Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Apņēmības pilnais Štāls

Apņēmības pilnais Štāls
Juris Štāls
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com šodien uz "Lielo sarunu" aicināja vienu no Rīgas "Dinamo" kluba hokejistiem Juri Štālu. Aprunājāmies gan par hokejista pavadīto laiku Ziemeļamerikā un Eiropā, kā arī atgriešanos "Dinamo" rindās.

"Esmu atgriezies mājās un esmu priecīgs, ka atkal varēšu spēlēt Latvijas fanu klātbūtnē. Komanda uzņem apgriezienos un jūtams, ka visi ir izsalkuši pēc hokeja," sarunas ievadā atzina Štāls, kurš pēc gada pārtraukuma mugurā vilks Rīgas "Dinamo" spēļu kreklu. "Līga ir jauna, klubi arī, tāpēc visiem jāprogresē, taču par "Dinamo" sistēmu varu teikt tikai to labāko. Par tevi te rūpējas, bez spēlēšanas un treniņiem ne par ko citu te nav jādomā," piebilst hokejists.

Sarunas laikā skārām tēmu par spēlēšanu Ziemeļamerikas zemākajās līgās, kā arī vēl agrākiem gadiem Somijas junioru līgā. Vaicāts par hokejista karjeras pagrieziena punktiem, Štāls nosauc divus. Kurus, to uzzināsiet noskatoties "Lielo sarunu".

Tāpat aprunājāmies par spēlēšanu pie Oļega Znaroka (izlasē) un Juliusa Šuplera ("Dinamo"). Patīkams sarunu biedrs tāds viņš ir Juris Štāls. Jūtams, ka hokejists ir apņēmības pilns un gatavs cīņai, lai nostiprinātos "Dinamo" kluba pamatsastāvā. "Lielo sarunu" tehniski sagatavosim un nodosim jūsu vērtēšanai jau šovakar (ap pulksten 20.00).


, 2010-09-06 17:09, pirms 14 gadiem
Cik vēl rakstus veidosim pirms ieliksim īsto Video Interviju?
Slēpts komentārs: ..............
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-06 17:32, pirms 14 gadiem
.............. rakstīja: Ja godīgi pagaidām man nav pilnīgi nekāds priekšstats par Juri Štālu, ja par Karsumu, Reķi, Spruktu, kaut vai Kuldu ir, tad par šito sprukstiņu pilnīgi nekā... cerams, ka lielā intervija mani apgaismos.
nu un kā tu domā, kuru tas intersē?
, 2010-09-06 17:37, pirms 14 gadiem
Štāls labs spēlētājs,gan sevi vēl pierādis + gaidu video,jau apnika lasīt!
, 2010-09-06 17:43, pirms 14 gadiem
Stalam vajag mainaa ivananu.
, 2010-09-06 17:53, pirms 14 gadiem
Ir cilvēki, kam Ivanānu vajag visur.
, 2010-09-06 17:57, pirms 14 gadiem
ja jau suplers no ankipaana panaaca vel progresu vinja trisdesmit paari gados, tad no jura jau nu noteikti panaaks - vajag tikai gribasspeeku - to arii var noveeleet supleram!
, 2010-09-06 19:51, pirms 14 gadiem
Kopš burns vairs nav,mazak komentari!
, 2010-09-06 21:02, pirms 14 gadiem
Patīkams sarunu biedrs tāds viņš ir Juris Štāls.
Ká izvilkums no 2. klases skolena sacerejuma :/
, 2010-09-07 09:43, pirms 14 gadiem
henrijz rakstīja: ja jau suplers no ankipaana panaaca vel progresu vinja trisdesmit paari gados, tad no jura jau nu noteikti panaaks - vajag tikai gribasspeeku - to arii var noveeleet supleram!
Ir tikai viens, bet ir spēlētāji, kuri pie Jūļa progresē un Ankipāns, Sprukts, Galviņš tādi bija gan Rīgā 2000 gan Dinamo tur pretī ir daži ar kuriem viņam īsti nesaskan un tā ir ikvienam no mums, ir cilvēki ar kuriem mēs vienkārši neesam uz vienas stīgas.
Bet nu paskatīsimies... man jau ļoti patika kā Štāls kapāja.
, 2010-09-07 10:31, pirms 14 gadiem
peto rakstīja: Patīkams sarunu biedrs tāds viņš ir Juris Štāls.
Ká izvilkums no 2. klases skolena sacerejuma :/
Man liekas mēģinājums nepārāk veiksmīgs mēģinājums kopēt Matuļa čomisko toni.
, 2010-09-07 16:03, pirms 14 gadiem
hakinen rakstīja: nu un kā tu domā, kuru tas intersē?
ir jau cilvēki, kuriem nekas neinteresē..
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.