Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2977, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubu izlasei 1:10 pret Ukrainas hokejistiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas klubu izlasei 1:10 pret Ukrainas hokejistiem
Ukrainas valstsvienības hokejisti Rīgā. Foto: fhu.com.ua

Šodien Daugavas Ledus hallē pamatīgu sagrāvi piedzīvoja Ērika Miļuna vadītā Latvijas klubu izlase, kapitulējot (1:10) Ukrainas hokeja valstsvienībai.

Vakar notikušajā spēlē ukraiņi bija pārāki ar rezultātu 6:3, turpretī šodien Ukrainas hokejisti no dažādiem pašmāju un citu valstu klubiem komplektētajai Latvijas komandai neatvēlēja pat minimālas izredzes, pirmajās divās trešdaļās iegūstot 8:0 vadību.

Latvieši "goda vārtus" guva pašās spēles beigās, astoņas sekundes pirms finālsirēnas Bohdana Djačenko sargātajā cietoksnī ripu nogādājot Šveices pēc spēka trešās līgas klubu "Franches-Montagnes" šosezon pārstāvējušajam 22 gadus vecajam uzbrucējam Nilam Sējējam.

Ukrainas izlases labā hat-trick nopelnīja 20 gadīgais Somijas kluba Raumas "Lukko" jaunatnes komandas uzbrucējs Danilo Trahts un Polijas meistarsacīkstēs spēlējošais Iļja Korenčuks. Pa vārtiem guva Vitālijs Ļalka, Fēlikss Morozovs, Ihors Merežko un Deniss Borodajs.

Spēles pirmajās 33 minūtēs Latvijas komandas vārtus sargāja Mariuss Bajaruns-Galejs, kuru, rezultātam esot 0:6, nomainīja salīdzinoši pieredzējušais Jānis Auziņš.

Latvijas vienību pārstāvēja šosezon Ziemeļamerikā spēlējušie Anrī Ravinskis, Bogdans Hodass un Ralfs Bergmanis.

Pasaules meistarsacīkšu ⅠB divīzijas sacensībās Tallinā ukraiņi spēkosies pret Ķīnu (23. aprīlī), Serbiju (24. aprīlī), mājiniekiem igauņiem (26. aprīlī), Nīderlandi (27. aprīlī) un Japānu (29. aprīlī).

Izmantotie avoti:
https://lhf.lv/lv/match/18394

  +2 [+] [-]

, 2023-04-15 20:20, pirms gada
cienīgi
gūti vārti, nav mīnus 10
ļoti labi atsķaidītai ohl celtnieku komandai bez zemgales

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 21:27, pirms gada
Tā ir laba reklāma Latvijas hokejam?
Slēpts komentārs: adrock

  -3 [+] [-]

, 2023-04-15 22:07, pirms gada
Nav Dinamo zvjozdas,nav uzvaras.

  -3 [+] [-]

, 2023-04-15 22:47, pirms gada
Pievienojos adrock jautājumam. Laikam Ukrainā nav mobilizācijas. Iztiek tikai ar savu profesionālo armiju.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-15 23:14, pirms gada
guntis86 rakstīja: Pievienojos adrock jautājumam. Laikam Ukrainā nav mobilizācijas. Iztiek tikai ar savu profesionālo armiju.
ukraiņi, atsķirībā no orkiem neizmanto lielgabalu gaļas taktiku.
Kāda jēga no neapmācīta dzīvāa spēka un vēl bez atbilsloša bruņojuma... Ukraiņiem šobrīd pietrūkst bruņojuma nevis dzīvā spēka

  +2 [+] [-]

, 2023-04-16 00:03, pirms gada
Ukraiņiem ieroči nepietiek, lai nodrošinātu visus karot gribētājus, mums Berģos daudzdzīvokļu māju renovēja ukraiņu brigāde, no sākuma bija čaļi, kas te jau atradās pirms pērnā gada 24.februāra, tad piebrauca klāt fāterītis, kam 3 bērni, bet augustā jau pievienojās citi, ko palaida, jo karot gribētāji ir stipri vairāk kā nepieciešamība un tik pat svarīgi ir rūpēties par valsts tautsaimniecību. Bet pusē no tiem, kas pie mums strādāja vajadzības gadījumā būtu gatavi doties uz fronti - kas interesanti, cēlāmies 7. No rīta ar Ukrainas himnu, pēc tam dienas garumā ukraiņu dziesmas, bet tā kā čaļi sakarīgi, labi mācēja izstāstīt, kas pie viņiem notiekas, mums mājas vietējie krievi daudz sakarīgāki palika.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-16 00:22, pirms gada
Skaidrs. Paldies, par apgaismošanu!

     [+] [-]

, 2023-04-17 17:17, pirms gada
adrock rakstīja: nevienam neko nepārmetot un pilnībā atbalstot ukraiņu tautu cīņā pret putina orkiem, mani tomēr urda jautājums - kuriem ukraiņu džekiem ļauts dzenāt ripu vai driblēt bumbu visādos turnīros, un kuriem jācīnās un jāmirst dubļu pilnās tranšejās, aizstāvot Ukrainu? Ja jau reiz valsts ir briesmās un cīņa ir ekstencionāla, vai tomēr katram ukraiņu vecim nebūtu jābūt tur, kur tiek tā cīņa izcīnīta?
Paskaties, kādi bēgļi pa Rīgu braukā, vēmiens nāk visu to redzot.