Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Grigorenko pēc sezonas Kolumbusā atgriežas CSKA un noslēdz trīs gadu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Grigorenko pēc sezonas Kolumbusā atgriežas CSKA un noslēdz trīs gadu līgumu
Mihails Grigorenko un Mihails Naumenkovs. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā atgriezies 27 gadus vecais krievu centra uzbrucējs Mihails Grigorenko, kurš pievienojies Maskavas CSKA.

Aizvadītajā sezonā Mihails Grigorenko pārcēlās uz Nacionālo hokeja līgu, parakstot viena gada līgumu ar Kolumbusas "Blue Jackets". Tomēr viņam neizdevās izcīnīt vietu vadošajos virknējumos, un sezonas izskaņā Grigorenko vairākus mačus vēroja no malas. 33 spēlēs centra uzbrucējs atzīmējās ar četriem vārtiem un astoņām piespēlēm. Pēcāk viņš devās uz pasaules čempionātu Rīgā, piecos mačos sakrājot septiņus punktus.

Tagad Grigorenko atgriezies komandā, no kuras devās uz Ziemeļameriku – viņš parakstījis trīs gadu līgumu ar Maskavas CSKA. Vienības rindās viņš 2019. gadā izcīnīja Gagarina kausu, turklāt tieši Grigorenko bija play-off labākais vārtu guvējs un rezultatīvākais spēlētājs – 13+8 20 spēlēs. CSKA sastāvā līdz šim viņš aizvadījis trīs sezonas.

2012. gada NHL draftā Grigorenko ar 12. numuru izraudzījās Bufalo "Sabres", kas divas izvēles vēlāk ieguva tiesības uz latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu.

  -2 [+] [-]

, 2021-07-03 14:49, pirms 3 gadiem
Zirgam jāsmejas!

     [+] [-]

, 2021-07-03 20:30, pirms 3 gadiem
No pagraba uz hokeju,protams nevarēja pavilkt hokeju un aizskrēja atpakaļ uz pagrabu.