Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija vārtsargs un uzbrucējs atzīti par KHL janvāra labākajiem spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija vārtsargs un uzbrucējs atzīti par KHL janvāra labākajiem spēlētājiem
Šimons Hrubecs. Foto: hawk.ru

LETA. Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) janvāra labākajiem spēlētājiem atzīti Šimons Hrubecs, Iļja Hohlovs, Ņikita Gusļistovs un Arsenijs Gricjuks, vēsta KHL oficiālā vietne tīmeklī.

Hrubecs aizvadītajā mēnesī Omskas "Avangard" vārtus sargāja trīs mačos, no kuriem divos tika izcīnītas uzvaras. Kopā pa viņa sargātajiem vārtiem tika izdarīti 83 metieni (katrā spēlē vidēji 27,7 metieni), un vārtsargs vidēji spēlē ielaida 1,35 ripas un atvairīja 95,18% metienu.

Pret Minskas "Dinamo" Hrubecs aizvadīja šīs sezonas piekto "sauso" spēli, uzvarot ar rezultātu 3:0. Viņš tika atzīts par mēneša labāko vārtsargu arī novembrī.

Pirmo reizi karjerā par labāko aizsargu tika atzīts Čerepovecas "Severstaļ" hokejists Hohlovs, kurš piecos mačos sakrāja sešus rezultativitātes punktus (1+5). Hohlovs janvāri sakrāja lietderības koeficientu +7, izpildīja sešus spēka paņēmienus un bloķēja desmit pretinieku metienus.

Arī Gusļistovs pirmo reizi karjerā tika atzīts par mēneša labāko uzbrucēju, "Severstaļ" rindās četros mačos sakrājot piecus rezultativitātes punktus (3+2). Spēlē pret Pekinas "Kuņluņ Red Star" viņš guva divus vārtus, bet mačā pret Podoļskas "Vitjaz" Gusļistovs izcēlās ar uzvaras vārtiem pagarinājumā.

Savukārt "Avangard" hokejists Gricjuks trešo reizi karjerā atzīts par mēneša labāko jauno spēlētāju. Viņš aizvadītajā mēnesī trīs mačos sakrāja trīs rezultativitātes punktus (1+2) un lietderības koeficientu +2.