Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sesto reizi karjerā Šipačovs iegūst KHL mēneša labākā uzbrucēja godu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sesto reizi karjerā Šipačovs iegūst KHL mēneša labākā uzbrucēja godu
Vadims Šipačovs. Foto: dynamo.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi septembra mēneša labākos hokejistus. Juha Metsola tika atzīts par labāko vārtsargu, Magņitogorskas ''Metallurg'' pārstāvis Mihails Pašņins par labāko aizsargu, Vadims Šipačovs no ''Maskavas Dynamo'' par labāko uzbrucēju, bet cits ''Dynamo'' hokejists Dmitrijs Raševskis par labāko jauno hokejistu.

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) septembra mēneša labāko vārtsargu pasludināts Ufas ''Salavat Yulaev'' hokejists Juha Metsola, kurš šādu godu izpelnījies trešo reizi karjerā. Metsola palīdzēja Ufai uzvarēt septiņos no astoņiem mačiem, kuros stājās vārtos, atvairot 94.69 % metienus. Kopumā uz hokejista sargātajiem vārtiem tika izdarīti 207 metieni.

Ar septiņiem rezultativitātes punktiem (0+7) un izcīnītām desmit uzvarām 11 spēlēs par līgas labāko septembra aizsargu atzīts Magņitogorskas ''Metallurg'' spēlētājs Mihails Pašņins. Aizsargam ir līgas labākais +/- koeficients (+14), un šajos mačos Pašņins izdarījis 31 spēka paņēmienu. Šī ir otrā reize hokejista karjerā, kad tiek saņemta mēneša labākā KHL aizsarga balva.

Maskavas ''Dynamo'' uzbrucējs Vadims Šipačovs kļuvis par mēneša labāko uzbrucēju, 11 mačos paspējot sakrāt 26 rezultativitātes punktus (9+17), kamēr ''Dynamo'' uzvarējis 10 no 11 mačiem. Četrās no spēlēm Šipačovs izcēlās ar diviem vārtiem, bet kopumā šī ir sestā reize, kad spēlētājs tiek atzīts par KHL labāko mēneša uzbrucēju.

Cits Maskavas ''Dynamo'' hokejists Dmitrijs Raševskis atzīts par septembra labāko jauno hokejistu, 11 spēlēs gūstot astoņus vārtus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles. Šī ir ceturtā reize, kad kāds ''Dynamo'' hokejists saņem mēneša labākā jaunā spēlētāja godu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/10/01/...