Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Džonsons: "Visas 60 spēles minūtes aizvadījām vienā ritmā"

Jānis Celmiņš

Džonsons: "Visas 60 spēles minūtes aizvadījām vienā ritmā"
Džeimijs Džonsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Džemijs Džonsons pēc uzvaras pār Minskas „Dinamo” (7:2) vakar izteicās, ka šī bijusi tāda spēle, kas pietrūkusi līdzjutējiem šajā sezonā. „Ir ļoti patīkami gūt tik daudz vārtus spēlē. Spēles ritējums tad ir tāds viegls, bez satraukuma vai lieka stresa. Bet, es nedomāju, ka šī bija labākā Minskas spēle, manuprāt, rītvakar redzēsim pavisam citu komandu. Jebkurā gadījumā, patīkami sākt sēriju ar uzvaru.”

Džonsons izcēla spēles sākumu, kuru komanda aizvadījusi ļoti aktīvi kā rezultātā arī guvusi vārtus. „Mēs iesākām ļoti labi. Uzreiz parādījām laukumā to, ko vēlamies, neļāvām viņiem elpot. Viņi nebija īsti gatavi šodien spēlēt, savukārt mēs visas 60 minūtes aizvadījām vienā līmenī un atradām veidus, kā raidīt ripu vārtos.”

Runājot par spēles disciplīnu, uzbrucējs izteicās, ka jāturpina tā kā šovakar – turēties ārpus noraidīto soliņa. „Šodien spēlējām disciplinēti. Neklupināt, neķerstīt spēlētāju muļķīgās situācijās, kas nāk komandai tikai par sliktu. Ja spēlē ar vēsu prātu, tad arī to izdodas izdarīt – turēties ārpus noraidīto soliņa.”

Šovakar komandas aizvadīs otro sērijas maču, Džonsons atkārto, ka šī komanda, ko redzējām pirmajā sērijas spēlē nebija tā, ar kuru spēlējām regulārajā sezonā. „Viss sākies no sākuma. Tā ir spēļu sērija. Ir patīkami uzvarēt ar lielu vārtu starpību, bet šādās spēļu sērijās tam nav tik lielas nozīmes, jo rīt viss sākas no jauna. Un es atkārtošu – šovakar mēs nespēlējām ar to komandu, ar kuru smagi cīnījāmies sezonas laikā. Grūti teikt, kāpēc tā, vai komanda nebija koncentrējusies, nebija motivējusi sevi, tās ir viņu problēmas.”

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

     [+] [-]

, 2013-03-07 12:31, pirms 11 gadiem
Mēs esam līgas krējums, zemes sāls uz KHL ledus, un tāpēc finālā var iziet tikai divas līgas komandas, tikai Automobilists un tikai Dinamo (R)! Go Jamie!

Bārdas Nadeždas kausā ir episkas. Patiešām episkas!

     [+] [-]

, 2013-03-07 18:21, pirms 11 gadiem
Autor - krievs vai, kā? "Viss sākies no sākuma" nu kur tā var.......