Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Medvedevs: "Ržihas kautiņš ar Znaroku ir māksliniecisks pārspīlējums"

Medvedevs: "Ržihas kautiņš ar Znaroku ir māksliniecisks pārspīlējums"
"OHK Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Uzskatu, ka Maskavas "Dynamo" pelnīti iekļuva Gagarina kausa finālā. Lielā mērā tas ir Oļega Znaroka nopelns, kurš atrada pretindi SKA spēlei. Spēlētāji sevi lieliski apliecināja. Pat ieejot komandas ģērbtuvē, var sajust komandas garu," pēc Krievijas atklāto meistarsacīkšu Rietumu konferences pēdējām cīņām teica Kontinentālās hokeja līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs.

Rietumu finālā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas “Dynamo” sagrāva ar pirmo numuru izlikto Sanktpēterburgas SKA ar rezultātu 4-0.

“Apsveicu dinamiešus no visas sirds ar absolūti pelnītu uzvaru. Manuprāt, konferences finālā tāda rezultāta vēl nav bijis,” teica Medvedevs.

“SKA pēc divām atpūtas dienām sāksies treniņnometne,” turpina KHL prezidents. “Komandas būve turpināsies. Nenoliegsim, ka komanda pārvarēja draudīgo robežu un iekļuva konferences finālā, taču neizslēdzu iespēju, ka puiši pārāk ātri saskatīja sevi Gagarina kausa finālā. Regulārājā sezonā SKA gāja samērā viegli un, iespējams, spēlētāji pārvērtēja savus spēkus. Trauksmes zvani izskanēja jau sērijās pret CSKA un Mitišču “Atlant”, taču, acīmredzot, ne visi tos sadzirdēja.”

Čehu trenera Miloša Ržihas liktenis tiks izlemts tuvāko nedēļu laikā.

“Ir vecs likums: uzvar spēlētāji, zaudē treneris,” Medvedevs dod mājienu par gaidāmo notikumu attīstību, liekot nojaust, ka Ņevas krastos varētu parādīties jauns treneris. “SKA sporta nodaļas vadība ar Alekseju Kasatonovu priekšgalā sagatavos ieteikumus, tālāk lems direktoru padome. Neņemos spriest, kādu lēmumu viņi pieņems. Taču solis uz priekšu ir sperts, lai gan ne tik liels, kā Sanktpēterburgā gribēja.”

Medvedevs uzskata, ka pārāk mazs spēles laiks ticis SKA ceturtajai maiņai. Tihonovs, Makarovs un Tarasenko labi spēlējuši, taču ar vienu maiņu spēles uzvarēt nav iespējams, par sēriju nemaz nerunājot.

“Šogad SKA bija uzdevums iekļūt Gagarina kausa finālā. Komanda tika pārbūvēta, taču gada laikā to paveikt nebija viegli, lai gan lielāka daļa spēlētāju Sanktpēterburgā spēlēja jau iepriekšējā sezonā. Pamats, kurš tika būvēts trīs gadus – viņu nekas neaizskaloja, bet plaisas sacementēsim kārtīgi un SKA varēs būvēties tālāk. Nevaru teikt, ka SKA šosezon izgāzās, lai gan tā uzskata daudzi. Ja Čeļabinska uzvarēs Omskas “Avangard”, SKA nopelnīs bronzas medaļas.”

Medvedevs noraida presē izplatītās runas par kautiņu starp Ržihu un Znaroku.

“Tas ir māksliniecisks pārspīlējums. Palūdzu informāciju un notikušais maz atgādināja kautiņu vai pat sīku sadursmi. Runājot par tiesāšanu: mūsu tiesnešiem ir trūkumi un viņi tos labi zina, taču līmenis aug, lai gan ne tik ātri, kā vēlētos. Iespējams, ka nākotnē uzaicināsim tiesnešus gan no Eiropas, gan Ziemeļamerikas.”

Izmantotie resursi:
Александр Медведев подвёл итог финала Западной...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 13:56, pirms 12 gadiem
Nekas stulbaaks nevareetu buut no SKA puses, ja SKA palaistu Ržigu...
, 2012-04-05 13:59, pirms 12 gadiem
mājiens skaidrs - Ržiha brīvs! Domāju, arī Toresens, Pruha, Mortensens un vēl pārītis krieviņu. Skaidrs, ka komanda jābūvē ap Tarasenko, Tihonovu , Kučerjavenko...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 14:44, pirms 12 gadiem
krievi paši saka, ka '' labākais ko SKA tagad var darīt, ir nedarīt neko''. un iespējams, tā arī ir pareizi.
, 2012-04-05 14:55, pirms 12 gadiem
jā, jā....vnk Medvedevs negrib atzīt, ka padotais (Ržiga) vārtījies pa zemi nobimbājies pēc kautiņa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 15:22, pirms 12 gadiem
Ir tikai divi treneri KHL kuri ir spējīgi savaldīt SKA - Ržiga un Značoks, punkts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 15:40, pirms 12 gadiem
"...pārāk ātri saskatīja sevi Gagarina kausa finālā. Regulārājā sezonā SKA gāja samērā viegli un, iespējams, spēlētāji pārvērtēja savus spēkus" haha, kā tad, Maskavas OHK Dinamo no SKA turnīra tabulā palika aiz SKA, par nieka 8 punktiem
, 2012-04-05 15:41, pirms 12 gadiem
fred uk rakstīja: man ar aizdomas,ka agri vai velu--Znaroks un co bus Peterburgaa
diez vai, Znarokam un Vītoliņam ir pavisam cits spēles stils
, 2012-04-05 17:38, pirms 12 gadiem
Portāla Sports daily. reportieris A. Ševčenko saķeršanos apraksta tā:

m
Miлош Ржига утверждал, что потасовка с Олегом Знарком – плод фантазии журналистов. Ничего подобного. Конечно, драки не было, но она едва не случилась.

После первой игры за тренерами пришли из пресс-службы и повели по коридору. Ржига шел позади и начал в чем-то обвинять главного тренера «Динамо».

– Иди и поцелуй арбитра в…, – мы не будем употреблять этого слова в печати.

Знарка можно вывести из себя и менее серьезным оскорблением. Естественно, он полез в драку. Только один представитель «бело-голубых» предотвратил столк­новение. Смешно, что Ржига, кажется, не понимал, как близко он подошел к больничному листу.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 20:00, pirms 12 gadiem
SKA atsāks treniņus. Ko RD domā? Vismaz tie, kas nav izlasē?
, 2012-04-05 20:39, pirms 12 gadiem
Vnk Super Značok!
, 2012-04-05 23:12, pirms 12 gadiem
Mordehajs Levijs rakstīja: Apnicis lasīt tavus murgus, kāpēc kolhoza vietā nelieto sinonīmu - lauksaimniecības kooperatīvs?
kolhozs=kopsaimniecība
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.