Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Abas komandas parādīja raksturu, visi gribēja sevi pierādīt"

Rolands Eliņš

Daugaviņš: "Abas komandas parādīja raksturu, visi gribēja sevi pierādīt"
Kaspars Daugaviņš spēlē pret Rīgas "Dinamo"
Foto: Hctorpedo.ru

Pēc pārbaudes spēles pret Rīgas „Dinamo” Kaspars Daugaviņš, „Torpedo” uzbrucējs, savas krievu medijiem norādīja, ka abas komandas parādījušas raksturu, taču spēles ziņā vēl ir daudz, pie kā piestrādāt.

„Abas komandas cīnījās un parādīja raksturu,” sacīja Kaspars Daugaviņš. „Tas tomēr ir pirmssezonas hokejs, visi hokejisti vēlas iegūt vietu sastāvā un parādīt sevi no labākās puses. Centāmies nepiekāpties „Dinamo” nevienā spēles kategorijā, un tas arī izdevās. Taču vēl ir daudz lietu, pie kurām mums jāpiestrādā. Joprojām ir daudz kļūdu, spēles ātrums vēl nav īstais, arī taktikas ziņā vēl ir daudz, kur pielikt.”

„Nevar arī teikt, ka mums sastāvs būtu ļoti mainījies,” turpināja Daugaviņš. „Visi apmēram jau saprot to spēles taktiku, ko no mums vēlas treneris. Nākamajās pārbaudes spēlēs nevajadzētu satraukties par spēles trūkumu, tomēr tikko aizvadījām tikai otro pārbaudes spēli starpsezonā.”

Savukārt pret „Dinamo” divus vārtus guvušais Kirils Raskazovs vēlējās uzsvērt aizvadītā mača gaisotni un spriedzi: „Spēle pret rīdziniekiem sanāca ļoti saspringta, savā ziņā pat atgādināja izslēgšanas spēļu noskaņu. Centāmies izpildīt trenera uzdevumus, bet otrajā periodā tas nesanāca īsti veiksmīgi. Pārāk bieži pazaudējām ripu laukuma vidū.”

„Jā, mačs izvērtās visai ass,” piekrita Raskazovs. „Mēs vienkārši centāmies uzspiest pretiniekiem savu spēli jau no pirmajām minūtēm. Tāds bija trenera Pētera Skudras uzdevums. Protams, rīdzinieki nevēlējās piekāpties. Patīkami, ka mums izdevās pieveikt spēcīgu pretinieku.”

Cieņu „Dinamo” vienībai izteica arī „Torpedo” jaunpienācējs Sems Lofkvists, amerikāņu aizsargs: „Rīgai ir ļoti laba komanda, spējīga pabojāt nervus jebkuram pretiniekam. „Dinamo” sastāvā ir vairāki ļoti spēcīgi hokejisti. Man būs interesanti satikties ar Rīgas komandu arī KHL sezonā, kas man būs pirmā šajā līgā.”

Izmantotie resursi:
Даугавиньш: обе команды бились и проявили...
Кирилл Рассказов: Два очка - хорошо, но главное...

  +4 [+] [-]

, 2016-08-02 10:14, pirms 8 gadiem
Ja pareizi saprotu, tad šis raksts par cieņas apliecinājumiem ir tapis īpaši priekš tiem, kuri vakar spēli neskatījās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-02 10:49, pirms 8 gadiem
cultivate rakstīja: Par cīņassparu pārmest toč nav ko!
Cīņas spars ir ko vērts tikai tad, ja tiek spēlēts kaut kas vismaz attāli līdzīgs hokejam!
OK, pirmssezonas sagatavošanās posms utt. Visu cieņu tām komandām, kuras aizbrauca gatavoties kaut kur tālu prom no saviem līdzjutējiem uz vietām, kur nav TV kameru!

  +2 [+] [-]

, 2016-08-02 10:58, pirms 8 gadiem
Kāds zin kas ar Dārziņu? Komandā ir,līdzi brauc,bet nespēlē!!! Nekāda informācija arī nav... Noteikti ka trauma tad...

     [+] [-]

, 2016-08-02 11:01, pirms 8 gadiem
K. Rēdlihs saka ka laba spēle bija, Daugaviņš saka ka parādīja raksturu komnadas. Tikai latviešu komentētājiem kā vienmēr ir slikti. Laikam jātic tiem kas komentē internetā nekā profesionāliem hokejistiem kuri paši piedalījās spēlē.
Tā jau ir bieži-treneriem spēlētājiem laba spēle, interesanta spēle, bet komentētājiem nepatīk. Kaut kur jau tās negācijas ir jāizgāž.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-02 11:41, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: K. Rēdlihs saka ka laba spēle bija, Daugaviņš saka ka parādīja raksturu komnadas. Tikai latviešu komentētājiem kā vienmēr ir slikti. Laikam jātic tiem kas komentē internetā nekā profesionāliem hokejistiem kuri paši piedalījās spēlē.
Tā jau ir bieži-treneriem spēlētājiem laba spēle, interesanta spēle, bet komentētājiem nepatīk. Kaut kur jau tās negācijas ir jāizgāž.
Tu gaidīji, ka Rēdlihs teiks, ka Dinamo neviens nemāk ne kauties, ne vārtus iemest? Loģiski, ka vienmēr var atrast kaut vienu pozitīvu lietu un par to tad arī tiek kladzināts. Dinamo gadījumā "cīņasspars" parasti arī ir tas, kas tiek uzteikts visādi citādi impotentā sniegumā. Dogmens ir pieklājīgs, skaidrs, ka skaļi neteiks, ka laukumā tikās divas dažāda līmeņa komandas un ka viena cīnās par kausu, otra ir viena no līgas vājākajām komandām un necīnās neparko.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-02 12:27, pirms 8 gadiem
Klausiet
Upesdegli. Vins ir gudrs,Daugavins un Redlihs nav jaklausa.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-02 12:45, pirms 8 gadiem
Kurš tur Saullietis normāli pa muti dabūja? Tas gods jau parasti bija kauslim Sestito!

  -3 [+] [-]

, 2016-08-02 12:52, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: K. Rēdlihs saka ka laba spēle bija, Daugaviņš saka ka parādīja raksturu komnadas. Tikai latviešu komentētājiem kā vienmēr ir slikti. Laikam jātic tiem kas komentē internetā nekā profesionāliem hokejistiem kuri paši piedalījās spēlē.
Tā jau ir bieži-treneriem spēlētājiem laba spēle, interesanta spēle, bet komentētājiem nepatīk. Kaut kur jau tās negācijas ir jāizgāž.
Tu esi tik patīkami naivs, ka man knapi roka cēlās uzrakstīt ko nejauku aizej uz cietumu un paprasi, lai izstāsta par ko tauta sēž. Vismaz 90% būs nevainīgi
Nu un klausīties lūzeru atmazkas kā vienīgo realitāti......Antons visu pareizi izskaidroja.
Ir savi principi, ko pro sportā ievēro absolūtais vairums - nenolikt komandu, konkrētus indivīdus un treneri. Tikai tad, kad viss jūk pa šuvēm un nervs netur, šad tad iznāk pa frustrāijai....
PS Rēdliham arī bija laba spēle!
Uzprasi cik taukšķus saņēma par atslidošanu.

  -4 [+] [-]

, 2016-08-02 12:55, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Klausiet
Upesdegli. Vins ir gudrs,Daugavins un Redlihs nav jaklausa.
Beidzot saprati. Malacis.

  -3 [+] [-]

, 2016-08-02 13:33, pirms 8 gadiem
Draugi, paturēsim prātā, ka Dogmens nav muļķis un saprot, ka arī pašam var pienākt brīdis, ka būs jāspēlē Dinamo siltumnīcā. Tādēļ viņa izteikumi par Dinamo cīnīšanos būtu jāvērtē kritiski. Īsto (ne)varēšanu mēs lieliski redzējām laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-08-02 13:58, pirms 8 gadiem
Es neredzēju, principā nesekoju čekistu kolhoza peripetijām.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-02 14:20, pirms 8 gadiem
Klausiet sportistu-amatieri. Vins ar Upesdegli pareizi saka. Ja mopietni, tad ir cilveki kuri mekle labo un ir kuriem patik sliktais.
Laikam dazi nesaprot ka slikto tapat redzu DR spele daudz. Loti daudz kas man nepatik DR spele pagaidam, loti daudz.
Slikto katrs pamanis un sportists amatieris laikam to nesaprot.Meklejot pozitivo uzmundrina cilveki citu
Speks ir pozitivas domas.
Speciali upesdeglim un amatierim kuriem patik sliktas lietas- DR vairakums vakar bija loti slikts,drausmigi slikts.
Drumajiem cilvekiem patik ka uzraksta ko sliktu.

  -4 [+] [-]

, 2016-08-02 14:47, pirms 8 gadiem
Funs - Tu neko tā arī nesaprati.
Man un daudziem citiem DR projekts ir sinonīms politiskai prostitūcijai!
Kā tāds tas no paša sākuma tika izbīdīts, maigā vara - ir taču kas dzirdēts, ne ?
Nu ja ne tad pameklē google, atradīsi daudz lietas pārdomām.
Ne jau velti vadonis ir eksčekists un Putina personīgais paziņa Savickis no vdk laikiem!!!
Ne velti tieši viņš sēž pie krievu gāzes kantora stūres.
Ne velti lietā ir Kalvītis, kuram tur par pagātnes nopelniem sarūpēta silta sile.
Ne velti tur kvern rumpīts
No sporta tur nav ne smakas.
Tāpēc man ir pilnīgi vienalga - kā, kur un ar ko spēlē rd, es gaidu kad tas reiz beigsies.
Un sliktāk nebūs - apskaties cik labi iet basim, vef iekš vtb tur vispār neko nemaina - ir vai nav, arī izkrītot sistēma paliek laba.
Ne tā kā hoķī, ko rd projekts ir normāli sadi..rsis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-08-02 15:17, pirms 8 gadiem
cultivate rakstīja: Jā, mēs lieliski redzam, kā Tu "neseko"
Esportā es nodarbojos ar sīku kaitēšanu projekta tēlam nav nekas dižs, bet pat ja pāris ļaužu manu uztvers, es nebūšu centies velti.
Bet spēles es neskatos, uz Arēnu neeju kad viņā smird pēc rd

  -2 [+] [-]

, 2016-08-02 15:21, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Draugi, paturēsim prātā, ka Dogmens nav muļķis un saprot, ka arī pašam var pienākt brīdis, ka būs jāspēlē Dinamo siltumnīcā. Tādēļ viņa izteikumi par Dinamo cīnīšanos būtu jāvērtē kritiski. Īsto (ne)varēšanu mēs lieliski redzējām laukumā.
Piekrītu it visam, izņemot lamuvārdam "Dogmens" !!!
Tas kaut kāds X cilvēku frīks, vai kā ?
Zinu, ka kolchoza druvās svīst mūsu puisis - Daugaviņš, lai viņam tur labi iet!
Bet ir diezgan pretīgi, kad labu letiņu uzvārdu šitā sadi.rš

     [+] [-]

, 2016-08-02 15:43, pirms 8 gadiem
Tos tekstus par čekistiem Putinu, Krievijas naudu katru nedelu lasu. Nu tad nevajag sekot lidzi DR, bet gaidit kad parstas eksistet. Tiem kuriem visur regojas čeka, krievu naida, Putins, nekad nepatiks ka spele DR.Interese objektivo cilveku viedoklis nevis nideju kam vienmer bus slikti.

  -3 [+] [-]

, 2016-08-02 16:13, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Tos tekstus par čekistiem Putinu, Krievijas naudu katru nedelu lasu. Nu tad nevajag sekot lidzi DR, bet gaidit kad parstas eksistet. Tiem kuriem visur regojas čeka, krievu naida, Putins, nekad nepatiks ka spele DR.Interese objektivo cilveku viedoklis nevis nideju kam vienmer bus slikti.
H*j visiem drā*tajiem ganciem ,kuri raud par putleristiem ,kremli u.t.t pilnīgi pajoli , bet DR vakar spēlēja ļoti slikti , un vispār sastāvs ir miskaste ... Savākti vāji , lēti un pirms tam mestnie ārā spēlētāji . Es esmu tip fans , bet ar tādu spēli un sastāvu nah*j to Dinamo

  +1 [+] [-]

, 2016-08-02 16:27, pirms 8 gadiem
mozilla rakstīja: H*j visiem drā*tajiem ganciem ,kuri raud par putleristiem ,kremli u.t.t pilnīgi pajoli , bet DR vakar spēlēja ļoti slikti , un vispār sastāvs ir miskaste ... Savākti vāji , lēti un pirms tam mestnie ārā spēlētāji . Es esmu tip fans , bet ar tādu spēli un sastāvu nah*j to Dinamo
TIk rupjiem cilvēkiem man ir viena atbilde-ignore.

     [+] [-]

, 2016-08-02 18:06, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Tos tekstus par čekistiem Putinu, Krievijas naudu katru nedelu lasu. Nu tad nevajag sekot lidzi DR, bet gaidit kad parstas eksistet. Tiem kuriem visur regojas čeka, krievu naida, Putins, nekad nepatiks ka spele DR.Interese objektivo cilveku viedoklis nevis nideju kam vienmer bus slikti.
Pilnīgi pareizi, to naudu jau nedod pats Putins, ko var vārīties. Malacis, sadod tiem pamuļķiem!

     [+] [-]

, 2016-08-02 19:56, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Pilnīgi pareizi, to naudu jau nedod pats Putins, ko var vārīties. Malacis, sadod tiem pamuļķiem!
Pareizs atbalsts. No sevis pielikšu- sadod arī buržuāziskajiem nacionālistiem un fašistiem!

  -1 [+] [-]

, 2016-08-02 20:38, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Tu gaidīji, ka Rēdlihs teiks, ka Dinamo neviens nemāk ne kauties, ne vārtus iemest? Loģiski, ka vienmēr var atrast kaut vienu pozitīvu lietu un par to tad arī tiek kladzināts. Dinamo gadījumā "cīņasspars" parasti arī ir tas, kas tiek uzteikts visādi citādi impotentā sniegumā. Dogmens ir pieklājīgs, skaidrs, ka skaļi neteiks, ka laukumā tikās divas dažāda līmeņa komandas un ka viena cīnās par kausu, otra ir viena no līgas vājākajām komandām un necīnās neparko.
upeslosis, vai tad skatās DR? jāstrādā nav nato centrā?
iedod video kāds linku uz spēli..

     [+] [-]

, 2016-08-02 20:41, pirms 8 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Funs - Tu neko tā arī nesaprati.
Man un daudziem citiem DR projekts ir sinonīms politiskai prostitūcijai!
Kā tāds tas no paša sākuma tika izbīdīts, maigā vara - ir taču kas dzirdēts, ne ?
Nu ja ne tad pameklē google, atradīsi daudz lietas pārdomām.
Ne jau velti vadonis ir eksčekists un Putina personīgais paziņa Savickis no vdk laikiem!!!
Ne velti tieši viņš sēž pie krievu gāzes kantora stūres.
Ne velti lietā ir Kalvītis, kuram tur par pagātnes nopelniem sarūpēta silta sile.
Ne velti tur kvern rumpīts
No sporta tur nav ne smakas.
Tāpēc man ir pilnīgi vienalga - kā, kur un ar ko spēlē rd, es gaidu kad tas reiz beigsies.
Un sliktāk nebūs - apskaties cik labi iet basim, vef iekš vtb tur vispār neko nemaina - ir vai nav, arī izkrītot sistēma paliek laba.
Ne tā kā hoķī, ko rd projekts ir normāli sadi..rsis
ceru, ka MTV arī neskaties...un USA filmas...vvz, cik Tev gadu un kur strādā...bet Tevi darbā es neņemtu...
ignore kārtējais

     [+] [-]

, 2016-08-02 23:07, pirms 8 gadiem
Alfonso77 rakstīja: upeslosis, vai tad skatās DR? jāstrādā nav nato centrā?
iedod video kāds linku uz spēli..
Jūtu, Alfrēd, ka būs laba sezona. Ģinama atkal būs peramie zēni un zaudēs visiem pēc kārtas. Un arī tādi keponi kā tu varēs priecāties, ka bija "laba spēle", ka "vīri labi cīnījās un pavisam nedaudz pietrūka līdz uzvarai" utt un tā joprojām. Funis līdz pēdējam brīdīm kalkulēs teorētiskās izredzes play-off un priecāsies par 26 vietu 28 komandu konkurencē! Varēsim komentāros kārtīgi Dinaburgas peramos zēnus izsmiet!

     [+] [-]

, 2016-08-03 01:47, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: K. Rēdlihs saka ka laba spēle bija, Daugaviņš saka ka parādīja raksturu komnadas. Tikai latviešu komentētājiem kā vienmēr ir slikti. Laikam jātic tiem kas komentē internetā nekā profesionāliem hokejistiem kuri paši piedalījās spēlē.
Tā jau ir bieži-treneriem spēlētājiem laba spēle, interesanta spēle, bet komentētājiem nepatīk. Kaut kur jau tās negācijas ir jāizgāž.
Bet tā jau mūsdienās ir - mākslīgi sakāpinātas negācijas sabiedrībā, negatīvisms, kas radies lielā mērā no daudzu mediju propagandētā "kritiskā" skata uz pasauli... Respektīvi, bezmaz vai katrs, kas kaut ko dara, ir nelietis, zaglis, žuļiks u.tml. Un tiem, kam pašiem grūtāk, tiem jau daudz nevajag - emocijas sakrājušās, nu tad katrs tās izgāž, kur un kā nu prot. Un tie lielākoties ir tie, kas neko negrib darīt, bet tikai "gudri" dir.st.
Skaidrs, ka spēle nebija no labākajām, bet vismaz par cīņassparu patiešām nevienam nevar pārmest. Acīmredzams, ka trūkst vēl savstarpējās sapratnes, "ķīmijas", tāpat arī arī disciplīna stipri klibo, bet tas ir tikai pārbaudes mačs, kur tas viss ir piedodami.

     [+] [-]

, 2016-08-03 01:55, pirms 8 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Funs - Tu neko tā arī nesaprati.
Man un daudziem citiem DR projekts ir sinonīms politiskai prostitūcijai!
Kā tāds tas no paša sākuma tika izbīdīts, maigā vara - ir taču kas dzirdēts, ne ?
Nu ja ne tad pameklē google, atradīsi daudz lietas pārdomām.
Ne jau velti vadonis ir eksčekists un Putina personīgais paziņa Savickis no vdk laikiem!!!
Ne velti tieši viņš sēž pie krievu gāzes kantora stūres.
Ne velti lietā ir Kalvītis, kuram tur par pagātnes nopelniem sarūpēta silta sile.
Ne velti tur kvern rumpīts
No sporta tur nav ne smakas.
Tāpēc man ir pilnīgi vienalga - kā, kur un ar ko spēlē rd, es gaidu kad tas reiz beigsies.
Un sliktāk nebūs - apskaties cik labi iet basim, vef iekš vtb tur vispār neko nemaina - ir vai nav, arī izkrītot sistēma paliek laba.
Ne tā kā hoķī, ko rd projekts ir normāli sadi..rsis
Tu esi sapinies savos aizspriedumos un spriestspējas trūkumā. Pēc tekstiem labi redzams, ka tu nemaz NEGRIBI paskatīties kaut kur tālāk par savas bļodas malu un ieraudzīt pasauli, kas neatbilst taviem priekšstatiem. Kuriem tu stingri seko un nepieļauj, ka kāds no tiem varētu būt maldīgs. Gluži kā viduslaiku inkvizitors...

     [+] [-]

, 2016-08-03 12:47, pirms 8 gadiem
Alfonso77 rakstīja: ceru, ka MTV arī neskaties...un USA filmas...vvz, cik Tev gadu un kur strādā...bet Tevi darbā es neņemtu...
ignore kārtējais
Skatos, ar lielu prieku!
Atšķirībā no tevis trollēn, pie mums to drīkst
PS deneb - spriestspēja, īpaši analītiskā Tev faktiski neeksistē.
Ja būtu iesākumam apskatītos - cik sen es te esmu reģistrēts.
Turklāt izsaki savos spriedumos balstītos pieņēmumus kā aksiomu.
Vāji. Mācies argumentēt domas, nevis izkliegt stereotipiskus lozungus.

Mūsdienu jaunatnei gan tas ir stipri raksturīgi.
To es Tev saku kā cilvēks, kurš piedzīvoja psrs skaistumu....