Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

TV6 un VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" gada pēdējās spēles

Rolands Eliņš

TV6 un VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" gada pēdējās spēles
Džeimijs Džonsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ TV6 un „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs četras Kontinentālās Hokeja Līgas spēles. Rīgas ”Dinamo” gada pēdējās divās spēlēs sestdien un svētdien tiksies ar Prāgas ”Lev” un Bratislavas ”Slovan”. Jau šodien VSB piedāvā arī Jaroslavļas ”Lokomotiv” – Čeļabinskas ”Traktor” un Doņeckas ”Donbass” – Ņižņijnovgorodas ”Torpedo” spēles.

Pēc 10 dienu pārtraukuma hokejs atgriezies Kontinentālās Hokeja Līgas ledus arēnās. Rīgas ”Dinamo” gada pēdējā divās spēlēs sestdien un svētdien tiksies ar Prāgas ”Lev” un Bratislavas ”Slovan”. ”Lev” pēdējos divos mačos pirms izlašu pārtraukuma ar 3:0 uzvarēja Maskavas CSKA un ar 7:0 ”Slovan”. Pirmajā no šiem mačiem ”Lev” vārtus sargāja soms Ate Engrens, otrajā - komandas pamatvārtsargs, Engrena tautietis, Petri Vehanens, kuram šosezon tā bija 4 sausā spēle.

Šobrīd Prāgas klubam ir 65 punkti, par trim mazāk kā rīdziniekiem. Ja ”Lev” uzvar pamatlaikā, tas turnīra tabulā noķers ”Dinamo”. 68 punkti ir arī Maskavas CSKA, 70 – Doņeckas ”Donbass”. CSKA gan ir aizvadījuši par 4, ”Donbass” par 3 spēlēm vairāk kā Rīgas ”Dinamo”. Oktobra vidū Prāgā ”Dinamo” zaudēja ”Lev” ar 1:2 pēcspēles soda metienos, bet Bratislāvā uzvarēja ”Slovan” ar 4:3.

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Sākas izšķirošais posms KHL regulārajā sezonā. Abām komandām šī būs pirmā spēle pēc decembra pārtraukuma, tāpēc liels darbs būs jāpadara treneriem, lai noskaņotu komandas cīņai. Divas spēkos līdzvērtīgas vienības, ko arī norāda to atrašanās līdzās turnīra tabulā. Rīgas ”Dinamo” rindās atgriežas kanādiešu uzbrucējs Džemijs Džonsons, kurš treniņos iespēlēts vienā maiņā ar Indraši un Šehuru. Spēles ritējums grūti prognozējams, jo abas komandas spēlē taktiski daudzveidīgu hokeju, kas lielā mērā ir atkarīgs no pretinieka.”

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “Prāgas komanda pirms izlašu spēļu pārtraukuma demonstrēja ļoti skatāmu un rezultatīvu hokeju, par ko liecina arī pēdējā spēle - 7:0 uzvara pār principiālajiem pretiniekiem ”Slovan”. Līdz ar to ”Dinamo” var necerēt uz vieglu panākumu. ”Lev” ir trīs labas uzbrucēju maiņas, un ”Dinamo” būs jānopūlas aizsardzībā, kas gan nenozīmē, ka mūsējie neuzbruks. Izredzes ir labas, un ”Dinamo” noteikti cīnīsies par uzvaru.”

Šonedēļ VSB piedāvā arī Jaroslavļas ”Lokomotiv” – Čeļabinskas ”Traktor” un Doņeckas ”Donbass” – Ņižņijnovgorodas ”Torpedov spēles.

KHL spēles komentēs Jānis Vuguls un Aivars Zahārovs.

KHL spēles kanālā TV6

LaiksSpēle
Sestdien 28.decembrī 16:45Rīgas Dinamo – Prāgas Lev
Svētdien 29.decembrī 16:45Rīgas Dinamo – Bratislavas Slovan

KHL spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”

LaiksSpēle
Piektdien 27.decembrī 16:55Jaroslavļas Lokomotiv – Čeļabinskas Traktor
Piektdien 27.decembrī 19:25Doņeckas Donbass – Ņižņijnovgorodas Torpedo

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2013-12-27 12:53, pirms 11 gadiem
Bildē tas nav Šehura....seja cita un augumā Šehura ar Džonsonu ir vienādi...

     [+] [-]

, 2013-12-27 13:00, pirms 11 gadiem
gahhans rakstīja: Bildē tas nav Šehura....seja cita un augumā Šehura ar Džonsonu ir vienādi...
Metjū Karls?

     [+] [-]

, 2013-12-27 13:36, pirms 11 gadiem
kresnais rakstīja: Metjū Karls?
Jā, bet nu jau nomainīja.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-27 14:09, pirms 11 gadiem
1.maiņa visdrīzāk būs Vilsons, Hosa un Upītis.
2.maiņa Šehura, Džonsons un Indrašis.
Trešajā būtu labi likt Cipuli, Pavlovu un varbūt Haščāku?
Maiņas jau nesliktas mums, bet Ļevam tomēr izskatās labākas.
Jācer uz 3 pt, jo tiešie konkurenti tomēr pretī!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-27 14:44, pirms 11 gadiem
Kā man besī tas Viasat!!! Pretīgs kantoris!!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-27 14:46, pirms 11 gadiem
Stāvvietas vien palikušas uz abām. Super! Tiekamies tur!