Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Biļalovs: "Masaļskis ir izcils speciālists, šosezon daudz no viņa iemācījos"

Rolands Eliņš

Biļalovs: "Masaļskis ir izcils speciālists, šosezon daudz no viņa iemācījos"
Timurs Biļalovs. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Krievijas vārtsargs Timurs Biļalovs šodien oficiāli atstāja Rīgas „Dinamo” sastāvu un maiņas darījuma rezultātā pievienojās Kazaņas „Ak Bars” komandai. Vēl pirms darījuma notikušajā intervijā portālam „AllHockey.ru” viņš pastāstīja par savu pieredzi Rīgā un neiekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

„Pirms „Dinamo” biju aizvadījis pāris mačus KHL, tā pieredze noteikti palīdzēja,” intervijā izteicās Timurs Biļalovs. „Tā pilnvērtīgi šis bija mans pirmais gads KHL. Uzskatu, ka komanda varēja nospēlēt labāk, taču kopumā esmu apmierināts ar to darbu, ko paveicām.”

„Var teikt, ka Latvijā jutos jau kā Eiropā. Šeit ir ļoti skaisti, vairākas vietas, uz kurām aiziet,” sacīja 24 gadus vecais krievu vārtsargs. „Turklāt Arēna Rīga vienmēr bija pilna ar līdzjutējiem, kuri dzina visu komandu uz priekšu, arī tas bija ļoti svarīgi. Šeit ir Eiropas kultūra līdzjušanas ziņā. Treniņu process gan nebija īpaši atšķirīgs. Ar vārtsargiem "Dinamo" sastāvā strādāja Edgars Masaļskis, viņš ir cilvēks ar lielu starptautisko pieredzi. Viņš ir izcils speciālists, sezonas gaitā daudzas lietas iemācīja. Treniņu ziņā viss bija super.”

„Mēs daudz punktus zaudējām pret pastarītēm,” „Dinamo” cīņu par izslēgšanas spēlēm atminējās Biļalovs. „Zaudējām gan „Slovan”, gan Minskai, kurām tobrīd vairs neko tabulā nevajadzēja. Ja tajās spēlēs būtu paņēmuši maksimumu, spēlētu „play-off”.”

Biļalovam intervijā tika piesauktas baumas, ka Bratislavas un Rīgas KHL klubos mēdz kavēties algu izmaksas: „Vispār redzēju medijos publicētu, ka „Slovan” ir vēl lielāks budžets nekā Rīgai. Tā arī patiešām ir. Bet mums nekādu problēmu nebija. Rīgā visu algu vienmēr izmaksāja laikā, tāpēc šajā ziņā galīgi nevar par kaut ko sūdzēties.”

Biļavovam arī tika vaicāts, vai viņš nebija sarūgtināts par to, ka nemaz netika izsaukts uz Krievijas olimpiskās izlases kandidātiem: „Vienmēr patīkami spēlēt izlasē. Protams, nedaudz pārdzīvoju, bet nekas traģisks tas nav, strādāšu, lai man pievērš uzmanību nākotnē.”

Izmantotie resursi:
https://allhockey.ru/article/show/3...

  +3 [+] [-]

, 2019-05-07 23:54, pirms 5 gadiem
Čalis pateica kā ir: "Latvijā jutos jau, kā Eiropā"! Tas , laikam, daudz pasaka... Turklāt, mēs ne tuvu vēl neesam sasnieguši Eiropas līmeni!

  +2 [+] [-]

, 2019-05-08 00:12, pirms 5 gadiem
agrezo rakstīja: Čalis pateica kā ir: "Latvijā jutos jau, kā Eiropā"! Tas , laikam, daudz pasaka... Turklāt, mēs ne tuvu vēl neesam sasnieguši Eiropas līmeni!
Eiropa ir plašs jēdziens. Skaidrs, ja letiņš atbrauktu no kkāda 98. gada viņš būtu diezgan pārsteigts... Faktiski tāds Portugāles līmenis vairs nešķiet nekas sevišķs. Un starpība ar tādām V-Eiropas valstīm, kā Slovākija un Čehija ļoti mazinājusies, ja salīdzina ar padsmit gadu pagātni.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-08 00:12, pirms 5 gadiem
No otras puses, neticu, ka savas dzīves laikā redzēšu, kā sasniedzam Skandināvijas levelu