Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2266, Did:0, useCase: 3

„Zemgale/LLU” spēlētāji atzīmējās „Zvaigžņu spēlē”

HK Zemgale
HK Zemgale

„Zemgale/LLU” spēlētāji atzīmējās „Zvaigžņu spēlē”
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

2015. gada 26. decembrī, Rīgā, Volvo ledus hallē norisinājās 2015/2016. gada Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta „Zvaigžņu spēle”, kurā tikās Virslīgas labākie spēlētāji. HK „Zemgale/LLU” pārstāvēja vesels „piecinieks” – Kristaps Namiķis, Raimonds Vilkoits, Juris Ziemiņš, Sandis Zolmanis un Rihards Grigors.

„Zvaigžņu spēlē” startēja divas komandas – Oļega Sorokina un Rodrigo Laviņa. Jelgavnieki startēja Sorokina komandā kopā ar spēlētājiem no HK „Mogo” un HK „Prizma”, bet par komandas treneriem tika izvēlēti Ēriks Miļuns un Aigars Cipruss. Spēle tika aizvadīta draudzīgā atmosfērā un noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 7:7. HK „Zemgale/LLU” spēlētāju kontā trīs gūtās ripas un pieci rezultativitātes punkti (no kopējiem 14). Raimonds Vilkoits vienīgais spēlē guva divus vārtus, bet īpaši atzīmējās Kristaps Namiķis. Kristapu spēlei iebalsoja fani un iebalsoja ar milzīgu balsu pārsvaru. Ja kopā par spēlētājiem tika atdotas 6479 balsis, tad par Kristapu Namiķi nobalsoja 2145 reizes. Uz Kristapa pleciem gūlās negaidīta atbildības nasta un tā bija arī jārealizē (tagad skaidrs kāpēc Girgensons aicina par viņu nebalsot NHL All Star spēlei). Kristaps Namiķis izpildīja savu atbalstītāju doto uzdevumu jau spēles pirmā minūtē. Pirmā uzbrukumā viņa metienu vārtsargs Nils Grīnfogels atvairīja, bet otrajā piegājienā ripa komiski atsitās pret Kristapa kāju un ielidoja vārtos un kļuva par „Zvaigžņu spēles” pirmajiem gūtiem vārtiem kopš 2007. gada, kad notika iepriekšējā labāko spēlētāju tikšanās reize.