu, kļuvusi pagājušās sezonas čempione Kazaņas "Ak Bars", kas sērijā ar 0-4 zaudēja Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard".

"Gribu apsveikt "Ak Bars" ar pienācīgu sezonu. Reizēm starp sērijām ir nepieciešams pārtraukums, un redzu, ka mūsu spēlētāji izdarīja visu, lai šo pārtraukumu nopelnītu," pēc iekļūšanas nākamajā kārtā tikai pēc četrām spēlēm teica Latvijas izlases galvenais treneris Hārtlijs.

"Vairāki faktori nospēlēja mums par labu, un tieši tas veidoja starpību starp abām komandām. Pat trakākajos sapņos nevarēju iedomāties, ka mēs uzvarēsim "Ak Bars" četrās spēlēs pēc kārtas," pauda Hārtlijs.

"Gribu pateikt paldies visai komandai – sākot ar vārtsargu Igoru Bobkovu, kurš bija neticams, turpinot ar specbrigādēm. Lai nokļūtu pie Gagarina kausa, ir jāizdara četri lieli soļi, un šodien izdarījām pirmo. Priekšā vēls tāls ceļš ejams," norādīja treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.ak-bars.ru/news/17105.html

     [+] [-]

, 2019-03-04 17:30, pirms 6 gadiem
Nu tālāk pretī šķiet nāks Avtomobilist tos arī jāuzvelk uz desām..

     [+] [-]

, 2019-03-04 23:11, pirms 6 gadiem
Man liekas ka Hārtlijam ar padotajiem ir liels potenciāls arī finālā Csk uzraut uz desām, un pacelt gagarinu virs savas inteliģentās galvas.