Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kristo ilgi bez darba nepaliek un pārceļas uz Šveices čempionātu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kristo ilgi bez darba nepaliek un pārceļas uz Šveices čempionātu
Denijs Kristo. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Bijušais Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Denijs Kristo, kurš nesen tika atbrīvots no Zviedrijas spēcīgākās līgas (SHL) kluba ''Brynas'', pievienojies Šveices spēcīgākās līgas komandai Rapersvīlas-Jonas ''Lakers''.

Portālā jau tika ziņots par 2017./18. gada sezonā Rīgas ''Dinamo'' spēlējušā uzbrucēja Denija Kristo atlaišanu no SHL līgas kluba ''Brynas''. Amerikānim gan nav bijis ilgi jālauza galva par tālākiem plāniem, jo šodien tika paziņots par Kristo pārcelšanos uz Šveices nacionālo hokeja līgu. Uzbrucējs turpmāk pārstāvēs Rapersvīlas-Jonas ''Lakers'' klubu, kur savulaik spēlējis arī latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs.

''Kristo ir apveltīts ar ļoti labām slidošanas un nūjas tehnikas prasmēm. Viņam ir ļoti labs metiens,'' slavēts tika ''Lakers'' jaunieguvums kluba izplatītā paziņojumā. Līgums ar Kristo noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

Amerikānis, kurš savulaik ar 56. numuru otrajā kārtā draftēts NHL, šo sezonu uzsāka Zviedrijā, tomēr nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības. Desmit spēlēs Kristo vārtus neguva, bet atdeva četras rezultatīvas piespēles. 2017./18. gada sezonu Kristo aizvadīja Rīgas ''Dinamo'' komandā, kur bija viens no līderiem, 42 mačos tiekot pie 21 (8+13) punkta. Tiesa, sezonas gaitā pakāpeniski uzbrucēja produktivitāte pasliktinājās un pašā tās izskaņā Kristo jau tika nosēdināts malā un netika pie spēlēšanas.

Izmantotie resursi:
https://www.lakers.ch/news/club-new...

     [+] [-]

, 2018-10-24 22:38, pirms 6 gadiem
Nu sak ko grib, bet ir šis labs materiāls...