Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Hartigans: "Mūs pievīla daudzie noraidījumi"

Jānis Celmiņš

Hartigans: "Mūs pievīla daudzie noraidījumi"
Marks Hartigans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Pretinieks bija pelnījis uzvaru, "Atlant" spēlēja krietni labāk," pēc zaudējuma (3:5) Mitišču "Atlant" komandai Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas mačā atzina Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marks Hartigans.

Jau ziņojām, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'' Latvijas Dzelzceļa kausa otrajā spēlē šovakar ar 3:5 piekāpās Mitišču ''Atlant''. Pirmos vārtus rīdzinieku labā guva Marks Hartigans, kurš pēc mača sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka "Atlant" komanda uzvarējusi pelnīti. "Viņi bija ātrāki, mēs spēli sākām miegaini. "Atlant" ir laba komanda, arī šodien viņi pierādīja, ka ar viņiem ir jārēķinās. Viņi nopelnīja uzvaru ar darbu laukumā, mūs pievīla daudzie noraidījumi," uz maču atskatījās hokejists.

Pret "Atlant" Hartigans spēlēja vienā uzbrucēju trijniekā ar diviem citiem "Dinamo" ārzemniekiem Broku Troteru un Tomašu Suroviju. "Šī bija mūsu pirmā kopīgā spēle, tāpēc bija grūti. "Atlant" spēlēja labi, mums bija daudz noraidījumu, līdz ar to arī mums bija maz vārtu gūšanas momentu. Daudz spēlējām mazākumā, kaut ko izveidot spējām vien spēlējot vairākumā," savu sadarbību ar jaunajiem maiņas partneriem raksturoja Hartigans.

Hartigans piekrita apgalvojumam, ka ledus "Arēnā Rīga" pagaidām nav labākās kvalitātes, taču izteica cerību, ka tuvojoties vēsākam laikam situācija uzlabosies. "Jā, īpaši periodu beigās tas kļūst nedaudz grubuļains, taču esmu drošs, ka ziemā, tas tiks savests kārtībā. Ledus lējēji Rīgā strādā labi."

"Rīgā jūtos kā mājās. Fani komandu atbalsta tāpat kā pirmajā sezonā, kad es te spēlēju, lai gan sezona šobrīd pat īsti vēl nav sākusies. Komandā atmosfēra ir ļoti laba – ļoti labs kolektīvs, arī personāls. Atgriežoties Rīgā, esmu izdarījis pareizo lēmumu," sarunas noslēgumā atzina hokejists.

 +32 [+] [-]

, 2010-08-26 09:00, pirms 14 gadiem
Pievīla aizsardzība...

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:00, pirms 14 gadiem
nu varetu ta buut,.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-26 09:03, pirms 14 gadiem
viss ir kartībā, galvanais, lai sezonā spelējam labi!

  -3 [+] [-]

, 2010-08-26 09:06, pirms 14 gadiem
Nevis atlant bija pelnījuši uzvarēt, bet gan Dinamo!

  +4 [+] [-]

, 2010-08-26 09:10, pirms 14 gadiem
Mjāā latviešu aizsargi šoreiz nepārliecināja... Man jau liekas, ka vajadzēja vienu labu, stabilu aizsardzības leģionāru ar pofig kādu nūjas tvērienu... Tad komandas komplektācija būtu tuvu ideālam, man tā liekas...

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:12, pirms 14 gadiem
diwi rakstīja: Nevis atlant bija pelnījuši uzvarēt, bet gan Dinamo!
Redzot kā dinamo spēlē tad atlant bija pelnijuši no mūsējiem vislaik Sprukts ar Ankipānu cīnijās un vēl 4 maiņa patikās.

 +15 [+] [-]

, 2010-08-26 09:14, pirms 14 gadiem
Vispār jau Atlant bija par vienu noraidijumu vairāk (soda minūtes 16 - 18).
Paši vainīgi,ka neprata realizēt vairākumu, un pie tam vienu ilgstošu lielo vairākumu. Kas patiesībā nav nekas jauns,jo RD vienmēr ir klibojusi vairākuma realizācija.

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:18, pirms 14 gadiem
kurš tad taisīja tos liekos noraidījumus Hartigan a? 3 pilnīgi nevajadzīgi noraidījumi 1 periodā... labi ka tās ir tikai pārbaudes spēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-08-26 09:24, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vispār jau Atlant bija par vienu noraidijumu vairāk (soda minūtes 16 - 18).
Paši vainīgi,ka neprata realizēt vairākumu, un pie tam vienu ilgstošu lielo vairākumu. Kas patiesībā nav nekas jauns,jo RD vienmēr ir klibojusi vairākuma realizācija.
Kā "klibo vairākuma realizācija Tu Ivar vēl neesi redzējis! Piem. tādai Wašingtonai pagājušajos PO vairākums tika realizēts tikai vienu reizi no..... 33 reizēm! Lai būtu pārtskatāmi pievērs uzmanību ailēm PPG un PP Opp! 2009-2010 Regular Season - Washington Capitals...
Un tie ir Caps ar viņu ta monstrīgo uzbrukumu.....

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:25, pirms 14 gadiem
pateikšu kas mani atklāti tracināja:
vairākumos laiž 3-4 maiņu, kas reāli ir 4ā maiņa sezonā un kurai NEKAD nebūs vairakumos ko darīt, ko ar to šuplers izmēģina man NAV skaidrs;
izskatījās ka sprukta maiņa pazuda psiholoģiski jo bija ielikti kā 1ā maiņa, kad vajadzēja pirmo likt hartiganu;
aizsargi par daudz savā zonā mudās, biju domājis ka prāts mājās atnācis dažiem, bet redz kā mani aplauž, galviņš un ko dara visu lai zaudētu ripu izejot no savas zonas, laviņš protams arī izceļās ar to pašu, bet tas jau vairs nav brīnums;
vairākums ir viens liels bardaks, jo neviens nezin KO darīt, KUR iet, pārsvarā stāv uz vietas, 5vs3 1m 40s bija paraugs kā spēlēt nedrīkst, bet nu tāpēc jau ir pārbaudes spēles kad mums visiem šuplers un co, var parādīt kā nekad nevajag spēlēt, cita lieta ka tam es NEREDZU nekādas jēgas, iespēlēt vairākumā vajadzēja 2as maiņas, max 3 un pie tam sajaukt nedaudz 3-4, plus laist kā pirmo PP maiņu hartiganu nevis spruktu, bet uzlaiž spruktu, viņi 40 sekundes zonā nevar ieiet, tad ieiet un kļūda un ripa ārā, sviests, sprukta maiņa NEKAD nebūs PP maiņa, kāda jēga to pārbaudīt un iespēlēt?

vispār šitā spēle ir riktīgi norakstāma jo es neredzēju neko ko treneris varēja izmēģināt, tiešām kāds domāja ka 3 vai 4 maiņa vairākumā uzspīdēs? tiešām kāds domā ka sezonas laikā sprukta maiņa būs galvenā PP maiņa? tiešām tam bija jāziedo vesela spēle lai to pans šuplers saprastu? laikam gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:27, pirms 14 gadiem
Mūs pievīla tavi noraidījumi...

joks,protams.

 +13 [+] [-]

, 2010-08-26 09:33, pirms 14 gadiem
Eh!! latvieshi.... nu ko juus njematies ir bijushas daudz speelu un iespejams Shupleram jau pa lielam viss ir skaidrs tai komandaa, vnk jaadod puishiem speeles prakse un kad ta muusu jaunie, kas speele 4 mainjaa maaciisies to vairaakumu?? sezonas laikaa vinjiem to nelaus, tad vismaz ir iespeeja nopietnas parbaudes speles. Skatisimies reaali - ldz kauss ir pilniigi pie vienas vietas, jakoncentrejas ir KHL tapec manispec te puikas var zaudeet arii 0:10 lai tik tas paliidz speelet KHL

 +13 [+] [-]

, 2010-08-26 09:34, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Jā, vakar, atskaitot pirmo golu (īsts skaistulis), pilnīgi negāja vairākuma realizācija, kaut arī vairākās pārbaudes spēlēs tā bija ļoti laba. Bet vēl jau ir divu nedēļu laiks, lai pie tā pamatīgi piestrādātu.
tas tpc ,ka galvenie vairaakuma chalji vakar nespeeleeja ( Sandis un Sasha)

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:35, pirms 14 gadiem
Lielaakaa probleema ir aizsargu vaajais liimenis tieshi ievadot uzbrukumus, piemeeram Sotnieks shajaa speeles elementaa ir pilniigi biedeejoshi shvaks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-08-26 09:49, pirms 14 gadiem
vakar nebija 4 pamatsastāva spēlētāju - rezultātā nekāda spēle. iespēlēt spēlētājus sezonai vajag, laikam tāds bija arī šuplera plāns. kādi ir mani secinājumi pēc šādas iespēlēšanas - spruktiņi nekad nebūs vilcēji, tikai kā 3 darba maiņa, andersonu nomainīs sotnieks. ceturtā maiņa būs laba - tur ir daudz labu kandidātu. trūkst līdera / snaipera komandai - vai tas ir kāds spēlētājs vai vesela maiņa, kas uztaisa spēli. tellqvists ok. reķis - atpakaļ uz vāciju. kā saka pučes kungs - būs jau labi...

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:56, pirms 14 gadiem
ta labi , nav ko te meklet vainīgos - ja defs piekliboja, bet tā jau nebija namz tik slikti. Vnk nepaveicās! Jāņem vēra, ka šogad vispar liela daļa no KHL komandām ir nopietni pastiprinājušas, ieskaitot to pašu atlant, taka japriecājas ka mes ar mūsu minibudžetu, vispar vram izrādīt pretestību!

     [+] [-]

, 2010-08-26 09:56, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: "..Atgriežoties Rīgā, esmu izdarījis pareizo lēmumu," sarunas noslēgumā atzina hokejists.
Welcome back, Mark!
Un Tu izdarīji rupju kļūdu, aizejot no "Dinamo" pēc pirmās sezonas, kur Tev gāja patiešām labi. Lai izdodas šī sezona!
Viss atkarīgs cik viņam laba būs saprašanās ar maiņas partneriem. Pirmā sezonā Šupleram izdevās viņu ielikt īstā maiņā, bet Ņemčinovam laikam tas neizdevās, jo CSKA Marks tā arī sevi nerealizēja.

  +4 [+] [-]

, 2010-08-26 09:58, pirms 14 gadiem
Rekis ir Dinamo plekjis,un visa aizsardziiba taapat.Visliktaakaa aizsardziiba khl.Ar ko diez domaaja Seejeejs panjemot Reki,vins pat vaacijaa netureeja liimeni!

 +16 [+] [-]

, 2010-08-26 10:09, pirms 14 gadiem
vai kads man var paskaidrot kada marutka pec suplers parbaudes spele 3 tresdala izdomaja pariet uz speli ar tris mainjam? kad tad vel jaunajiem spelet ja ne parbaudes speles?

  +3 [+] [-]

, 2010-08-26 10:26, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: vai kads man var paskaidrot kada marutka pec suplers parbaudes spele 3 tresdala izdomaja pariet uz speli ar tris mainjam? kad tad vel jaunajiem spelet ja ne parbaudes speles?
Acīmredzot Šuplers būs uzticīgs saviem principiem līdz kapa malai. Kamēr vien būs kaut mazākā iespēja pavērst spēles ritējumu par labu, tikmēr viņš izmantos šo iespēju pāriet uz spēli ar trīs maiņām.
Tas ka tā ir tikai pārbaudes spēle un rezultāts nav svarīgs ir tikai standarta dežūrfrāze, jo tāpat skaidrs ka Šuplers un spēlētāji ļoti labi saprot šī turnīra nozīmi. Pirmkārt, tas ir pašu organizēts turnīrs, un otrkārt, tā ir reāla iespēja RD izcīnīt ko reāli taustāmu LDz kausa veidā. Diez vai talākā sezonā kāds kauss tiks nolikts RD izcīnīto trofeju plauktā.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-26 11:52, pirms 14 gadiem
man patika Jāņa Andersona spēle, bet manuprāt vajadzēja vārtos Holtu

  +3 [+] [-]

, 2010-08-26 13:00, pirms 14 gadiem
Atceros ka Hartigana lielākais mīnuss pirmajā sezonā bija lielais skaits tā saucamo vevajadzīgo noraidījumu. Katram spēlētājam ir savi mīnusi un plusi-tāpēc nevajag domāt ka man Harigans nepatīk. ļoti gribējās lai Markam šis mīnuss šogad izzustu tad viņš varētu viens no pirmajiem kandidēt uz spēlētāju bez lieliem trūkumiem.

     [+] [-]

, 2010-08-26 13:05, pirms 14 gadiem
heh rakstīja: pateikšu kas mani atklāti tracināja:
vairākumos laiž 3-4 maiņu, kas reāli ir 4ā maiņa sezonā un kurai NEKAD nebūs vairakumos ko darīt, ko ar to šuplers izmēģina man NAV skaidrs;
izskatījās ka sprukta maiņa pazuda psiholoģiski jo bija ielikti kā 1ā maiņa, kad vajadzēja pirmo likt hartiganu;
aizsargi par daudz savā zonā mudās, biju domājis ka prāts mājās atnācis dažiem, bet redz kā mani aplauž, galviņš un ko dara visu lai zaudētu ripu izejot no savas zonas, laviņš protams arī izceļās ar to pašu, bet tas jau vairs nav brīnums;
vairākums ir viens liels bardaks, jo neviens nezin KO darīt, KUR iet, pārsvarā stāv uz vietas, 5vs3 1m 40s bija paraugs kā spēlēt nedrīkst, bet nu tāpēc jau ir pārbaudes spēles kad mums visiem šuplers un co, var parādīt kā nekad nevajag spēlēt, cita lieta ka tam es NEREDZU nekādas jēgas, iespēlēt vairākumā vajadzēja 2as maiņas, max 3 un pie tam sajaukt nedaudz 3-4, plus laist kā pirmo PP maiņu hartiganu nevis spruktu, bet uzlaiž spruktu, viņi 40 sekundes zonā nevar ieiet, tad ieiet un kļūda un ripa ārā, sviests, sprukta maiņa NEKAD nebūs PP maiņa, kāda jēga to pārbaudīt un iespēlēt?

vispār šitā spēle ir riktīgi norakstāma jo es neredzēju neko ko treneris varēja izmēģināt, tiešām kāds domāja ka 3 vai 4 maiņa vairākumā uzspīdēs? tiešām kāds domā ka sezonas laikā sprukta maiņa būs galvenā PP maiņa? tiešām tam bija jāziedo vesela spēle lai to pans šuplers saprastu? laikam gan.
Kaut kāda jēga laikam tev nav no spēles izpratnes un vai zini kas ir PĀRBAUDES spēles-lai kaut ko pārbaudītu. 1/Sprukts dod labas piespēles ko arī vairākumā ir parādījis, bet tev laikam vajag lai katru dienu viņš to parāda arī vārtu priekšā viņš vairākumā stāv un iemetienus izcīna-tāpēc

  +3 [+] [-]

, 2010-08-26 13:08, pirms 14 gadiem
Tālāk 3-4 maiņa ir jāmēģina arī vairākumā-nevar teikt ka viņi neko nevar ja pat pārbaudes spēlēs viņus nelaiž. patīk Tavs teikums neredz jēgu iespēlēt 2 vairākuma maiņas-tātad 1 maiņa spēlēs vairākumu regulāri 2 minūtes un ja vairākums spēlē ir 14-20 minūtes-tad ko šī maiņa tikai iet uz PP.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-26 13:59, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: vai kads man var paskaidrot kada marutka pec suplers parbaudes spele 3 tresdala izdomaja pariet uz speli ar tris mainjam? kad tad vel jaunajiem spelet ja ne parbaudes speles?
Šuplers jau laikus trennē čaļus spēlēt tikai ar trijām maiņām ...... Lai pa sezonu tas šiem nav "v novinku"!

     [+] [-]

, 2010-08-26 20:51, pirms 14 gadiem
Nekas. Vajag eksperimentus, kad vēl tiem laiks, ja ne tagad. Sezonā būs par vēlu. Aizsardzība un nesaspēlētība, arī vājināts sastāvs - galvenie zāģa iemesli. Bet tā nav traģēdija pat šī turnīra sakarā - jāuzvar Loko - , nerunājot par ko vēl. Tieši otrādi, tas var būt stimuls izaugsmei!

     [+] [-]

, 2010-08-26 22:05, pirms 14 gadiem
tā ir PĀRBAUD SPĒLE ko jūs varat cepties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja