Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies oktobra "Dinamo Fantasy" spēle

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Apkopoti rezultāti „Dianmo Fantasy” spēlē un noskaidroti oktobra laureāti. 11 mačos visveiksmīgākos sastāvus bija izvēlējies lietotājs tarins, kļūstot par pirmās vietas ieguvēju. Jau šobrīd ir sākusies novembra spēlē.

Piedalīties novembra spēlē!
Oktobra spēles rezultāti

Lai gan oktobra sākums tehnisku iemeslu dēļ „Dinamo Fantasy” spēlē neizdevās un nācās anulēt 2. oktobra iesniegtās prognozes, tomēr turpinājums aizritēja gana raiti. 11 maču garumā dalībnieki mēģināja izvēlēties sekmīgākos mūsu komandas spēlētājus (vienu vārtsargu, divus aizsargus un trīs uzbrucējus). Kopumā oktobrī spēlē piedalījās 1595 dalībnieki, no kuriem tikai viens palika mīnusos.

Par uzvarētāju šomēnes kļuvis lietotājs tarins, kura kontā 2796 punkti. Par 32 punktiem no viņa atpalika air24, bet vēl 46 punktu mazāk donis7. Pārsteiguma balvas iegūs ar 4.-6. vietas ieguvēji - sonne, eininjo2 un jimbim29. Pagaidām pie balvām vēl nav tikuši septembra spēles laureāti, tomēr gan viņi, gan oktobra veiksminieki balvas noteikti saņems novembra laikā. Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies personīgās vēstules veidā.

Septembra spēles uzvarētāji

VietaLietotājsPunktu summa
1.Vaspinators1797
2.TALCHA1771
3.yapiyapo1749
4.Burundukovičs1742
5.Betija1732
6.Stupid1719

Oktobra spēles uzvarētāji

VietaLietotājsPunktu summa
1.tarins2796
2.air242764
3.donis72718
4.sonne2658
5.elninjo22550
6.jimbim292541

Tikmēr jau pagājušajā sestdienā startēja novembra spēle, kurā liela daļa dalībnieku jau veica sastāvu izvēli uz maču pret Minskas „Dinamo”. Veiksmīgākais pēc pirmās spēles ir lietotājs Raivoizs, kuram 270 punkti, tomēr kopā novembrī vēl sastāvi jāveido deviņiem mačiem, tāpēc droši aicinām iesaistīties arī tos, kuri pirmo spēli izlaiduši.

Kā risinās spēle?

Pirms katras Rīgas „Dinamo” spēles dalībniekam būs iespēja noteikt savu Rīgas komandas sastāvu, izvēloties vienu vārtsargu, divus aizsargus un trīs uzbrucējus. Sastāvu jāizvēlas pirms katra mača sākuma. Tad, atkarībā no reālās spēles gaitas, Jūsu izvēlētie hokejisti pelnīs punktus.

Punkti tiek piešķirti pēc šādas shēmas:

VārtsargiemPunkti
Ja iziet laukumā+100 punkti
Par katru atvairīto metienu+5 punkti
Par katru ielaisto ripu-50 punkti
Par katru atvairīto "bullīti"/pēcspēles metienu+15 punkti
Par katru ielaisto "bullīti"/pēcspēles metienu-15 punkti
Ja neiziet laukumā0 punkti
Aizsargiem un uzbrucējiemPunkti
Par gūtiem vārtiem+40 punkti
Par rezultatīvu piespēli+25 punkti
Par realizētu "bullīti"/pēcspēles metienu+20 punkti
Par nerealizētu "bullīti"/pēcspēles metienu-10 punkti
Par katru izdarītu metienu pa vārtiem+5 punkti
Par lietderības koeficienta katru punktu+ vai -10 punkti
Par katru soda minūti-3 punkti
Ja neiziet laukumā0 punkti

Pēc mača punkti tiks saskaitīti un katra spēlētāja komandai pienāksies tik punkti, cik attiecīgajā spēlē sapelnījuši. Uz katru spēli dalībnieks var izvēlēties citu komandas sastāvu.

Kā tiek noteikti uzvarētāji?

Katru kalendāro mēnesi tiks noteiks spēles uzvarētājs, neraugoties uz to, cik spēļu tiks aizvadītas. Par to kļūs dalībnieks, kura komanda būs nopelnījusi visvairāk punktus. Ja vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad uzvarētāju noteiks ar izlozes palīdzību. Visu maču punkti tiks arī summēti, lai noteiktu visas spēles uzvarētāju. Ja kopvērtējumā arī vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu ieņems tas dalībnieks, kuram kādā no mačiem būs labākais rezultāts. Ja arī šis papildrādītājs sakritīs, tad uzvarētāju noteiks ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Katra mēneša labāko sešinieks saņems balvas no Rīgas „Dinamo” un Sportacentrs.com

Piedalīties novembra spēlē!
Oktobra spēles rezultāti

  +4 [+] [-]

, 2009-11-03 12:49, pirms 14 gadiem
Kaapeec tik ilgi jaagaida uz rezultaatiem? Stundu, varbuut nedaudz ilgaak, peec speeles opiciaalie protokoli ir jau pieejami. Shite uz rezultaatu briizhiem jaagaida vairaakas dienas - nav tak nekaada rakjeshu zinaatne ar smalkiem apreekjiniem!!! Jebshu pazinjojums par rezultaatu gaidiishanu noziimee, ka rezultaati ar gliemezhu expresspastu veel nav piegaadaati?

     [+] [-]

, 2009-11-08 21:33, pirms 14 gadiem
pilnigi piekrītu. vnk kaitina...

     [+] [-]

, 2009-11-12 06:23, pirms 14 gadiem
Par rezultaatiem..
Stundu vai nedaudz ilgaak peec macha beigaam.. 22-23 vakaraa likt rezultaatus? parasti tos ieliekam naakamaas darba dienas laikaa..